Strugurasi de sept-oct 2011 **12*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata

lali..chiar nu am ascultat dr....imi daduse niste ovule cu estrogen si nu le am luat. drept urmare cand am vrut sa fac ceva n a mers!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fete dragi!

Lali - m-am servit si eu cu o cafeluta de la tine, saru'mana!
Mereu ma bine-dispun mesajele tale .
Ieri am gasit o solutie pentru a o scoate pe Inez putin la aer: am trimis-o pe bona Indrei vreo ora la plimbare cu ea . Eu nu am indraznit sa ies la frig si cu toate astea aseara m-au laut iar durerile de la cistita, acum sunt mult mai bine, dar deja am luat frica...
Lali - cum e Constanta iarna? Mereu mi-am dorit sa vad marea iarna si uite trece an dupa an si eu tot nu ajung :(

Pinkysor - normal ca a fost admirat Dani, este asa de frumos.... Va pupam

May, Mikka

Unde era oare subiectul despre puseele de crestere? Am impresia ca are si Inez, desi ea nu e maraita, doar manaca intr-o disperare!

Hellena, Hellenutza - ce mai faceti?

Azi este iar o vreme posomorata, cred ca o sa stu tot in casa...
Cel mai mult regret ca nu ma pot duce la piscina, abia incepuse sa imi placa

Fetelor, voi ce creme hidratante de corp/ fata folositi? Eu am piele uscata si sensibila si parca nicio crema nu e suficient de emolienta/hidratanta etc...

App de diversificare, povestea Anca_Toma niste trasnai de unele mamici...Intrebare: mamici de bebei alimentati cu LP ( sau mixt) v-au sfatuit pediatrii la cate luni sa incepeti diversificarea? Eu nu mai stiu la cat am inceput la Indra
Am o prietena in Anglia care mi-a spus ca acolo medicii recomanda diversificarea dupa 7-8 luni, indiferent dca copilul este hranit cu LM sau LP.
Eu pana dupa 4 luni nu vreau sa ii dau lui Inez altceva in afara de lapte, pana acum nu a pus gurita nici macar pe o picatura de ceai sau apa.

Nah ca am scris mult, dar daca copilul doarme non-stop...

Sa aveti zi minunata!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata!!!
va scriu acum ca am reusit sa il adorm putin pe asta mic e treaz de la 8 si daca nu ar fi morocanila ar fi si maii dragut decat e. Stiti chestia cu prea multa dragoste si mie imi vine sa il strang in brate de sa-l sufoc dar ma calmez imediat , trebuie.

Plimbarea de ieri a fost trista pt mine , am reazlizat ca vine iarna si o sa am multe zile de inghetat in parc, urasc frigul.Dar ce nu fac eu pt puiul meu , daca ii place afara , afara sa fie.

Pt fetele racite multi , si sa papati bine sa nu pierdem pretiosul laptic,avem mare nevoie de el, vedem dupa ce facem cu kilogramele, eu deja m-am resemnat, o sa fiu o sotie grasa pe care sotul o sa inceapa sa o evite. Deja m-am saturat de apropouri, ma rog ca macar odata sa se uite si la burta lui de la bere.
Gata ca din una am dat-o in alta , azi sunt deprimata din cauza kg daca nu s-a observat pana acum.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca.. as zice ceva de dulce sotului tau... eu am ajuns la 60,5 kg, cred ca dupa raceala ajung iar la 62, insa eu sunt singura suparata.. sotul imi zice mereu sa manac bine sa am laptic, fata e importanta nu niste kg, dupa 6 luni avem timp sa le dam jos..
A meu chiar ma cearta ca de ce nu manac cand ma vede cu sanii moi.. cica acum sunt buna.. si mamica si cu curbe , inante eram doar o slaba (la 56 )

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Lali - super link-ul . Nah ca acum mi-ai dat de "lucru".

Sei - multa sanatate si mult laptic! Esti tanara, deci o sa iti revii repede si bine

Nu mai vb de kg, eu sunt in toiul luptei! Macar voi alaptati, aveti o scuza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

sei, insanatosire grabnica.

Cu kg... SUNT INGROZITA CA VIN SARBATORILE !!! Merg la socri la tara de craciun, bucate pe alese, miscare mai deloc. Wow !!!

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

hop si noi... intr-o pauza ... am venit de la doctor, am facut vaccinul pt 2 luni, a plans saracuta de nuai numai...si in plus de asta... eu sunt suparata.. fata are 5100g deci a luat numai 900g fata de luna trecuta cu 1100g, are 55 cm ... si sotul mi-a zis sa ii dau supliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Buna

hop si noi... intr-o pauza ... am venit de la doctor, am facut vaccinul pt 2 luni, a plans saracuta de nuai numai...si in plus de asta... eu sunt suparata.. fata are 5100g deci a luat numai 900g fata de luna trecuta cu 1100g, are 55 cm ... si sotul mi-a zis sa ii dau supliment

Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela
http://community.webshots.com/user/Anilansa

...dar 900 g e ok intr-o luna !!!

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

daca mai vorbiti de kilograme ma deprim rau de tot. mai ales cand va aud de 60 de kile. pai eu am 15 mai mult. deci daca vreti sa ma aveti pe constiinta...

merci fetelor pt pupici si incurajari. azi sunt un pic mai bine cu toate ca pitica urla de o ora. e pe la mamaie. mananc si o iau in primire...

noi avem o urechiusa clapauga si vad ca nu se indreapta deloc. eu de aia o mai tin cu caciula. noaptea intotdeauna, ziua nu ii pun totdeauna.
bentitele ii sunt mici ca are capul mai alungit fiindca a fost pelviana si o strang...
am zis ca pun o bucata de elastic la una dar am tot uitat...

mikka, ce grasuna ai! hai revino-ti in fire

ce ma enerveaza barbatii astia care isi comenteaza nevestele dupa nastere. mai ales cand ei au burta si cand chiar nu e vorba de nesimtire la ele... eu am un sot gigea. foarte rar mi-a batut apropouri cand am sarit calul. ma refer inainte de a fi insarcinata.
si nu am fost o subtirica de pe la 30 de ani, ca atunci am inceput sa ma rotunjesc...

Mergi la inceput

Anilansa - dar 2 kg in 2 luni este ffff bine! A luat in greutate peste medie! A mea a avut 5.200gr ;a 2 luni si mi s-a parut foarte bine! Eu cred ca nu trebuie sa iti faci deloc griji!

Mergi la inceput