Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

cami, multumesc nu stiu ce-i cu mine, parca am cedat..as vrea sa evadeeeez..
vlad e de nerecunoscut, stiu ca tot gelozia e la mijloc dar nu mai am metode.. bunicuta mea draga tot incercand sa ma ajute ii mai acorda atentie andrei, ar fi si imposibil sa nu o bage in seama deloc, oricum cu el sta in cea mai mare parte a timuplui numai ca o mai ajuta si pe ea daca are vreun obstacol, daca a cazut..si asta efectiv inebuneste, nu te mai intelegi cu el urla toata ziua din orice, e si ragusit dupa atatea urlete, musca, loveste, trage de mine ca de o carpa, o loveste pe andra..ma enerveaza de mor si nu vrea sa inteleaga nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele, Dodo parca-i alt copil... a ras 200 ml lp cu cereale cand s-a trezit, acum face expeditii pe unde gaseste deschis... bucatarie, baie etc...zice ma face pauza ma si rade la mine, iar testoasa cu forme o baga in gura si formele la fel...i-am aratat ce sa faca cu ele, dar inca nu vrea
miki, iesi din butoi....!iesi din pijamale in primul rand...., da drumul la muzica in casa, da-te cu parfum , papa o ciocolata!
yasmy, eu iau notitze din ce aud la voi cu mobila.... eu cu vegeta , nu prea de anul trecut de cand am citit ca are nu numai sare ci si zahar

Mergi la inceput

miki, daca ai avea cum , sa iesi doar tu cu Vlad din casa i-ar/ v-ar face bine... si singura daca ai putea..., macar in week-end, hai ca ai parintii acolo...sa rupa si ei 2 ore in wee sa te duci si tu sa te eliberezi, ca sa nu zic de un film cu sotzul..., vb si eu ce mi-as dori.... doar cala mine e imposibil...

Mergi la inceput

ati plecat toate acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neata!
ma chinuie sa va las o caafeluta de dimineata dar nu am apucat. m-a suparat si Teea ca nu a vrut sa puna gura pe fructe...cred ca 2 linguri a luat fortat si am lasat-o balta. i-am dat lapte acum la nani desi e cam tarziu ca acusi vine masa de prans.
miki- si eu ii pregatesc acum cartof cu ficatel si dovlecel. sigur si andra nu papa de la dinti.

teiuta mea are gingia de sus umflata toata dar un coltisor se simte nu chiar la dintii din fata care ar trebui sa sparga primii si la cei de langa....nu stiu daca m-am exprimat cum tb

ieri a fost o zi rumoasa plina de invitati dar si multa munca bai nene

lalely,ioana si celelalte fete ale caror copii prefera aerul.....ce sa zic...cand teea nu papa incerc trucuri:desene( mai tot timpul mancam la desene), in loc de lingurita ii dau cu degetul sau cu un biscuite. pun iaurt/smantana/parmezan in mancare si daca tot nu mananca renunt:) incerc si cu desert dela nestle si uneori merge.

yasmi- si eu sunt curioasa cat m-o duce bucataria. voi ce fel de blat puneti?.eu as vrea sa pun granit.
azi vreau sa ma duc la pipait de electrocasnice.mi-a dat sotul tema sa-i fac buget pana diseara

mandreac - cercelusi super si accesibili ca pret gasesti la magazinul victoria.felicitari pt sis..ce frumos. sarcina usoara ii doresc si un copil sanatos si zambaret.

am vazut ieri o strumphita sexy moamaaaaaa. cu blugi din aia slim si coafata si cu cizme noi.

fetelor uneori am impresia ca era mai bine cu colici nu? mama lor de dinti

ma duc sa ma uit la mancarica

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

intre timp am iesit putin afara sa ma intalnesc cu mama ca mi-a luat pampersi, gasise ea nu stiu ce oferta pe undeva si a luat si mi-i i-a adus. este un friggg si ceata.....buburuza doarme.

lalely vad ca nici David nu se da in vant dupa papa, poate il deranjeaza si pe el gingiutele. nu te enerva, fi calma....ce usor de zis

fetelor, eu i-am luat Anastaisei biscuiti populari. pot sa-i dau sa mai rontaie cate unul, nu? ieri a rontait unul intreg

ioanna daaa, bine zis ca se ia de la un bebel la altul asta cu legumele o sa pape ei, eu mai trag speranta ca o sa pape mai bine cand o trece perioada asta.

mandreeac si mie imi este asa dor de o eco morfo cum a fost? ce are in burtica? poate ai zis dar inca n-am citit tot. Anastasia este bine, a inceput sa pape, nu mai este maraita asa tare. ma bucur ca Rares face caca singurel si putin este bine. ce barosan ai...12 kg..

alina06 ce scump este Luca , ce sta catelul cu el, il iubeste pe Luca ce fain , ai terasa, soare....ce fain bate soarele acolo la voi. si in premergator este tare dulce si haios cum rontaie la el

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

irinuca ce spiridusa zambareata si dulce ai

ally super ca nasa ta este insarcinata imi tresare inima de fiecare data cand aud ca un bebe este pe drum
pentru Edy nazdravanul

alexina ce sa-i faci.... este o perioada cand mai toti bebeii nu papa bine, cand papa cand nu...este perioada asta cu dintisorii... saracutii de ei. si eu as vrea o cafea mare si cu lapte dar mi-e lene sa-mi fac.

Mergi la inceput

viss ce tare ai fost.... poza cu dedicatie pentru Anastasia. daaa, strengar mic si tu te urci pe spatarul scaunului
ai doua minuni de bebei, dulci tare si Sonia ma termina cu zambetul ei,cu rasul ei, este toata o veselie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

yvyana bine ar fi!!! Imi place ca ma incurajezi...daca nu luni, joi sigur hahahha sau mai era un banc legat de munca...asa si dintele Ioanei

''Cum gandeste un greier!!!
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Da` cand am vazut joi ca vine vineri am zis ce mama naibii sa caut sambata la munca...cand duminica e zi libera !''

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki si eu zic ca solutia este ceea ce a zis delia
ca eu asa am procedat zilele astea cand a venit mama la mine
am lasat totul balta acasa
si pe petra cam de izbeliste
cu mamam care nu stia prea multe despre orarul ei
da i-a dat ceva de mancare
si asta e
cateva zile si-a schimbat programul petra
dar a stat f mult in brate
iar eu cu antonia