Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 19
Matzaila_81 spune:
Eu sunt balanta!!!!!!!!!
Dahriana nuuuuuuuuu, nu inchide topicul !!!!!!!!!!!!
Plus de asta de ce 6-12 luni ca sa fie gata cu divortul? Uite, Marius te poate lamuri mai bine dar daca domnul vrea poate divorta mult, mult mai repede. 12 luni ca sa aflu ce s-a mai intamplat? Pai ce e asta, continuarea la Twilight????????
+31
danielatt spune:
saskia, nu-ti bate capul.
chiar daca citeste, nu raspunde la asemenea provocari pentru ca ii este frica.
raspunde si citeste doar bascalia la care s-a ajuns, pentru ca, cel mai probabil asta este si viata ei,o bascalie...
emanouela spune:
taci....si eu is balanta...de asta am si retinut acest amanunt
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ioanaiub spune:
nu mai stau sa caut acum dar parca ea facea medicina veterinara, or avea alte specializari
Lali spune:
Din cate imi amintesc eu din subiectele trecute se pregateste sa devina medic veterinar.
Nu stiu exact ce specializari fac acestia dupa facultate si cat dureaza.
Asta, vorba ei, pentru baby blue si alte neveste de medici carora le zicea "pazea" in vremea iubirii platonice de la specializare.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Mik off-topic. Reteta aia de iepure mi-ar prinde tare bine. Am gatit o singura data iepure si mi-a iesit cam tare ( ars puuutintel pe o parte). Cica trebuia sa-l tin la fezandat, sa descant cu niste frunze de dafin si ciudatenii d-astea. Dar de la persoanele care stiu sa-l pregateasca mananc cu mare drag ca e bun rau si sanatos. |
am eu acasa o reteta pentru pregatirea iepurelui. daca nu uit, o aduc maine si iti trimit reteta in mesaj privat.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saskia O sa scriu si eu la subiectul asta, desi e clar ca imi voi lua iar castane pentru ca se pare ca sunt singura de pe forum care si-a inselat sotul si a scris aici. O mica precizare, am scris tocmai pentru ca simteam nevoia sa o spun undeva. Nimeni altcineva inafara sotului meu nu stie(si nici el crudul adevar) si pentru cine nu stie asta e o povara foarte grea. Pentru suflet, simti nevoia sa te descarci. Dahriana e gresit ce faci. Si de ce iti spun asta? Pentru ca familia e sfanta, orice ar fi la mijloc. Familia nu degeaba se numeste familie. E o legatura pe care doi adulti o ridica la un alt nivel. Altfel presupun ca nu o lua de sotie. Eu mi-am inselat e drept sotul, dar amantul meu (stiu suna foarte nasol) era singur, nici macar intr-o relatie. Si cu toate astea, desi pasiunea a fost mare, a durat putin si am realizat ca nu se merita sa arunci un lucru pretios ca o familie (cu copii bineinteles) pentru o himera. Pasiunea asta (ti-o spun ca o femeie mai in varsta decat tine) e frumoasa si minunata cat e interzisa. Cand insa ar trebui expusa si scoasa in lume isi pierde tot farmecul. Viata in felul ei e chiar anosta, dar tocmai de-aia e buna, ca e linistita, vii intr-un loc cald, familia si nu trebuie sa te mai zbati cu diferite sentimente d-astea de te duc la paroxism. Tu esti tanara, mai tarziu vei intelege ca uneori lucrurile astea interzise au un anumit farmec tocmai pentru ca sunt interzise. Iar in povestea ta, oprobiul public nu stiu daca te va ajuta sa faci din relatia voastra daca va exista pe viitor ceva bun. Deci intelept ar fi sa o lasi balta, acum cat inca nu sunteti implicati mai mult. Cu timpul, omul care este un animal comod, se obisnuieste cu diferite lucruri si le da o culoare roz-bonbon crezand ca alea sunt cele adevarate, totusi nu e asa, si cand nu te astepti s-ar putea sa vezi culoarea aia gri mizerabila a unei relatii pe care va trebui sa o abandonezi si care totusi te va durea, nu din cauza iubirii nemaipomenite ci din cauza rutinii ei. |
Ti s-ar parea cunoscut daca as spune ca in 2007....eu fata de ea... am scris ...si a raspuns atunci... exact cum faci acum tu 4 ani mai tarziu?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Matzaila_81 spune:
Emanouela,sa ne linistim, cica conteaza si ascendentul.....
Saskia, mi-a placut ce ai scris. Nu stiam povestea ta. Nu as arunca cu castane, nu as arunca nici acum cu castane daca nu ar fi fost atitudinea de superioritate a autoarei de la inceput.
+31
Mickyyy spune:
Ce bine ca nu ma iau dupa zodii , ca altfel ajungeam ca dhariana, ca si eu tot balanta sunt!!
babyblue spune:
jizaz si eu sunt balanta.:))
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....