Cine poate sa ma ajute

Cine poate sa ma ajute | Autor: adutza_86

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am mai avut eu o tentativa de intrebare, de zici ca sunt nebuna... mie menstruatie imi vine regulat... ultima menstruatie am avut-o in 1 noiembrie, iar in perioada fertila am avut noi grija sa prestam cat mai mult si cat mai bine... in 1 decembrie atunci cand ma asteptam sa-mi apara una alta... surpriza nu mi-a aparut... in data de 3 decembrie am avut o scurgere de sange clar dar atat...azi de dimineata mi-am facut un test care a iesit negativ. mentruatia nu a aparut, dar am niste usori dureri de burta ca si cum ar trebui sa apara? e posibil sa fie sarcina, chiar daca testul a iesit negativ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

depinde ce test ti-ai facut.
incearca Shure Chek.nu da gres.sau poti sa iti faci un beta la cel mai apropiat laborator.
sunt si teste care dau gres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adutza_86 spune:

din pacate sure check mi-am facut... imi trec o mie de ganduri prin cap... daca sunt de ce nu iese testul... daca nu sunt de ce nu-mi vine, fiidca am o menstruatie care merge ca ceasul... Oare sa fi facut testul prea repede? Oricum cred ca cel mai bine e sa fac o analiza de sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

dute maine dimineata si fa o beta, o sa ai raspunsul in cateva ore si este 1005 sigur , alta solutie ....nu ar mai fi este posibil sa fi insarcinata dar este posibil sa fie o dereglare, noi aici ne putem da doar cu presupusu , oricum sunt convinsa ca ai niste emotii cat casa si sa dea domnul sa fie cum vrei tu

---------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

emotiii???? Sunt terminata....:) mi-am refacut testul de dimineata, mi-a aparut linia de control si in locul liniei de test mi-a aparut un punct mai lunguiet de aceeasi culoare ca linia de control... dar voi da fuga sa fac si un beta HCG:)

Mergi la inceput

A mai patit cineva asa ceva...??? in loc de linie sa fie un punct???

Mergi la inceput