Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

mada, e in lire pretul

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Si cati lei ti-a luat de pe card?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Ce as putea sa fac cu supa ramasa dupa ce i-am fiert carnita de tara lui Tudor? Nu pilaf, ca am avut zilele trecute. Nu mai tinem nici post, ca ne-am dat peste cap...
Ma mai gandeam la o supa crema de legume. Alte sugestii??

Mergi la inceput

Un articol interesant despre agresivitatea copiilor: http://www.parentingweekly.com/baby/baby_information/bad_behavior.htm

Mergi la inceput

Gabi sau poti sa faci o supa simpla: pui morcovi, telina, patrunjel, ceapa, usturoi, sare, piper, taietei si patrunjel verde la final. Nu stiu daca va place asa ceva. Mama e banateanca si la noi se mancau des astfel de supe. Eu as manca la orice ora.

Poti deasemena sa o foloseti la orice fel de mancare in loc de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Am vazut ceva frumos si trebuie musai sa va laud.
Foarte frumos bradul.
Super tare e tortul,cred ca e si super delicios.cu ce ocazie?

Sanatate lui Sophic.

ma tot gandesc unde sa-i comand tortul de 1 an.stiu o cofetarie care face un tort delicios de ciocolata,insa aspectul nu e pe masura.si mai sunt cofetarii unde au aspect super dar la gust sunt naspha rau.deci nu stiu ce sa fac.as vrea si io un tort frumos de ziua lui.

Mergi la inceput

Si eu sunt in plop cu tortul. Parca as face totusi 2 petreceri: una la restaurant cu parintii nostri, nasii si finii si una acasa cu prieteni cu copilasi. Eu as fi facut totul acasa dar s-au opus mai multi (nu intru in detalii) si pentru ca nu imi permit sa chem mai multa lume la restaurant si vreau totusi sa se distreze si R de ziua lui ma gandeam la varianta asta. Tortul pt restaurant l-as cumpara iar cel de acasa l-as face eu si sa manance si R din el.

Mergi la inceput

Am mai pus si eu pe FB pozici. Un album cu cadoul de la mos si un album de poze recente.
http://m.facebook.com/?_rdr#!/media/set/?set=a.322079254469652.87327.100000027397035&type=1&user=100000027397035
http://m.facebook.com/?_rdr#!/media/set/?set=a.322084607802450.87329.100000027397035&type=1&user=100000027397035

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mada, nu stiu ce sunt linkurile alea, da' nu duc la nici un album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asta vroiam sa zic si eu. ca nu merg. dar o sa intru de pe pagina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

hehehe...ce haioasa ai fost cu LA VOI...pai nu suntem tot romani?n-am mai avut eu rabdare

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Merci Mada.
Angie, ce mos bogat ati avut!Super! Si ce brad frumos. La voi asa de repede se face? Pe aici se obisnuieste in ajunul Craciunului sa se impodobeasca.

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput