Strugurasi de sept-oct 2011 **12*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumim Klau, Sei, Jade.

Pt hidratare corp crema de corp atoderm de la bioderma
pt fata hydraphase riche de la roche posay

Tati s-a dus cu pitica la plimbare, eu ma bag la somn

Sper sa ma fac repede bine.
Sanatate Sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Pinkysor ,doar cand il alaptezi? n-am mai auzit asa,am s-o urmaresc si eu pe a mea ,eu am observat la maini si picioare,reci si umede non stop .
La capitolul mancare stau prost de tot,mai mult fac sunt flamanda,mi_e si frica sa mai pun ceva in gura ,as incerca sa introduc incet alimente dar mi-e frica,fata e mult mai bine ,aproape nu mai are colici,nu mai plange .

Chiar vroiam sa intreb daca stie cineva : daca mananc un anumit aliment dupa cate alaptari sau ore ajunge in laptic ?

Andreea si eu ma lupt cu kilogramele ,n-am mai slabit deloc si nu mananc mai nimic ,sunt mai mult flamanda,singura sunt cu fata si iese fum din fundul meu ,deci nu stau absolut deloc si totusi grasimile nu se topesc
Pofta de dulce am si eu ,mai scap la cate ceva dar acum am scos tot ca face fata urat

IOnela, sanii erau moi ,moi si asta s-a intamplat in ultimele 2 zile !!! O puneam la san ,vedeam ca e gol si saraca tot tragea ,isi misca capul stanga dreapta si parca tot spera sa iasa un pic de laptic,imi venea sa plang.
Noaptea trecuta cand s-a trezit pe la 4 s-o alaptez,pluteam in lapte ,absorbantele din sutien erau fleasca,puteam sa stroc din ele ,sanii fff tari si plini ,abia golise fata un san,pe celalalt m-am chinuit cu pompa,nu iesea nimic din el cu toate ca-mi exploda si ma durea,m-am chinuit si am pompat vreo juma de ora sa scot din el .Oare mi se infundase canalele ,sa ma chinui atat de mult cu pompa?
Aaaaa,nu m-am gandit macar 1 secunda ca fata face urat de la proteina din lapte,credeam ca e intoleranta la lactoza,sotul are probleme si tot neamul lui
Si asta inseamna NU lactate cat alaptez,nu???
As putea incerca lapte din soia....am vazut si lapte de capra dar n-as pune gura nici sa ma bata cineva

Lali,ai facut noapte alba? EU abia astept seara sa ma bag in pat,cat de repede pot
Si da...am un avatar dulce

May,imi pare rau ca va chinuiti ,sper sa se termine curand si sa nu va tina mai mult de 3 luni ieri m-am intalnit cu o prietenea si cica fetita ei a avut colici 9 luni !!! oh my God !!! deci eu ma chinui cu mancarea si e bine ,daca ,calc pe alaturi se lasa cu scandal
Si a mea vrea in brate ,ziua doarme prost,uneori e maraita,nu sta in patutul ei deloc,nici in pat la mine,vrea plimbata si se uita prin casa stanga dreapta,stanga dreapta analizeaza tot ca o babuta.
Si eu ma plangeam ieri ca doarme pe reprize de 20 min si ma enervez ca nici ea nu se odihneste ,nici eu nu pot sa ma deplasez prin casa sa fac ceva.
Afara ii place ,dar ploua de 2 zile ,e frig si nu mai zic in ce hal bate vantul .
Ieri am scos carutul pe balcon ,l-am acoperit cu o pelerina de ploaie speciala pentru carut si am lasat-o 2 ore si a dormit dusa .
Eu cand o aduc in casa si o desfac la hainute se terzeste numai cand o ating si da-i cu scandal ca nu-si implinise somnul ,rar a mai dormit inapoi

Mikka,mersi la 2 luni aveti 6.500 gr ? Grasunica lu mama ce frumos creste

Lena,imi pare ca esti racita si eu am fost ,nu puteam sa inghit,am tusit de-mi sareau plamanii din mine,n-am folosit masca si nu m-am ferit de fata . Totul a trecut si fata e ok pana acum.
La cat mai multe lunite printesei tale

Sei,imi pare rau ca inca va chinuiti,macar bine ca ti-a desfundat sanul,te ajuta si ea cum poate,vezi?

Anilansa,imi pare rau ca a plans fata la vaccin,noi il avem saptamana viitoare ,cand stiu ce ma asteapta eu cred ca 900 gr foarte bine si a mea a luat tot asa in prima luna,acum nu stiu vedem saptamana viitoare .

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

fac capitol

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nu mai dati mai sfaturi de astea gen |pune leucoplast la ureche sa stea dreapta" ,ca poate cineva chiar le urmeaza,nu neaparat persoana sfatuita,ci intra vre-o mamica disperata ca prinde posturi de radio copilul si chiar il chinuie! "Trebuie" pus ? Nu te supara pe mine Marina .

Anilansa nu e mica fetita la 5100 gr,a mea avea 5000 grame, 5100 cu tot cu body,pampers si pantalonasi. A luat foarte bine in greutate,nu exista un etalon strict. Daca ai lapte in sani si nu plange copilul de ce i-ai da lp? Sotul tau daca mananca o ciorbita,de ex, mai pune jumatate de portie,asa,just in case , poate nu a fost destul de consistenta ca stie el ca nu-i ca friptura?

Klau ma bucur ca ti-a placut muzica mea , vrei sa te fac un dans pentru ca nu te-am dansat ieri?
Zubii,unde esti? Cum a fost ieri?
Restul fetelor,v-ati ascuns?

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

poftiti va rog http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168935&nm=Strugurasi-de-SeptOct-13

Mergi la inceput