Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Mie-mi plac de asemenea si unele subiecte unde daca intri in gura unora iesi sifonata rau. Trebuie sa fii ca pestele sa spui si tu ceva pe undeva. E tare distractiv.

Te iubim, printesa Victoria!!!

hai beleanne, ca unele subiecte sunt sublime

Am o dilema: cine a pus atatea cruci rosii in calendarul ortodox ca nu mai pot si eu tricota ca omul (addicted)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu am fost astazi si l-am inscris la gradi incepand cu ianuarie 2012. Abia astept sa am puiul langa mine.

Alysh – te inteleg perfect cu timpul. EU nu am acum cand nu am niciun copil acasa si raman in urma cu o gramada de treburi personale, dar cand voi avea 2 copii ?!
Adriana – ce frumos…va petreceti sarbatorile la Viena ? Asa faceti de obicei, sa inteleg ca este a doua voastra casa ? Cum sunt traditiile de Craciun acolo ?
Luminel – ce petrecere pe cinste…ma bucur pentru voi
Laura – te admir pentru decizia luata de a intra din nou in concediu, eu muncesc si acum insarcinata cate 12 ore la birou si imi este greu sa pun stop… intotdeauna pun pe primul loc interesele job-ului, altfel ma simt vinovata …
Lori – legat de concurs imi pare rau de dezamagire, dar nu pune la suflet, ai vazut ca pentru noi ati fost pe primul loc.
Cleo – ce sarbatoare avem astazi ?

in 31+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Eu am fost astazi si l-am inscris la gradi incepand cu ianuarie 2012. Abia astept sa am puiul langa mine.

Alysh – te inteleg perfect cu timpul. EU nu am acum cand nu am niciun copil acasa si raman in urma cu o gramada de treburi personale, dar cand voi avea 2 copii ?!
Adriana – ce frumos…va petreceti sarbatorile la Viena ? Asa faceti de obicei, sa inteleg ca este a doua voastra casa ? Cum sunt traditiile de Craciun acolo ?
Luminel – ce petrecere pe cinste…ma bucur pentru voi
Laura – te admir pentru decizia luata de a intra din nou in concediu, eu muncesc si acum insarcinata cate 12 ore la birou si imi este greu sa pun stop… intotdeauna pun pe primul loc interesele job-ului, altfel ma simt vinovata …
Lori – legat de concurs imi pare rau de dezamagire, dar nu pune la suflet, ai vazut ca pentru noi ati fost pe primul loc.
Cleo – ce sarbatoare avem astazi ?

Evolutie David

Evolutie Bebe

sf Dumitru cel nou.
Dar miine nu mai e sarbatoare..atat ca ajung la 21 30 acasa.
Am facut in seara asta mamaliga si am mancat-o cu mozarella si branza camenbert. Merge de milioane .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, e cu rosu, dar nu e Dimitrie cel nou, ca ala saracul este in octombrie Azi e Sf. Spiridon, m-am documentat
Si e si ziua de leafa, care e si mai sfanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Stia Clei de-un sfant dar nu l-a nimerit.
Nicole, al meu e fascinat de stetoscop, alearga cu el prin casa si vrea sa ne consulte pe fiecare, "sa asculte vitaminele"
Lorich, hai nu fi suparata...Ana oricum e cea mai tare
Gabitzo...ca ziua de salar nu-i niciuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cleo, e cu rosu, dar nu e Dimitrie cel nou, ca ala saracul este in octombrie Azi e Sf. Spiridon, m-am documentat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

eu pe ce calendar m-oi fi uitat???
bine ca vazui crucea

a adormit fifi cu capul in bratele mele cand ii citeam Tinker bell. ma duc sa o transfer in pat

edit: stefany_p, si vitaminbele ii zic ceva?

Mergi la inceput

Uite cum ma simt io vinovata acu, dar promit ca dupa examenul de maine promit ca nu mai trimit cupchilu la ta-su sa-i citeasca seara

Mergi la inceput

Noi suntem in perioada "princess"..alba ca zapada e printesa, o iubeste, o adora, o urmarim seara de seara, e cea mai minunata de pe pamant...jucariile nu mai exista, masinutele le pot arunca, princess sa traiasca..e prietena lui, iubita, sotia si-i face cafea..nu ma intrebati de unde le scoate..o tine mult faza asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
sf Dumitru cel nou.
Dar miine nu mai e sarbatoare..atat ca ajung la 21 30 acasa.
Am facut in seara asta mamaliga si am mancat-o cu mozarella si branza camenbert. Merge de milioane .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

of Cleo - mare noroc are sotul ca am malai in casa la ora asta, ca altfel iti batea la usa pentru o lingura de mamaliga . Mi-ai facut pofta....acum ma duc sa fac, dar cu smantana, branza si unt

Oricum merci de pont ca si asa nu aveam pofta sa mananc nimic

Evolutie David

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Si la mine

Evolutie David

Evolutie Bebe

Mergi la inceput