Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

zumzu eu cred ca am luat teapa cu amazonul asta
aseara am comandat antemergatorul de la vtech, 19 lire rotunjit cu transport inca vreo 9 lire, in total 28 de lire
cand colo ce sa vezi din contul meu au disparut 40 de lire
ce reprezinta diferenta????????????

asa ma oftic ca ma bucuram ca il iau la 140 lei si cand colo ajunge la acelasi pret din real, 200 lei

ia zi mi cum procedezi tu, ai patit asa ceva

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La multi ani Andrei si Dragos!

Simo, Ziki, Danina
sunteti foarte speciale. O sa incerc sa ajut si eu cum pot. Din pacate trecem printr-o perioada foarte dificila financiar dar vad eu cum fac.

Cadoul de Craciun nu cred ca voi putea sa nu il deschid. Eu sunt ca o matza de curioasa.

Mosul a venit la Razvan cu o jucarica - un cub cantator, cu forme care trebuiesc potrivite la locul lor ... Ii place. I l-am dat dimineata.

Mergi la inceput

Mirela vezi sa nu fie vorba de 40 euro. Si eu am zis prima oara ca mi-au luat mai mult, dar cand m-am uitat mai bine la tranzactia de pe card scria euro nu lire.

Am tabarat si eu aseara pe Amazon, si pe uk si pe de. Bila Vtech era mai ieftina in Germania dar pana la urma am renuntat la ea pt ca o prefer in romana. Dar am gasit masuta asta: http://www.all4baby.ro/produse/2236-masuta-muzicala-fisher-price.aspx la reducere, cu 40 euro. E in germana si engleza (cea de la noi e in franceza si engleza). Transport 10 euro. Am mai bagat si niste suzete si o canuta MAM pt care nu au mai adaugat nimic la transport si gata, asta e mosul. Sper sa vina pana in Craciun, ca ziceau ca ajunge coletul in 7-21 zile lucratoare. Daca intarzie i le dau de ziua lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Mirela, si pe amazon.de adauga ceva peste pretul afisat si transport. E un fel de tva sau taxa. Prima data nici eu n-am fost atenta, la a doua comanda am observat. Ia vezi tu, ca s-ar putea sa fie posibil sa anulezi comanda.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

La multi ani Zumzu si sot simpatic de Mayane!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de sf. Nicolae!!!

Si sotul meu venise cu ideea sa nu mai facem brad ca il darama copilul. Nici nu vreau sa aud! E primul Craciun al copilului cum sa nu am brad??? Pana acum il darama pisica acum o sa il darame copilul, mare diferenta nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Stiam eu ca am uitat ceva....
Mai vroiam sa spun ca si mie mi-au placut postarile cu "nostalgii" despre cum a fost si cum a trecut timpul; aveti talent la povestit, ce mai!
Io nu prea comentez, ca nu am ce! si numai ca sa ma bag in seama si sa "umplu" pagina cu nimic, cred ca e mai bine daca stau "pe cu-ru meu" cum e vorba la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Gabiromt/Carmen/Irinuka/Piscotel;am primit banutii ..sarumana.Azi am fost la banca

La multi ani Nicolai si Nicolete!
Zumzu si tati de Dariusuc-bursuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

intra in cont si uite-te la detalii. e tva-ul sau ceva de genul.
eu nici nu stiu sigur cat am dar pana la urma ca mi-am luat is niste carti pt mine si i-am luat si o masinuta.

si da, poti sa le returnezi, ori sa refuzi pachetul dar n-are rost daca te-a dus la fel

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

merci fetelor
astept sa se afiseze detalierea in extrasul de cont

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Fetelo, a fost cineva pana acum la Agentia pentru prestatii sociale, cea de pe Ion Campineanu? Spuneti-mi si mie unde este mai exact.

Multumesc

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput