Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)
Raspunsuri - Pagina 21
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
moulineta spune:
salut fetele!
Ailed, yvy imi pare rau de durerile bebelinelor! SI PT VOI
ce draguti sint ca odata trecuta buba ei revin la fericirea deplina pe dodo
Alina 06 cred ca sint mai bine; este superba poza cu catelusul acre se gadura pe langa Luca!
si ce fericit e el!!
Yasmi felicitari micutului Lucas pentru conversatiile pe care le aveti! da ce puiuti vorbareiti pe aici; legat de vegeta: ni vei mai obtine acelasi gust dar te vei obisnui cu gustl cel nou
Miki poate dintisorii o deranjeaza! hai ca gasesti tu o solutie pana la urma ca Vladut!
Irina spiridusa ta este o dulceata
Viss copii tai sunt fantastici! si ce papaciosi; a mea are portia de 80-100 gr
Roxi, Ally nu stia ca magic fm dau colinde in lua decembrie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Mai fetelor, dar eugeniile astea chiar nu tin de foame? Ca am mancat 3 si tot face scandal stomacul meu
Roxy . Il iubeste mult catelusa pe Luca, iar el se distreaza maxim. Abia astept la vara sa-i vad cum se joaca. Acum nu prea o las eu sa se apropie mult.
Yasmi, pai la noi au cerut 6000 de lei pe un perete de 2.50 corpuri sus jos, colt, si inca un perete de 4 m corpuri jos, iar sus corpul de hota, cu tot cu hota (telescopica). Si mai era in pret si un dulap separat pe un alt perete, nu mai stiu cum se numeste, are o denumire anume. Are vreo 2.50 inaltime si 90 latime. In el avem cuptorul la semi inaltime si deasupra cuptorul cu microunde si inca 2 spatii de depozitare, unul sus, unul jos. Sper ca am fost cat de cat coerenta. Materialul e pal simplu. Cel lucios ne-ar fi dus cu vreo 15-20 de mil mai mult. De fapt eu nu voiam lucios, ci as fi vrut muuuuuult, usi din acelea in tablii. Stii, din alea cu incrustatii, cu diverse modele, stil mai rustic, mai clasic, asa. Imi plac alea de mor. Dar, la fel, era cu vreo 2000 de lei mai mult, asa ca am renuntat. Oricum, sunt multumita de cum a iesit.
Inca ceva: sa fii atenta cu mobila, sa-ti ramana loc de masa, daca vrei masa in bucatarie.
Andreea, felicitari! Faci cumparaturi pt fetita! Ce frumos!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!