Strugurasi de sept-oct 2011 **12*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

lali , daaa , place mult tangoul
ce bine ar fi si daca as stii sa l dansez

_

de T 3+

He,he ,virtual se poate orice...

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

may

21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!

Doar pe May[emoticon cu motanul incaltat,cu palaria in mana si ochi plangaciosi]?

pentru toate mamicile si toti strugureii
un dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna seara fetelor!!!

Multumesc mult pt raspunsuri ! Am fost la petrecere, nu am stat mult dar am mai sociaizat si eu cu colegii Dani a fost tare tare admirat! a fost asa simpatic a zambit si a gangurit mult! A primit si cadou de mos ( de fapt o sa-i ia mama ceva ca-s bonuri).

Jade, ce ma bucur ca e totul bine!

may sa treaca repede perioada de colici

kora sa va faceti bine repede!

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

La multi ani Zubi !!!

La multi ani klaudita !!!

Jade,ma bucur ca e o alarma falsa,sa stii ca toata ziua m-am gandit la tine si abia asteptam sa intru sa citesc sa vad ce-ti facut.
Acum stai linistita si relax

May ,imi pare rau ca va luptati cu colicii ,ai mare grija la ce mananci,cu toate ca nu vor disparea complet dar se poate ameliora situatia.
Fata mea a cam scapat de colici,dar eu mor de pofte si greu mananc.
A mea facea urat la produsele lactate ,plangea de se facea toate culorile,le-am stopat 2 saptamani si totul a fost ok ! Ieri mi-am cumparat multe iaurturi,branza topita,lapte,branza de vaci toate fara lactoza!!! Si totusi a avut dureri de burta azi si se auzea stomacelul azi vai de mine
La mancaruri nu mai folosesc ceapa ,cica si in supe sau fiarta da dureri de burtica ,cartofii indiferent de cum sunt gatiti la noi
sunt cei mai periculosi pentru ea,am probat saptamana trecuta cartofi copti in coaja la cuptor,in ce hal a plans fata de-mi venea sa-mi dau palme ca nu m-am abtinut de la mancat ,la fel am patit cu ciupercile,brocoli etc
Mananc numai prostii ,produse de panificatie,orez,paste si carne .Mi-e dor de mancare bunaaaaa si gustoasa ,dar prefer sa ma chinui asa pana trec colicii ,urmareste totusi ce papi poate ii face ceva rau ,eu imi notam pe hartie zilnic ce mancam si vedeam de la ce facea mai urat .

Fetelor,imi pare rau ca sunteti bolnave ,eu am fost saptamana trecuta ,am baut ceai de musetel cu miere , am tusit de-mi sareau plamanii din mine,fata nu a luat nimic pana acum si eu sunt bine,a trecut

A mea mandra doarme prost ziua,cate 20 minute,se trezeste super fresh ,apoi e treaza vreo 2 ore,iar doarme vreo 20 min si tot asa,nu stiu ce sa-i fac sa doarma bine,in schimb noaptea e ok,se trezeste o data la 3-4 mananca in 5 min si adoarme pana la 7-8

Din cauza oboselii si faptului ca nu mananc bine nu am lapte de 2 zile,oare ce sa fac? Sper sa nu scada de tot

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alayna hidratare intensa daca nu poti sa mananci. Bea apa/ceai si incearca sa mananci din ce nu face rau fetitei-ce iti place tie. Hai ca ai castigat bataliile cu laptele pana acum,nu pierzi razboiul taman acum.
Pinky ma bucur ca ai fost pana la urma. Normal ca a fost admirat Dani,ca doar e struguras!
Andreea back .
Oare Oana ce face? Asculta medicul si reinoieste mucoasa sa nu se mai atrofieze?

Mergi la inceput

Lali, ai dreptate e struguras!

Am vb cu dr de familie in legatura cu transpiratia, a zis ca-i lipsa de Ca, zice sa-i dau 10 zile pe luna... nu stiu, sa vedem. ideea este ca a zis sa-i facem analize la 4 luni deci nu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Lali,azi am baut 3 L de apa si 1 L ceai , am avut sanii moi toata ziua si fata mi-a stat toata ziua la san ,ii era foame,nu se satura nu stiu ,cred ca nu mi-a dormit de foame

Pinkysor,transpira tot corpul sau cum ? La mine are fata picioarele transpirate si reci,mainile la fel
Poate o fi si asta tot lipsa de calciu,eu nici nu mai consum lactate de mult timp

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Alayna, el transpira la cap si la maini destul de tare cand il alaptez. Pe mine asta m-a facut sa vb cu dr de familie.
Legat de alaptat, eu am observat ca daca mananc bine am si lapte, asta pe langa lichide. Eu beau si ceai pt lactatie dar sunt sigura ca mancarea e baza . Nu stiu ce sa-ti zic in privinta la ce sa mananci mai ales ca fetita are colici si nu poti manca orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Am mancat ca sparta mamaliguta cu telemea de oaie si multeee caramele...la ora asta si ma mai vait ca sunt .

Gata trebuie sa fac ceva, nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Caciulita si forma urechjilor nu are legatura cum nu are legatura pozitia de somn si forma capului.
Eu nu pun copiilor caciulita pe cap deloc. Afara le pun 1 caciulita destul de subtire inca: Mihnea un fes dintr-un material subtire dar dublu, Tudor o caculita tot tip des plusata, sau pufoasa... nu stiu cum sa-i spun. Daca e mai rece le pun si gluguta pe cap... daca nu doar caciulita.
Iarna , cand o fi cu minus mult am sa le pun cate o caciula groasa ... nu pot suporta ideea de 2 caciuli... mi se ridica parul in cap.
Acum poarta amandoi fes... cand e frig le pun caciulite cu urechi care se leaga sub barbita...

Klau-, dupa vaccin e normal si sa planga si sa nu manace si sa faca febra... etc... Zici ca ne fura cineva copii si ne pun pentru vreo 2 zile in loc cate o clona defecta

nu tot ce e natural e ok in alaptare. Chiar multe plante sunt incompatibile cu alaptarea!!!!

Alaptarea ofera imunitate pentru toate chestiile la care are mama imunitate. In consecinta, daca mama se poate imbolnavi de virusul x poate si copilul, cu atat mai mult.
E drept ca daca mama s-a imbolnavit face anticorpi pentru acel "ceva"si ii da si copilului. Acesta este motivul pentru care mama bolnava nu opreste alaptarea.

Bujo, deci si despre decalotare anvem pareri comune. Copilutii tai ce fac? Cum se "inteleg". Mihnea mai are momente in care imi cere sa-l dau deoparte pe Tudor sa-l iau pe el... E greu cand sunt singura sa ma port corect in astfel de situatii, dar ne descurcam

Kora, imi pare tare rau de pui ca sunt bolnaviori, si de tine. E tare greu... uff!!!( stiu deja cum e cu amandoi bolnavi)

Anca_toma, te rog sa fii convinsa ca nu instinctul le-a facut sa faca asa pe acele mamici. Au auzit ele de bebe a lui x care la 4 luni manca ciorba de afumatura si s-au gandit ca e "frumos" ca bebe a lor sa fie si mai si. E un fel de nevoie sociala bolnavicioasa... mamicile astea vor povesti ce propozitii complexe fac bebeii lor la 6 luni si cum alearga la 7 luni si cum ... mai stiu eu ce... Sunt genul la care merita sa le raspunzi: sunt convinsa ca asa face al tau copil... doar si al meu rezolva ecuatii exponentiale de la 4 luni....

Lena , acum am inteles si eu la ce durere te referi. Ok... asa ma doare si pe mine si m-a durut si dupa prima sarcina. Da, un canal care face probleme repetate trebuie golit bine pana se regleaza. ideea e ca e posibil sa fie un "dop" de grasime care se rupe partial si iese, canalul se descongestioneaza pe moment si apoi se optureaza inapoi. Daca tu nu ai dureri locale nu ai de ce sa-ti faci griji. Cat despre faptul ca pitica nu goleste sanii... Acum am senzatia ca nici piticii mei nu reuseswc sa faca asta... dar nu e cazul sa ma gandesc la canale, mastite... etc... Stai linistita..
Musetel poate da diaree, menta constipatie( si scaune verzi) iar teiul somnolenta... Ceiutul anticolici de la fares e foarte ok... si e si bunut la gust. Are si ceva menta si parca si musetel... dar nu alea sunt baza... eu ma inteleg excelent cu el...

Andreea, si daca pateste fix de la decalotare? Nu mai spun ca e o manevra neplacuta pentru copil... te-ai convins si singura.... Dar na... Daca asa credeti voi

Sei, cu menta nu e babism dar conteaza cantitatea de menta si , evident, organismul

Bunny, pai unele povesti din sistemul nostru sanitar sunt rupte din epoca medievala. Din fericire avem si medici buni si deschisi la minte... Unii insa chiar considera pacientii obiecte... nu se gandesc o secunda la trauma fizica si cu atat mai putin la cea emotionala

Despre circumciziehttp://www.drmomma.org/2011/12/circumcisions-profound-impact-on-my.html

ala, copii fac mai des intoleranta la proteina din laptele de vaca decat la alctoz. Si laptele matern are lactoza
De ce spui ca nu ai lapte? sunt sanii goi( par goi ) sau de ce? Daca par goi nu e neaparat sa nu fie lapte

Pinky si al meu transpira cand era mis si transpira si acum si NU are lipsa de Ca. si noua ne-a dat Ca dr cand i-am spus... dar am refuzat sa-i dau si la analize s-a dovedit ca se inselase. A mutit dr. Adica am fost de capul meu cu copilul la analize 9 fara trimitere) si m-am dus la ea cu rezultatele si i-am cerut alt diagnostic... ca eu n-am pt ce sa0i dau Ca. Evident ca a dat-o la intors ca nu are ce-i strica ca.... O!!! BA DA!! 1. hipercalcemia e nasoala rau. si 2. de ce sa invat organismul sa primeasca pe tava si sa nu sintetizeze din mancare? ca sa ia toata viata suplimente??? Va lua cand va fi necesar ( adica sa fie macar pe limita inferioara Ca ca sa-i dau, nu neaparat pe deficit)

Pup fetele, fug la nani

Mergi la inceput