crestre mica hcg

crestre mica hcg | Autor: kmy_black

Link direct la acest mesaj

mi-am facut analiza sambata si a iesit val de 13721, iar luni a iesit doar 20422, mentionez ca am implinit ieri 6 sapt in capat de sarcina, de astazi am intrat intr-a 7-a!
credeti ca este o problema sau sa mai repet si maine odata analiza?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu cred ca-i problema, acuma beta hcg-ul nu se dubleaza la fiecare femeie ca la carte, eu zic c-a crescut bine de sambata, nu te impacienta. Daca ai 7 saptamani, deja te poti duce la ecograf sa asculti inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Nici eu nu cred ca e o problema. Parca si eu tot o valoare asemanatoare am avut pe la 6 saptamani (imi aduc aminte caci am facut un test fiind stresata de o sangerare).

Dar cel mai bine fa o ecografie.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

multumesc mult fetelor de raspuns!
sa de bunul d-zeu ca totul sa fie bine si bebe sa stea la mami in burtica pana la 9 luni!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nici la mine nu cresteau valorile alea ca la carte si totul a fost bine pana la urma .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Nici la mine nu cresteau valorile alea ca la carte si totul a fost bine pana la urma .

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si eu m am panicat ca nu s a dublat valoarea dupa 48 de ore,dar pana la urma totul a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aceeasi situatie si la mine cu cresterea mai jos de dublu si panica aferenta; totusi e de urmarit, ceea ce nu ma indoiesc ca vei face. Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

beta se dubleaza la inceput, cand sunt valorile mici, pe la 4-5 saptamani. cand valorile ajung sa fie mai mari, cum sunt la tine acum, nu se mai dubleaza la 48 de h si acum nu mai e beta cea mai relevanta, ci, asa cum spuneau fetele, eco. Felicitari si sarcina usoara!

Lai de pisica mica august 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

E foarte bine cum ti-a iesit. Trebuie sa fie crescuta cu un macar 50-60%, nu trebuie sa fie exact dublu.
Stai linistita, iar peste cateva zile, (cel mai sigur spre 7 saptamani) mergi la eco sa vezi inimioara batand.
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

va multumesc inca odat pentru raspunsuri!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput