Piersicute de iulie-august 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MeAlex/MeAlex.jpg)
MeAlex spune:
Mya, eu am UM 4 noiembrie si desi am avut o mica sangerare nu m-a chemat la eco pentru ca nu ar fi avut ce sa vada...La tine sarcina e mai mica cu cateva zile si la fel, nu ar fi vazut. Cu siguranta nu s-ar fi vazut activitatea cardiaca, poate ar fi vazut doar ca sarcina e in uter si cam atat...dar dimensiunile sunt extrem de mici. Sunt alaturi de tine, asteapta sa vezi ce si cum. Inca nu se stie. A propos de valoarea la limita a testului de sange...depinde foarte mult de cand a fost ovulatia, cat a durat pana la fecundarea ovulului, apoi pana s-a fixat...daca ai si o ovulatie tarzie, totul e decalat si e normal sa fie valori mai mici.
Acum am citit cum descrii ca sangele ramane in vasul de toaleta si nu si pe hartie...ai cumva usturimi cand faci pipi? Poate e o infectie urinara sau ai eliminat o pietricica si de fapt sangele e in urina. Asa s-ar explica de ce se vede doar in vas sangele. Iti zic asta ca am patit si eu sa confund sursa sangelui. 5 weeks and 3 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru
sanatos!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
buna buna.am revenit.am fost la control si e totul ok.mi a dat sa imi fac analizele saptamana asta si duminica sa ma duc din nou sa le vada.si sa ma programeze ptr dublu test ca zice ca se face fix la 12 saptamani si pica exact de revelion.si sa vedem cum poate sa faca.va pup mai revin ca acum ma cheama baietelul la desenat
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Mya,sunt fara cuvinte si eu.
Eu am fost la urgenta aici cind am sangerat si pot sa-ti spun ca mi-a facut control complet.Adica intai urina,apoi control ginecologic pe masa,apoi eco.S-a uitat amanuntit la tot si in final mi-a zis ca nu poate sa-mi dea garantii ca va fi bine si ca trebuie sa stau in pat,fara sex si sa ma menajez cit pot.
Asta am facut si vad ca acum chiar e bine.
Eu zic sa stai mai mult in pat si sa nu faci efort.Asta ajuta cel mai mult dupa parerea mea.Daca nu ai dureri nu iti trebuie nici nospa.Oricum eu zic ca sunt sanse sa fie bb inca ok,daca nu ai dureri.La mine erau si dureri insuportabile pe linga sangerarea aia maronie.
Auzi dar la urgente tu te-ai dus la sectia de gineco???Ca aici asa e,mergi la sectia de care apartii.Nu stiu ce sa zic,parca ma mira si pe mine tare sistemul de acolo.
Aly,ma bucur ca sunteti bine.
Eu o sa fac la 14 saptamani aminocenteza,pentru ca aici e oarecum obligatoriu si gratuita de la 35 de ani in sus.
Stie cineva amanunte,cit e de periculoasa?Aici fac multe femei si din ce am citit e destul de uzuala procedura.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valy27/valy27.jpg)
valy27 spune:
salutare la gagici.ce faceti?
mealex- ma intrebai de beta la fundeni...teoretic mi-a spus asistenta ca nu se face,dar ca roaga laboratorul sa lucreze si mi l-au lucrat.
te-ai vopsit??? cand ai eco??
ce greu trece timpul....
adarev-te-ai hotarat cu ginecologul?
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+4 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Daconst, cred ca o sa fac si eu amniocenteza ca am peste 35 de ani. O sa vorbesc cu ginecologul, dar mai mult ca sigur.Valy27 nu m-am hotarat o s merg peste 0 saptamana la Promed la urmatorul ecograf si atunci ma programez si la Deliana, cel putin asa a ramas.Bravo aly24 ptr. analize, sa dea Domnu sa fie la fel la toate. In rest nicio veste la mine, ma ia cu groaza cand stiu ca maine o iau din nou din loc.Va pup pe toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
mersi fetelor.sa dea dumnezu sa venim toate cu vesti bune de fiecare data de la doctor.
mya ma tot gandeam de dimineata dupa ce am citit mesajul tau la doctori in general si ca oare de ce se intampla chestii dinastea?depinde de loc ? de tara?de spital?de moment?de starea lor din acea zi ?sau de faptul ca esti romanca?de noroc?sau de ce naiba depinde ca nu pot sa inteleg?
oricum cu siguranta daca nu ai nimerit in locul potrivit ei trebuiau sa stie unde sa te trimita.si eu imi aminteam (ca sunt mai uituca de felul meu)ca,cand am fost gravida cu baietelul meu eram in germania la cumnata mea si intr o seara am sangerat si am mers de urgenta acolo la spital(eram intr o luna mai avansata)dar m au primit fara nici o problema si mi au facut un control si un eco cu toate ca eram doar in vizita in germania si nu locuiam acolo.nu tin minte daca mi a dat tratament(dar probabil ca nu)dar stiu ca mi a spus sa nu mai calatoresc si repaus la pat cat mai mult.
ma gandesc ca daca ar fi ceva mai grav ar trebuii sa ai si dureri.soacra mea chiar mi a povestit ca ei i a venit ciclu peste sarcina pana la 4 luni de nici nu a stiut ca e gravida.si nu i a venit normal ii venea mai putin dar nu s a gandit ca ar fi ceva problema.poate ai norocul sa fie si la tine ceva de genul...dar lasa ca pana maine nu mai e mult si ai sa vezi ce e...ptr ca daca am inteles bine luni te au programat la un ginecolog nu?
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
Multumesc tuturor pt ca sunteti alaturi de mine... am ramas si eu putin socata de lipsa lor de profesionalism, dar cred ca nu m-au luat f in serios pt ca m-a intrebat daca sarcina a fost confirmata de GP si i-am spus ca nu, asta pt ca inca nu am apucat sa merg inca la programarea cu GP-ul, eu lucrez full time si am miercurea doar liber asa ca as fi avut miercurea aceasta programare. sangerarea e f ciudata oricum, se intampla de fiecare data cand merg la toaleta (si nu, nu e din urina cum ma intreba cineva, cu siguranta), de fiecare data pierd o mica cantitate de sange cand merg la toaleta, iar pe hartie ramane rosu aprins, ca in a 2a zi de menstruatie (de fapt e si a 2a zi de sangerare), nu e maro si nici cu cheaguri...de durut nu ma doare, chiar m-a intrebat pe o scara de 1 la 10 cat de tare ma doare si i-am spus ca 1, pt ca nu ma doare decat uneori si atunci ca si la inceput de menstruatie, dar nu ma tine mult, deci de durere chiar nu ma pot plange. da, maine m-a chemat sa mai faca un test de sange, sa vada daca creste valoarea, va anunt maine...
mami de (25.07.2010) si
4+ [DPN 12.08.2012]
Daconst spune:
Mya,eu tot mai citesc pe aici si tot de tine imi amintesc.
Auzi,dar daca ai spune tu ca vrei o eco sa vezi daca bb traieste?asa pur si simplu sa ceri una.
Nu cunosc sistemul,nici nu stiu cum esti tu asigurata,dar in orice caz eu nu ma lasam asa trimisa acasa fara sa stiu ori e alba,ori e neagra.
Bafta multa maine si sa vii cu vesti bune.Parca si e ma gandesc ca o fi un fel de ciclu peste sarcina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DenyAnd/DenyAnd.jpg)
DenyAnd spune:
Buna seara burtici felictari tuturor pt bebe din burtica si sarcina la termen sa fie pt toate.
Ma iertati ca ma bag si eu pe aci, dar am o ingrijorare(so zic asa) si numai la gravidutze pot sa intreb.
E vorba de utrogestan.
Sunt in z5 DPO si bag utrogestan pt sustinerea sarcinii. Dupa ce il introduce vagin si stau intinsa cam 1-2 ore, apoi iese pe chilot. Cam mult, parca tot ce am bagat.
E ceva normal?
Ma tem ca degeaba il pun si iese tot afara
Iau 200mg per doza de 3 ori pe zi.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
![](rugaciune.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
Daconst spune:
Acum citesc ce ai scris Mya,cred ca la tine nu sunt siguri ca esti insarcinata si ei aia vor sa vada ca la sange se modifica valoarea.Poate ca daca spuneai ca e sarcina confirmata...sau ca ai facut test de sarcina,nu stiu,ar fi procedat altfel.