Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!
Lavinia,nu este tarziu pentru fructe la ora asta....

Mergi la inceput

Andreea, sa va traiasca nepotica si finuta!Sarcina usoara surorii tale si sa vina bebelina la timp.La Cellini au cercelusi foarte frumosi.Imi plac mult bijuteriile de acolo.Sunt raspanditi peste tot ca si magazine...Unirii la parter,Romana etc.Eu as zice sa nu optati pentru cei cu surubel sa nu-i faca rau in spatele urechiusei....dar, poate se gasesc cei care nu mai inteapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally
nah ca se trezi si juniorul meu....
so....fructe?? ciorbica???/ hmmmmm......papam fructele ca sunt deja pregatite...

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-da, alina, si asta e noua ocupatie sa se ridice, catere la bari- in patut, la scaunul de adulti sau la cel de masa al lor-si sa se si coboare-asa ca se urca, se coboara, se urca, se coboara..mai naspa cand sunt eu pe scaun si se agata amandoi, ca nu poate sa faca unul ceva si celalalt sa stea sa se uite, sau sa faca altcevaasa ca, se imping, se inghesuie si se ridica amandoi la scaun
- eu sunt mai bine dispusa zilele astea- de cand m-am suparat cu stiti voi cine, parca mi-a dat un cot in stomac.si a avut efect invers. asa ca,am vb mai mult cu fetele de gemenie, si cum una dintre ele a dat startul ptr o intalnire,eu am fost mai mult decat de acord, duminica asta in principiu cred- ne vom intalni mai multe perechi de mamici, tatici si gemenasi.sunt tare incantata

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

cred ca o sa fie minunat la intalnire sa ne delectezi si pe noi cu poze
starea ta cred ca mi-ai transmis-o mie..sunt varza, cu nervii la pamant si vlad ma inebuneste efectiv sotul a plecat azi la craiova si vine maine sunt tot in pijamale..si cu parul nespalat

Mergi la inceput

Scrish,felicitari pentru primul dintoc si pentru MAMA cu adresa.
Viss,ti-am vazut comorile...sunt minunati din toate punctele de vedere.
Madutz,cum se mai simte Cristinel?A mai facut febra?...tot la 4 ore va-ti trezit peste noapte?
Roxy,ce zgarcita esti...nu ai dat si tu un lapte cu Nesquick...glumesc.
Simonelu,cand mai pui poze cu tine? esti o scumpa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cami mersi de raspuns..dar nu prea am inteles mare lucru din el adica daca sta intre 3 si 5 ore ii dai 30 lei???? iti sta cu amandoua fetitele??? eu doar pe L il las cu ea si as avea nevoie de ex vineri seara 2 ore ,sambata vreo 5 ore.

de ce nu dai tu cat simti? eu asa as face, nu as analiza asa minutele si cantitatea de copii..important e sa fie multumita..si o discutie deschisa cred ca ar ajuta..
parerea mea

Mergi la inceput

Micky,ce papa Andra astazi?
Delia,ai dormit ceva...Dodo ce mai face?
Cami,ma bucur mult ca te ajuta mama acum la toate.
scriu asa scurt ca este calare pe mine...nu intelege ca nu are voie la calc. meu si tot se arunca pe el. Si in felul asta scriu scurt si dau imediat send ca altfel risc sa pierd tot.

Mergi la inceput

Citat:

fetele care nu mai folositi vegeta din ce dati gustul la mancare?? doar din sare??? ma refer pe langa legumele uscate ....nu reusesc sa ajung la un gust care sa semene cu vegeta

eu nu suport gustul de vegeta..
gustul vine de la legume/carne de tara..nici macar uscate nu pun, decat ce am proapsete sau congelator sau de la borcan ( rosii, pasta de ardei, zarzavat cu rosii )

Mergi la inceput

Citat:

andreea ne ati luat-o mult inainte la kg

somleac...wowww 60 mil incorporabilele???? mamaa mmiiaa...inclusiv frigi, microunde?? aa stai ca ai spus si masina de spalat vase. noi facem mobila din termopal (parca asa se numeste, pal lucios) , cu tot felul de accesorii, amortizoare, jolly, etc si materialul ne costa undeva la 40 mil+manopera la o bucatarie de 4m +incorporabilele (doar plita, cuptor, hota)

la noi a fost vreo 80mil, dar e din lemn..fara incorporabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

urez si eu La multi ani! tuturor ce poarta numele de Sf. Nicolae si in special pentru piscotelul strumphitzeisi pentru daddy

miki foarte frumos ai scris de Sf. Nicolae

catank ce carticica frumoasa i-a adus Mosul Ioanei este asa dulce si bulanoasa
si noi am fost la biserica ieri si am impartasit-o, asa ma bucur. de fiecare data asa ma bucur cand merg s-o impartasesc, asa cuminte sta ea si asculta cum se canta in biserica
si mie imi curg sanii, si eu ma intrebam de ce ca o vreme nu au mai curs deloc....ieri chiar m-am muls ca ma durea unul asa tare...chiar, nici ceai n-am mai baut in ultima vreme.

strumphitza ce-am ras... asa sta si Anastasia cateodata, ca un catel la bara si maraie s-o iau
si sa-ti raspund, daaa...a fost Mosu la pe la noi

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput