Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Oana, eu spal lucrurile lui bebe impreuna. Daca mi se pare mie ca ceva colorat ar putea iesi, il las deoparte pana mai strang cateva sa fac de juma de masina macar. Altfel, totul la gramada si pana acum nu a iesit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Laura, sunt pregatita sa pun pariu ca nevasta-sa nu sta cu bebe atarnat de ea si da cu aspiratorul Oricum, eu am de lana clasice, si nici astea nu mi se pare chiar o minune de aspirat...cred ca la un mom dat voi renunta la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Babylicious Gliana zicea. Eu le spal ale copiilor impreuna, si daca stiu ca nu se decoloreaza pun si alte culori decat albe, iar temperatura cam 50-60 grade.
Laura m-am amuzat cu covorul lui Bill Gates, dar nu cred ca-l aspira nici el nici nevasta, ce sa mai zic de copii mici. Si eu posed una bucata, alegerea sotului, a promis sa-l bata saptamanal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

eu spal o data pe sapt hainele lui bb pt ca nu se aduna asa des si multe, deocamdata. Le tin separat de hainele noastre, am de la ikea un recipient de plastic si acolo pun cele murdare si tot separat de ale noastre le spal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

-ici la gagici

Roberta imi pare tare rau ca a reactionat asa urat la vaccin,Alexia nu a avut nici o reactie la vaccinuri dar eu ii pun 1/2 supozitor paracetamol cum ajung acasa.

LOREDANA

Probiotice eu am luat Protectis 63 ron 5 ml

Mergi la inceput

Legat de pampers, stiu ca s-a mai vb . Eu fol acum premium care si put bai frate de nu mai suporttt. Ce Dzeu au de put in halul asta? Si nu toate baxurile sunt asa, dar asta ultimul ma intoxica pe mine. Voi ce mai fol acum? Parca as schimba ca e oribilllllll

Mergi la inceput

Gliana, cateva fete de aici, inclusiv eu, folosim Babylove de la magazinele DM. Nu miros ca pampers.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Gliana, cateva fete de aici, inclusiv eu, folosim Babylove de la magazinele DM. Nu miros ca pampers.

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

oare in Sv oi gasi asa ceva???

Tx florina

Mergi la inceput

da cautare pe google dupa dm romania si vezi ca la pagina de contact au toate adresele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

da cautare pe google dupa dm romania si vezi ca la pagina de contact au toate adresele.

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

nu avem

Mergi la inceput