Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicia...ai niste falcute f bune acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Seara buna!

In sfarsit am reusit sa recuperez . Am avut niste zile pline, Maria nu m-a lasat zilele astea sa fac nimic, cere toata ziua atentie.
Ca si noutati raportam instalarea uratilor si intoarcerea lui Matei de pe spate pe burta, toate astea s-au intamplat pe 1 dec., deci, am avut ce sarbatori.

Baie ii facem la 2-3 zile.

Suzetele i le sterlizez 1-2 ori pe saptamana.

In discutia despre alaptat nu ma bag, fiecare face ce crede ca e mai bine pentru copilul ei. Pe Maria nu am alaptat-o pt. ca ea a fost lenesa, lactatia s-a instalat tarziu, un san avea canalele infundate. Am intrat in depresie pe tema asta, am crezut ca n-am incotro si i-am introdus laptele praf. Acum, cand ma uit in urma, imi dau seama ca as fi putut sa-i dau LM Mariei daca as mai fi muncit un pic. Atunci toti doctorii si asistentele mi-au zis sa nu ma chinui ca n-are rost, etc. Acum alaptez, sunt fericita ca am reusit si nu ma simt obosita, desi ma trezesc si de 7-8 ori pe noapte (uneori, 3-4 uzual). La Maria, desi era pe LP nu reuseam sa dorm noptile. Psihicul cred ca face foarte mult.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si celor din urma cu 5 zile!

Adra, maine intru in plasticaraie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Multumim tuturor pt urari.
Eu sunt foarte obosita, de cateva zile nu reusesc deloc sa ma odihnesc peste zi, bine ca noaptea avem doar o trezire pe la 3-4.Ma duc la nani ca au adormit toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Ah, am uitat sa spun ca Maria a primit de la mos Nicolae 2 carti si ceva dulciuri. Batul mi se pare o porcarie. Nu i-am cumparat niciodata. Matei, saracul nu a primit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Pufi , am intalnit o mama care a afirmat ca laptele de mama nu e bun , asa cum il dau eu , muls , mai bine ii dau LP. A zis ca nici ea nu a reusit sa-si faca bebelina sa suga dar nu a vrut sa se mulga pt ca nu e bun laptele asa. ea ii da cel mai scump lapte 18 euro cutia , fie vorba intre noi , ala de 18 euro e cel mai ieftin , dar am lasat-o ca pe ea ca nu aveam cu cine discuta, ficasa era mai grasa pt ca ea ii da cel mai bun lapte si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Stefanel al meu, cand ii iau o manuta sa i-o masez, se ridica in sus si ramane asa pe o parte, putin ridicat, sprijinit in celalalt cot Este asa haios!

Felicia, esti tare haioasa! Am observat ca pur si simplu te topesti dupa astia mici, ca noi toate, dar tu nu te abtii sa o spui

Eu de mult voiam sa va spun ceva. De fapt voiam sa va multumesc ca sunteti. Voiam sa va spun ca aici, de la voi, am invatat multe lucruri pe care altfel nu le-as fi aflat, lucruri care m-au ajutat si ma ajuta in noul rol de mama. Aici sunt informata, si asadar pot sa iau decizii bune. Cum am spus, din cauza voastra

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Seara buna de la noi. Chiar este buna, mai ales dupa chat ul cu fetele de pe Facebook. Este de a dreptul vindecator si ce am mai tad noi acolo.
Am ras de visul meu ciudat din dupa amiaza asta. Caci am fost norocoasa si am prins 3 ore de somn intre 12 si 3.
Se facea c am ajuns in bucuresti si am sunat o pe oana (babylicious) si ea mi a zis ca am eu cheia de la apartamentul ei, sa ma duc acolo s o astept. Eu foarte fericita. Wow, cum de oana are incredere in mine? Ma bucuram nespus. Si dintr o data cand a venit cu Eliza, se facea ca era foarte grasa, cu un fund mare.... Cred ca din cauza ca eu am pus pe mine ca o vacuta si am un fund mare, se rasfrange si in vise asupra altora.

Ramona, ma bucur ca ai inceput abdomene, dar imi pare rau ca te doare operatia. Pup sa treaca. Multumesc pentru toate sfaturile si sustinerea de peste zi.

Lisssa zicea cineva cat de repede ne obisnuim cu nesomnul si mare dreptate avea. Pur si simplu, 3 ore pe noapte mie acum imi sunt mai mult decat suficiente, doar sa le capat si pe astea.

In seara asta, am facut cum a zis Ramona. Am tinut o mai mult pe Imi si am obosit o. I am facut baita la 7.20, dar numa acum ce mi a adormit. Deci e ora 10 aici, sa vedem ce diferenta va face culcatul mai tarziu. Eu sunt dispusa sa l incerc.

O pun in patut (ca acum tatza mea e in gura la ea-numa ce a dat o jos), si apoi mai citesc, caci zilele astea am tras chiulul tare si ma simt prost ca n am raspuns la cateva fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

iti tin pumnii miha!

parerea mea este ca o culcai cam devreme pe imi la 7.30 seara.
dc ii faci constant un program,incet se invata cu el.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara si de la noi
venim la raport , la controlul de 4 luni cu 66 cm si 6.8 kg ( doar 400gr puse in ultima luna) si tusea se pare ca este de la raceala , asa ca tratam si abia saptamana viitoare facem vaccinul .
Mosul a venit tare incarcat anul acestacu body-uri , sosetele, o jucarioara ptr patut si o pijamaluta
de ieri papam si branzica de vaci si avem asa meniul : dimineata lapte , apoi mar , apoi iar lapte , apoi branzica de vaci, lapte si la final( chiar acum ) lapte cu orez(cereale ) . nu se satura nici cu marul si nici cu branzica , maxim 1 ora o tine si vine lapticul
Miha, draga de tine sa iti povestesc umpic despre mine( sunt fete de pe forum care ma stiu bine si chiar f bine ) ...sunt o fire care daca nu am incredere ,sustinere si siguranta sunt in pom . Asa ca in momentul in care am vazut ca laptele piere asa in 2 saptamani de la nastere, am trecut in secunda 2 pe LP . M-am muls ce m-am muls, aternand mesele , dar si LP, pana am ajuns doar cu LP . Spunea cineva ( parca Lisssa, scuze daca gresesc ) ca are o prietena care ar sta streaza non stop ...si noi am luptaat 3 ani sa o avem pe Ruxi , stiu nu pare mult in comparatie cu alte familii, dar sansele de 1% pe cale naturala data de muuulti dr fac ca acesti 3 ani sa fie 10 . Cu toate astea , in acest moment ii multumesc lui Dumnezeu ca avem o fetita care se dezvolta normal, este bine, jucausa , rade, mananca, face tot ceea ce trebuie pentru varsta ei ....darrrrr si psihicul meu conteaza . Chiar daca este pe LP , si eu nu dorm noaptea, sunt irascibila, starea o transmit si ei , deci automat 2 nervozate cu care tati trebuie sa supravietuiasca. La noi niciodata nu s-a pus problema cine se trezeste , eu sau al meu . Indiferent cine, copilul trebuia sa manace , ori de la mine ori de la el . Chiar daca mananca de la mine tot kg alea le are . Deci nu scade in greutate sau ii "pica" gradele lui ca ii da copilului sa pape . Amandoi am dorit-o amandoi avem grija de cresteea si educatia ei . Daca vroaim doar un copil si atat atunci ma rezumamma la asta , dar vreau o familie in care oti suntem egali ...
Cu Lp praf am crescu si eu si sotul si alte 2 cunostiinte apropiate . Toti normali ( zic eu ) , sanatosi si chiar cu multe realizari .
Conteaza enirm psihicul nostru . Si daca ca acesta sa fie sus trebuie sa ii dam LP si sa se trezeasca sotul o data la doua nopti . atunci asa sa fie . Acesta este punctul meu de vedere, am vrut sa mi-l expun si sper sa nu supere pe nimeni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bafta MIha. Sa stii ca si noi pe ANa o culcam la 7.30-8 max, Filip saracu, nu adoarme mai repede de 9 din cauza galagiei facute de Ana. Oricum, e foarte buna ora de culcare la bbi asa de mici.

Noi baie facem de 3 ori max pe sapt, aici nu se recomadna imbaierea zilnica mai ales pt timp de iarna. Anei ii fac tot a doua zi, iar vara zilnic.

Filip tuseste si ii curge nasul...of of, racelile astea...mama lor.

Toate mamicile pe care le cunosc si au 2 copii se plang ca al doilea e mai sensibil...eu nu cred asta, cred ca sunt mai expusi la virusi decat au fost primii. Cei mari pot fi purtatori fara nici un simptom. Acum sa scapam de iarna asta si Doamne Ajuta!!!

Eu weekendul asta am fost la bucatarie la biserica, Cristi s-a descrucatd e minune cu piticii, singurul lucru care nu-l face e ca nu iese cu iei afara, in rest...nota 10!

La multi ani celor ce serbeaza ziua de nume

Va !!!

aaa, pufi, da...si eu am intalnit mame care mi-au zis ca nu e bun LM.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput