Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

M-am abtinut mult...

Dahriana, ai ales special psihologul? Doar ca e barbat? Doamne, cat poti fi de...n-am cuvinte...Oare ce astepti de la el? Deja ti-ai facut in minte discutia cu el si cred ca ti-ai dat raspunsurile in locul lui. Aceste sedinte pentru tine nu-si au rostul, ai gresit din start.

Stii, totul pe lumea asta se plateste. Ai grija, nu te vad prea bine pe viitor.

Bunica mea, fie iertata, avea o vorba (legat de acest tip de femei): "Sa le arzi cu fierul rosu in...asta merita".

Zina, bine-ai revenit ! Esti ok ? ce face Rares ?

Scuze de off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Ba eu zic ca o sa scrie o noua varianta Kama Sutra.

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Citat:
citat din mesajul lui marius

Oare in 2014 ce o sa scrii?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

o sa se planga ca o inseala sotul cu una mai tanara si ea se chinuie singura cu un bebe.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Daca apeleaza la si mai tinere o sa ajunga la minore . Cred totusi ca 7 ani in minus ii sunt mai mult decat suficienti in conditiile in care sotia e la aceiasi varsta cu el .

Nu stie pe ce forum scriu ! Stie doar de un loc unde scriu ! Poate fi si un blog in opinia lui .
Deci nu va alarmati ! Situatia e sub control hhhaahah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

daca tot am dat-o in telenovele si scenarii, cred ca in 2014 dahriana va povesti ce viata frumoasa si fara griji are ea alaturi de un potent om de afaceri, oleaca mai batraior, dar plin de bani, ce-i satisface toate dorintele si capriciile. iar ca intriga sa fie completa, va simti fluturasi in stomac la vederea baiatului care curata piscina vilei/a gradinarului care ingrijeste vastul domeniu din jurul vilei/a capitanului iahtului cu care navigheaza pe mediterana - alegeti voi varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

situatia cui?

eeee, da-i mai site-ul sa scrie si el, facem aci o "sedinta"...jai, ca doar n-ai nimic de ascuns

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Nu te baza pe asta, mai inainte spusese ca e casatorit de 6 ani si tot pe-aici ca s-a casatorit la 22 ani si n-a apucat omul sa-si traiasca viata.
Tie 22+6 iti da 31? Se pare ca la ea si aritmetica e putin diferita.
Nu de alta dar 24+7 nu e deloc egal cu 22+6.

Nu m-a prea interesat la cati ani s-a casatorit . Stiu ca-s 7 anul viitor prin martie .

...Dahri...

Uiti repede, sa-i spui si psihologului.
Cauta in urma si reciteste-te sa-ti improspatezi memoria. Ai spus ca saracul om s-a casatorit prea devreme la doar 22 anisori, chiar daca nu te-a interesat ai retinut si-ai postat.
Deci daca tu ai 24 si el are cu 7 ani mai mult ne da 31.
Daca el s-a casatorit la 22 si e casatorit de 6 ne da 28.

Cand ti-a convenit sa fie tanar ca sa se fi casatorit din lipsa de maturitate, l-ai intinerit. Ti s-a parut ca da mai bine matur, l-ai trecut nitel peste 30....

Zicea cineva pe-aici ca e nevoie de multa inteligenta ca sa nu te incurci in propriile minciuni.
Spune-i psihologului ca ai si o mare problema cu "modelatul adevarului" in functie de circumstante ca sa-i nu-i spui direct ca esti un picut mitomana sa poata pune omul singur diagnosticul sa stie de ce ia banii de consultatie.

Sau poate n-ai tu 24 ani,doar ca atunci s-ar strica nitel CV-ul pe care ni l-ai pregatit cu atata grija.

Chiar daca tu erai studenta in topicul cu italianul asta primavara si mai aveai 2 ani parca, cum de esti medic acum?
Si daca am inteles eu gresit si nu esti inca medic ce cursuri de prefectionare faci tu cu un "nene" de 31 ani? Sau s-a dus el la scoala mai tarziu? O fi preparator pe la facultate.
Ca e la moda sa te incurci cu "cadrele didactice" de cand cu scandalul de la Monet . Asa macar te-ai alege si tu cu nosta mare cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Corina, sunt bine, multumesc draga. Rares este si el bine, cu gradinita (grupa mijlocie . Te pup!
La fel, scuze pentru off topic.

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Citat:
citat din mesajul lui marius

Oare in 2014 ce o sa scrii?

o sa se planga ca o inseala sotul cu una mai tanara si ea se chinuie singura cu un bebe.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Daca apeleaza la si mai tinere o sa ajunga la minore . Cred totusi ca 7 ani in minus ii sunt mai mult decat suficienti in conditiile in care sotia e la aceiasi varsta cu el .

Nu stie pe ce forum scriu ! Stie doar de un loc unde scriu ! Poate fi si un blog in opinia lui .
Deci nu va alarmati ! Situatia e sub control hhhaahah

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

aduna materialul de aici si scrie o carte, doua, noua. cand noi 'om fi babe cu baston o sa te cautam sa-ti cerem autografe. tu vei fi deja vedeta internationala. hai, cineva trebuie sa-i ia locul Sandrei Brown.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

o sa-ti plangi zilele in palme ! o sa ceri indurare si ai sa te intrebi de ce nu ai si tu parte de cineva care sa te iubeasca, de ce nu ai o familie normala.
lasa glumele fata draga, noi radem glumim...nu suntem in pielea ta, inchidem pc si mergem sa ne petrecem timp frumos alaturi de cei dragi.
dar ti-am mai spus si s-a repetat:vei plati scump impertinenta cu care sfidezi regulile vietii.
anii iti vor trece repede, si vei ajunge la 40 de ani singura si neinteleasa si ghici ce?nici macar tu nu te vei intelege !
dar este numai viata ta, noi ne distram deja pe seama ta.
asta daca esti reala - eu parca refuz sa cred ca unui om i se spune simacar nu ii trezeste asa o umra de dubiu..ma rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu are 24 - nu inca. Deocamdata 23.

Mergi la inceput