Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

asa...si care fu subiectul????????????????????????????

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Deci dahriana, care esti tu, cea din stanga sau cea din dreapta?

http://imageshack.us/f/24/racheluchitelvselinnore.jpg/

Lol, in prima secunda am crezut ca te referi la poza de la avatarul tau, "cea din stanga sau cea din dreapta" ?

no offence ...

Da, cred ca ai mare dreptate.
Reformulez, Dariana, cea din stanga sau cea din dreapta din poza mea din avatar?
Nu ca ar conta fetzele prea tare...

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Cer inchiderea topicului pt ca nu mai are legatura cu subiectul pt care a fost deschis .

Si va urma ...

Poate revin in 6-12 luni cu rezultatul final

Acum continuarea asta ar presupune gargara fara rost.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Nu vrei sa lamuresti intai "confuziile" cu varsta, studiile, jobul care nu e compatibil cu facultatea pe care ... stai... ai terminat-o ca esti medic desi mai aveai 4 ani asta primavara.
Si colegul, colegul... unde sunteti colegi ca la 31 de ani nu are ce sa mai caute la facultate cu una de 24. Sau n-are 31?

Sau e mai simplu sa ceri scarbita inchiderea subiectului decat sa incerci sa vezi cum iesi cu fata curata din propria increngatura de minciuni.

Eu nu contest ca la 24 ani poti sa ai medicina terminata, doar ca in topicul cu italianul asta primavara te vaitai ca mai ai 2 (sau chiar 4 ani dupa unii) si nu poti sa-ti unesti singuratatile cu el.
N-au trecut 2 ani de la topicul ala, nici macar un an n-a trecut.
Deci n-are legatura cu varsta ta ci nu se pupa cu ce afirmai acum cateva luni cand aveai alte dileme si alt iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nu are 24 - nu inca. Deocamdata 23.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

stii ceva ce noi nu stim?

si daca ai 23 sau chiar 24, as putea sa-ti fiu mama.

inca o dilema, zi asa "mare medic" la 24 de ani? eu stiam ca marii medici au de la cel putin 45 in sus. adica experienta in spate.

Pai si tatal meu se crede mare om ca nu m-a cautat 24 ani

Asa ii place lui sa spuna cred , pt a se lauda cu un copil pe care doar l-a facut.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

unde dau eu si unde a crapat. fara nici o legatura ai raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Cer inchiderea topicului pt ca nu mai are legatura cu subiectul pt care a fost deschis .

Si va urma ...

...Dahri...

Nu vrei sa lamuresti intai "confuziile" cu varsta, studiile, jobul care nu e compatibil cu facultatea pe care ... stai... ai terminat-o ca esti medic desi mai aveai 4 ani asta primavara.
Si colegul, colegul... unde sunteti colegi ca la 31 de ani nu are ce sa mai caute la facultate cu una de 24. Sau n-are 31?

mai ce babe destepte si ce memorie au.....ntz ntz....fuji Dhariaa ca te desconspira

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Inainte sa se inchida, ca sa nu murim proaste, cam ce ai fi vrut sa ti se raspunda ca sa fie in legatura cu subiectul deschis ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Si va urma ...

Eu am terminat facultatea iar el e medic unde fac eu specializarea .
Si evit detaliile astea pt ca nu cred ca sunt relevante si nu vreau sa le dau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:

Daca ati calcula mai bine ati realiza ca 24 ani e varsta la care termini orice facultate de medicina . Si din cate stiu medicii mai au si specializare .
Dar poate la voi nu !

...Dahri...

n-am ce sa stau sa calculez, chiar tu ai spus in primavara, cand mureai de dorul italianului ca te tine in tara doar facultatea din care mai ai de facut 4 ani ... vad ca deja ai absolvit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mik off-topic.
Reteta aia de iepure mi-ar prinde tare bine. Am gatit o singura data iepure si mi-a iesit cam tare ( ars puuutintel pe o parte). Cica trebuia sa-l tin la fezandat, sa descant cu niste frunze de dafin si ciudatenii d-astea. Dar de la persoanele care stiu sa-l pregateasca mananc cu mare drag ca e bun rau si sanatos.

Revenind acum. Dahriana, du-te la psiholog nu neaparat pentru relatia asta cat pentru tine, sa te cunosti. Dar daca simti ca nu esti ok in timpul sedintei sau nu reusesti sa te simti in largul tau nu insista la domnul asta si cauta pe altcineva. Sper ca nu e cineva de pe net.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Scuze - ai implinit 24 - asa este - cine scria de Balanta?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput