Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

In primul rand , vreau sa va spun ca avem o nepotica si finuta totodata, de 80 grame. DOamne ce emotii am trait cand am vazut, imi aduc si acum aminte cand l-am vazut pe Rares pentru prima oara. Sa ne traiasca, sa fie sanatoasa si sa nasca la termen surioara mea draga si scumpa.

Happiness eu la echipa lui Smiley nu am mai apucat sa vad ce s-a intamplat, o sa caut acum pe net sa vad.

Multa sanatate tuturor, caut pe net acum cercelusi pentru fetite, sa vad si eu cum sunt preturile.

CU Rares nu stiu ce a fost ieri, cred ca i-am transmis eu emotiile, ca nu a prea dormit cum dormea el, la 2 ore , 2 ore si jumatate trebuia sa doarma si mai putin de o ora nu dormea, ieri in schimb a dormit o data o ora si o data o jumatate de ora si apoi cu ochii mari. SA vedem astazi.

tuturor fara exceptie.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea ne ati luat-o mult inainte la kg

somleac...wowww 60 mil incorporabilele???? mamaa mmiiaa...inclusiv frigi, microunde?? aa stai ca ai spus si masina de spalat vase. noi facem mobila din termopal (parca asa se numeste, pal lucios) , cu tot felul de accesorii, amortizoare, jolly, etc si materialul ne costa undeva la 40 mil+manopera la o bucatarie de 4m +incorporabilele (doar plita, cuptor, hota)

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi daca ar sta 2-3 ore 30 lei
bine la mine uneori merge si cu produse
ca tot ar da banii si pe ele
la tine nbu cred ca ar merge
dar la 5 ore as da 50 lei
mai ales ca e sambata

Mergi la inceput

cami eu ma gandeam sa ii dau 50 lei de vineri seara si pt sambata. oare o fi ok??
femeia a spus ca ma ajuta si ca nu are nevoie de nimic, dar nu are o situatie financiara prea roz si ma simt prost sa o chem fara bani. este o fosta vecina (cu fetele ei am copilarit) iar acum s a mutat. ii asigur si transportul (dus intors)
la ce produse te referi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi poate 60 lei e mai ok
acu tu stii mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi eu nu pun niciodata vegeta in mancare, mi se pare ca e plina de chimicale si are gust sintetic eu dau gust din sare, in rest, mai ales la ciorbe, e simplu ca din legumele proaspete iese si gust super bun, daca pui si patrunjel, pastarnac, telina, toata astea parfumate, nu are cum sa nu lase gustul ala asa natural si bun

Mergi la inceput

da cris stiu despre ce vb...dar cand te inveti cu ceva am cumparat de la mag naturist legume sucate (patrunjel, morcov, pastarnac, ceapa,praz, telina...) dar totusi parca lipseste ceva . sa vedem la final. intai ii scot juniorului apoi adaug sarea, smantana, o acresc si sa vad ce gust are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi cate kg are Lucas? Si mie imi place gustul de delikat, nu stiu sa te ajut, dar ai incercat si Mirodenia, de fac astia reclama si spun ca e 100% la 100% natural???? Sa citesti pe spate ingredientele.

Mamicilor de fetite de unde le-ati luat voi cercei????? Eu as vrea o pereche din aia cu surubel si cu animalute. Aveti vreo idee cat e o pereche la Cellini???

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Am dormit... m-a trezit barbatul cu un tel, sa ma intrebe ce facem, asta ee.. am mancat paine cu gem si ness decofee ca mi-era lene sa fac cafea
cred ca dau jos cafetierea din dulap
Cami asta am facut si eu glicemia si hemoglobina, ca cica hemoglobina glicolizataiti arata media glicemiilor... , dar am vb cu o fata de aici de pe forum , care a avut pb cu diabet gestational si mi-a bagat cuiul sa-mi refac tolerantza la glucoza... acum n-am avut cum ca imi tb 2 ore sa ma duc la spital si barbata-miu e prins rau de tot... n-am cum sa ma duc cu copilul dupa mine.... in sfarsit vom vedea..., dupa asrbatori ca mi-am propus sa mananc si eu anul asta de Craciun... nu sa fac excese dar nu doar sa
Va pup pe toate dragelor, ma duc sa ma dusez ca se trezeste dintoasa mamii

Mergi la inceput

andreea pana in 10.500 gr cred. nu prea as crede eu ca Mirodenia este natural....

Mergi la inceput