Piersicute de iulie-august 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Bellaela11 spune:
Buna Rocsy, ma inregistrezi te rog si pe mine pe lista - eu trimisesem un email pe o adresa de email mentionata in prima pagina a site-ului: UM 31 Oct 2011 DPN 6 August 2012.
Multumesc, si bafta in continuare tuturor cu sarcina...eu merg in curand sa repet analizele la alt laborator, si lunea viitoare avem echo pentru a auzi bataile inimii bebeului.
va pup
Biribu spune:
buna fetele, hop si eu bag un ochi de la servici, pauza de cafea
Mya tinem pumnii tare, sper sa iasa bine!
Ada sex si aromaterapie... functioneaza,zau
nu e interzis secsu daca nu-s probleme, singerari etc. atit ca tre sa fie chef
apropo aici moasa (midwife, nu stiu exact echivalentul ca in tara nu-s) mi-a dat niste extracte de flori pt aromaterapie contra greturilor si vad ca ajuta, e ceva din flori de lamii, miroase si foarte placut si parca taie si senzatia aia nenorocita de voma, puteti incerca.
eu astept rezultatul la DT si ma foiesc de nervi, ca dupa aia tre sa decid daca fac amnio.
Dana tu faci sigur? nu faci alte teste? probabil ca e chiar mai bine asa, la mine sunt discutii in familion, husbandu cica de ce sa riscam etc etc.
singura chestie care e certa e ca amnio trebuie facuta de cineva cu experienta, nu unul care face 3 pe an. aici de ex pot intreba direct pe dr ce volum de proceduri are la activ.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Buna fetelor! Sunt noua pe aici, abia am descoperit forumul. Am UM 20 oct insa DPN variaza de la un site la altul, aprox 30 iul 2011. Nu mi-e ft clar in ce saptamana sunt, a 6-a sau a 7-a. Am fost vineri la eco si am auzit inimioara bebelusului! Poate ma ajutati si pe mine sa imi spuneti cum pot sa imi pun tickerul cu burtica :) |
buna!
am calculat si eu pe mai multe site-uri si mie imi iese dpn=26.07.2012 dar nu te nelinisti ca aceasta data este orientativa, ai sa vezi ca la eco , aceasta sa varieze pe parcursul sarcinii in functie cat de bine asimileaza si creste bebele!
incerc sa-ti explic si pasii cu semnatura, deci:
1. in partea stg sub avatar este un meniu cu optiunile:Profil personal, Mesajele mele.......2. dai clic pe Profil personal, si se deschide un meniu pe fundal albastru si selectezi de acolo optiunea:Editeaza profil
3. o sa trebuiasca sa scrii din nou parola ca sa poti trece mai departe, dupa acest pas se deschide profilul tau pe acre il poti personaliza
4. intri la Optiuni( dai click pe +) si de acolo mergi la rubrica Semnatura
5. ca sa iti apara trebuie sa scrii cuvantul gravi intre paranteze patrate, dupa asta poti adauga nr de sapt ( nr de sapt trebuie sa le modifici tu saptamanal deoarece nu se face automat aceasta modificare) iar daca vrei sa apara trebuie sa scrii cuvantul gravired , tot intre paranteze patrate!
6. dupa aceasta dai salveaza modificari si te reintorci la Mesajele mele( optiune care o gasesti mereu in partea stg sus sub avatar) si revii la forum
sper ca iti este de folos toata aceasta explicatie super lunga, daca ai nelamurri poti sa imi spui
sarcina usoara si al termen si un bebe sanatos
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
mya85 spune:
fetelor, ce inseamna beta hcg de valoare 80 la 5 saptamani? ei spun ca e neconcludent... acesta a fost rezultatul de sambata. acum astept rezultatul de astazi, a zis asistenta ca ma suna sa imi spuna si atunci voi sti despre ce e vorba... ginecologul mi-a transmis prin asistenta ca nu are ce sa imi faca inainte sa vina rezultatele la sange si pt ca dura 1.5-2 ore sa vina rezultatele am ales sa merg acasa si sa astept sa ma sune... deci tot nu s-a uitat nici un doctor la mine. tare greu e aici sa vezi un doctor...
mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012]
MeAlex spune:
Mya, valoarea 80 e in intervalulul de 5 saptamani, dar e important sa vada cum creste. Nici eu nu am facut eco pana acum, voi face miercuri. Este foarte devreme, cand ai avut ultima menstruatie?
Doamne ajuta sa fie bine!
Later edit: pe mai multe site-uri am gasit tabelul asta:
http://www.justmommies.com/articles/hcg-levels.shtml
5 weeks and 4 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 fetelor, ce inseamna beta hcg de valoare 80 la 5 saptamani? ei spun ca e neconcludent... acesta a fost rezultatul de sambata. acum astept rezultatul de astazi, a zis asistenta ca ma suna sa imi spuna si atunci voi sti despre ce e vorba... ginecologul mi-a transmis prin asistenta ca nu are ce sa imi faca inainte sa vina rezultatele la sange si pt ca dura 1.5-2 ore sa vina rezultatele am ales sa merg acasa si sa astept sa ma sune... deci tot nu s-a uitat nici un doctor la mine. tare greu e aici sa vezi un doctor... mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012] |
Nivelurile de hormon hCG din timpul sarcinii:
•saptamana 3 de sarcina: 5 - 50 mIU/ml
•saptamana 4 de sarcina: 5 - 426 mIU/ml
•saptamana 5 de sarcina:18 - 7.340 mIU/ml
•saptamana 6 de sarcina: 1.080 - 56.500 mIU/ml
•saptamana 7 de sarcina pana la saptamana 8 de sarcina: 7.650 -229.000 mIU/ml
•saptamana 9 de sarcina pana la saptamana 12 de sarcina: 25.700 - 288.000 mIU/ml
•saptamana 13 de sarcina pana la saptamana 16 de sarcina : 13.300 - 254.000 mIU/ml
•saptamana 17 de sarcina pana la saptamana 24 de sarcina: 4.060 - 165.400 mIU/ml
•saptamana 18 de sarcina pana la saptamana 40 de sarcina: 3.640 - 117.000 mIU/ml
femeile neinsarcinate: mai putin de 5 mIU/ml
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
adarev spune:
Ce faceti fetelor?Carmina ai grija cu nervii si cu nebunii nostri din Bucuresti.Bine ca nu sunt singura in starea asta. Al meu cred ca mai are putin si ma arunca pe geam. Oricum nu mai conteaza. Biribu , multumesc de sfaturi, sper sa le si pun in practica si daca o mai vrea soata mea la nervii pe care i-am facut.Bun venit din nou, noilor gravidute.Fetelor, ma scuzati daca va mai gresesc nickname.Kmy multumim pentru valorile de la beta si cum se pune semnatura. O sa ma documentez si eu urmandu-ti sfaturile. Asa,,, acum am terminat de gatit niste piept de pui cu sos de rosii si usturoi, sper ca nu v-am facut pofta. Maine avem teza la enleza si trebuie sa mai lucram ca incurcam tipurile, de unde sa mai am eu nervi, ca al meu se fataie de zece ori pe scaun pana scrie si asa se va incheia seara mea. Vad ca rau nu-mi mai este acum O sa ma duc sa-mi mai fac unecograf peste o saptamana.atunci as fi in 8 saptamai, dupa calculele mele. Ar trebui sa mai animam putin odiseea noastra.Ma gandesc ca se va intampla si lucrul acesta cand ne-om strange cat mai multe.Daca ati sti ce fac eu de doua zile, citesc intruna odiseea mamicilor de noiembrie si decembrie de la inceputul ei.Fetelor m-am lungit cu scrisul ct o zi de post.Daca termin lectiile intru mai tarziu.O seara buna!
kmy_black spune:
mya
tu abia ieri ai implinit 5 sapt de sarcina, calc sunt valabile pt saptamanile intregi de sarcina, eu cred ca stai bine cu valoarea, teoretic rezultatul tau este pt 4 sapt intregi, abia cel de azi este pt 5 sapt, nu intra in panica!
fetele mele de suflet
ali24 spune:
mya -abia asteptam sa intru sa vad vestile bune de la doctor dar vad ca la astia le place sa te tina in suspans.iti tin pumnii incontinuare si asteptam sa vii cu vestile bune.
adarev-nici eu nu mai stiu cum e dar cred ca imi voi reaminti in seara asta..eu nu am putut pana acum ca imi era prea rau si saptamana trecuta doctorul mi a interzis dar ieri nu mi a mai zis nimic in legatura cu acest lucru.mi a spus numai sa nu fac baie si cat mai putin efort.sper sa nu fie problema.
starea de nervi cred ca e normala in perioada asta.eu nu am nervi dar sunt foarte sensibila.pot sa plang din orice.
bun venit noilor burticute
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Daconst spune:
Am venit si eu de la control si iar am tras o sperietura.
La prima vedere a zis dr ca nu vede niciun embrion ca sacul e gol.
Cum naiba,nu pricepeam,ca doar i-am auzit inima.
S-a uitat destul de mult si cica nik.Apoi m-a apasat pe burta putin si atunci a aparut viermisorul si i-a vazut si inimka batand.Cica e ascuns cumva bine si nu se vede decit cu aparatura buna.
M-am linistit dar trebuie sa merg iar in doua saptamani la control.of,ca la prima sarcina am fost tare relaxata si acum parca nu ma mai linistesc.
Mya,pai tu ai avut sangerari exact cind ar fi trebuit sa-ti vina ciclul in mod normal.Eu zica ca esti ok si inca graviduta.
Biribu,eu fac sigur ca prea ma agit la sarcina asta.O sa-mi intreb si eu dr cit de des a facut aminocenteza,dar banuiesc ca e profi la varsta lui.Inca nu am primit pachetul de analize ce ar trebui sa mai fac,dar o sa fac tot ce-mi propune.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)