Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Dahriana, inca una si ma duc ... Ai spus de mai multe ori in subiect ca el divorteaza pentru tine. Ca incearca sa se asigure ca vei fi acolo, ca il astepti, ca nu va "divorta pentru o himera". Tu ai legat gresit, dupa parerea mea ideea de divort cu "divortul pentru cineva" sa spunem. Din nou ceva e putred in discutia asta. Motivele lui trebuie sa fie altele, nu neaparat legate de tine. Eu vad divortul ca o oficializare a feptului ca o casatorie nu mai functioneaza. Indiferent daca exista amant/amante, disponibila sau nu, etc. Pana la urma unei casatorii disfunctionale trebuie sa-i pui punct. Dupa care, ce face fiecare cu viata lui e cu totul altceva. Asa ca, in locul tau as incerca sa aflu ce ar face daca tu nu ai mai fi in peisajul lui, din orice motiv: ar mai divorta ? Si m-as gandi bine de tot la raspunsul primit. Se vede ca iti place sa fii in centrul atentiei, dar, crede-ma a divorta doar pentru tine nu e ca si cum ti-ar aduce flori sau te-ar invita la munte. |
Eu cred ca am mai spus-o ... Datorita mie a realizat ca relatia lui era doar obisnuinta si compromis.
Dar relatia nu merge de ceva timp , nu de cand ma cunoaste pe mine.
Daca nu as fi eu , cu siguranta ar divorta , dar poate nu chiar repede.
Dar si fara sa fi existat eu , maxim 1 an i-as mai da .
Raspunsuri
Dahriana spune:
citat din mesajul lui CorinaDani cineva o intreba pe dahriana de ce a deschis acest subiect, care este scopul si ce urmareste. eu cred ca dahriana e atat de singura in viata reala, incat nu are pe nimeni caruia sa i se destainuie, sa-i arate adevarata fata, sa-si exprime toate indoielile, temerile si framantarile. a scris ea la alt subiect ca a apelat in trecut la serviciile unui psiholog, care se pare ca mai mult rau decat bine i-a facut, cel putin asa sustine ea, ca a inrait-o si a transformat-o in ceea ce este astazi. aici pe forum, sub anonimatul unui nick-name, poate scrie tot ce-i trece prin cap sau ce simte, e un fel de psihoterapie daca vreti. iar raspunsurile noastre o ghideaza cumva intr-o directie sau alta, fiind oarecum echivalentul discutiilor cu psihologul. dupa ce-si descarca aici emotiile si gandurile, revine in viata reala, isi pune iarasi masca si armura in spatele carora se ascunde acea fetita care inca nu si-a iertat tatal, cel care le-a parasit (pe ea si pe mama) in favoarea amantei... dahriana, iti mai scriu ceva : amantul tau se comporta ciudat intr-o anumita privinta. cum adica insista atat si nu este sigur ca, daca va veti separa o perioada pana isi finalizeaza el divortul, tu nu-l vei astepta ? iti dai seama cat de banuitor si nesigur este de tine si de el ? pe de o parte e de inteles atitudinea lui, doar si nevasta l-a inselat, ba chiar si paternitatea ii este pusa la indoiala, asadar nu mai are incredere oarba in femeia de langa el, oricare ar fi aceea. ce te faci daca, dupa ce divorteaza si deveniti un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, incepe sa-ti scoata ochii cu toate relatiile pe care le-ai avut in trecut, sau te banuieste (pe drept sau pe nedrept) ca il inseli (ca tot spuneai ca ai destui admiratori la picioare, inclusiv acel "catelus" pe care il tii agatat de tine de mai bine de un an)? ah, si inca ceva : te-ai gandit, in perspectiva, daca ramai cu el si veti dori sa deveniti parinti/vei dori sa devii mama, sa ai un copil cu el, ca acest vis ar putea fi imposibil, ca el nu poate avea urmasi (cel putin pe cale naturala) ? da, stiu, mai e mult pana atunci, poate nici nu te vezi in rolul de mama, insa ar trebui sa te gandesti un pic si la acest aspect... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
E gelos si am vazut deja asta .
Exista un alt coleg care se invarte in jurul meu si pe care eu il ignor.
Dar el e cam agitat cand e si ala prin preajma si imi mai arunca cate una ca nu imi dau seama ca nu-i place interesul aluia pt mine.
M-am gandit si la faptul ca nu ar putea face copii si la tot . Dar nu e sigur ca nu-i copilul lui . Cel putin dupa calcule ar fi a lui .
Plus ca nu ma gandesc asa departe la copii , familie cu el , etc.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Happy_in_to, eu cand am fost mica nu am suferit neaparat ca mama a fost bolnava. Am suferit ca tata a inceput sa bea dar trauma mea nu a fost legata de boala mamei. Daca tata nu ar fi fost asa am fi putut chema o femeie sa ne ajute pe mine si bunica dar cu el asa nu se putea. De ce trauma mea nu a fost boala mamei? pentru ca m-am nascut in situatia respectiva. Nu am rescut cu o mama sanatoasa pana la un punct si dupa am pierdut-o. Pentru mine normalitatea ca si copil a insemnat mama intr-un scaun cu rotile. Nu m-am razvratit, nu mi-a lipsit ceva legat de ea. Dahriana s-a nascut fara tatal ei langa ea. Ca mai tarziu s-a intrebat cum ar fi fost si a putut face comparatie asta e partea a doua. Dar pentru ea normalul a fost asa cum a fost. Asta indulceste trauma foarte foarte mult. Practic nu e trauma, practic sunt intrebari, curiozitati, cum ar fi fost sa am tata care sa doarma cu mama??? +31 |
Am un tata vitreh incepand cu varsta de 10 ani , care nu avea nici un defect, doar alcoolic.
Dupa ce ca nu m-am nascut cu un tata , am fost nevoita sa accept la un mom dat unul defect.
Care momentan nu mai e printre cei vii . A murit beat.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 nu ai ganduri serioase dar ii strici familia..??? Bravo, ce sa zic... |
Pai ma gandesc la o relatie serioasa cu el , dar nu pot sa-l iau de barbat in cateva luni .
Si i-am zis f clar , daca divorteaza sa o faca pt ca nu mai vrea el relatia , nu pt mine , ca ..nu garanteaza nimeni ca relatia mea cu el o nemuritoare si nu vreau sa-mi reproseze ca eu l-am manipulat sa o faca.
Asa ca...sa divorteze pt el !
portocalia spune:
Asa ca...sa divorteze pt el ! |
pai parca "nimeni nu divorteaza pentru o himera". ori divorteaza pentru tine (ne-himera, concreta, iubirea vietii/sufletul pereche) ori divorteaza pentru el.
de fapt e super boring, esti asa de confuza incat a dialoga cu tine e ca si cum ai dialoga cu o musca prinsa captiva in borcan. se tot loveste de peretii borcanului si de fiecare data ii iese alta concluzie, in functie de unghiul de coliziune.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Dahriana ... Plus ca nu ma gandesc asa departe la copii , familie cu el , etc. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Si atunci de ce te complici? Vezi-ti tu de viata ta si nu desparti o familie. Sotia lui nu e de vina ptr. ce a facut amanta tatalui tau! Nu pedepsi o alta femeie ptr. ce a facut ea. Pune punct aici, inainte de a-i strica familia de tot, mai ales ca astfel de reputatie e greu de reparat.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Si atunci de ce te complici? Vezi-ti tu de viata ta si nu desparti o familie. Sotia lui nu e de vina ptr. ce a facut amanta tatalui tau! Nu pedepsi o alta femeie ptr. ce a facut ea. Pune punct aici, inainte de a-i strica familia de tot, mai ales ca astfel de reputatie e greu de reparat. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685 |
Imi pare rau , asta nu pot .
Nu cu el . Il vreau pe el si nu vreau sa renunt.
PS : Treaba s-a stricat si mai rau pt ei . S-a dat in vileag cu ceva , ea a facut crize de nervi , a luat pastile , i-a zis ca-l uraste etc
Si el e calm , prea calm .
A zis ca a inceput fetita azi sa planga f tare cand s-au certat
portocalia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Si atunci de ce te complici? Vezi-ti tu de viata ta si nu desparti o familie. Sotia lui nu e de vina ptr. ce a facut amanta tatalui tau! Nu pedepsi o alta femeie ptr. ce a facut ea. Pune punct aici, inainte de a-i strica familia de tot, mai ales ca astfel de reputatie e greu de reparat. |
esti copil, ce conteaza familia aluia in fata validarii pe care ar obtine-o daca ala chiar si-ar parasi familia ptr ea? ce e trist e ca nici macar asta nu-si asuma, ala "divorteaza ptr el", n-auzi?
oricum, parerea mea e ca daca ala nu-si da seama cat e ea de usurica si neasumata (frunza-n vant, azi bate, maine sta) e saracut cu duhul si isi merita tzeapa. si probabil ca nevasta-sa va fi mai fericita fara el pe termen lung. in final, totul se termina cu bine, toata lumea isi serveste lectia de care are nevoie :).
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dahriana
Imi pare rau , asta nu pot . Nu cu el . Il vreau pe el si nu vreau sa renunt. PS : Treaba s-a stricat si mai rau pt ei . S-a dat in vileag cu ceva , ea a facut crize de nervi , a luat pastile , i-a zis ca-l uraste etc Si el e calm , prea calm . A zis ca a inceput fetita azi sa planga f tare cand s-au certat "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Pai atunci vin si eu si te intreb: care e scopul acestui subiect? Sau e doar o parada a cuceririlor tale?
Si titlul e din start gresit. Mai potrivit era "Cum am deveint din confidenta, amanta!"
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui Dahriana Imi pare rau , asta nu pot . Nu cu el . Il vreau pe el si nu vreau sa renunt. PS : Treaba s-a stricat si mai rau pt ei . S-a dat in vileag cu ceva , ea a facut crize de nervi , a luat pastile , i-a zis ca-l uraste etc Si el e calm , prea calm . A zis ca a inceput fetita azi sa planga f tare cand s-au certat |
ei nu zau!