Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
Monika...cu mare drag l-as trimitenici noi daca nu aveam ajutor de la bunicul meu...Dumnezeu sa-l odihneasca,nu o schimbam curand
dar o sa vb cu mosul,poate` face o minune..zi-i si tu sa joace la loto
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
La multi ani scumpete mica, la multi ani Patrick!
Irinuka ce frumos, ce frumos v-au urat fetele d ela ora 00 si un minut, Simo esti beleeaaa....Mirela esti...m-ai facut sa bocesc...Roxx ai adormit cu laptopu???? Eu ma certat cu barbatu da sa vad daca a nascut!!!
![](images/user_woman.png)
Laura_Luiza spune:
Eu nu stiu sa fac mesaje iasa de frumoasa ca Angi si Tunde, daaar LA MULTI MULTI ANI Patrick! Mi se pare asa de emotionanta atmosfera de azi de pe forum.
Despre noi nimic nou sau interesant.. Mosul a uitat de mine, dar a venit la Edi si la tati, sper ca mos craciun sa aibe mai multa tinere de minte.
Angi, minunat cadoooo Asa ce sufar eu fara masina. Facea mai mult transportul ei pana aici, asa ca am vandut-o.. Cu autobuzul nu ma pot descurca singura, nu incape carutul, asa ca trebuie sa-l pliez si sa-l bag in portbaajul lateral, cu copiulul in brate nu pot sa fac asta, poate cand o sa stea in picioare o sa reusesc..
Am facut ieri o excursie in Tel Aviv, am plecat la 10 si ne-am intors pe la 6, a fost super, chiar aveam nevoie de asa o zi.
Ma duc sa adorm copilul si poate trag si eu un pui de somn cu el, chiar daca-i casa varzaaaa.
Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Neatza si...
LA MULTI ANI PATRICK!!!!!
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca
LA MULTI ANIIIII
Cine sa traiasca?
Cine sa traiasca?
PATRICK mare sa creasca.
LA MULTI ANI SI PENTRU
Tudor-Matei,
Matei-Alexandru,
Radu-Andrei.
Pupacesc bebelusi dulci de Zumzu si Irinuka.
Intrebare stupida, de ce nu stergem sarbatoritii de ieri din titlu? Nu incap prea multe litere acolo.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
simis spune:
Neata!
Mai cate emotii astazi! Irinuka, sa sti ca Roxx nu te-a vazut! Si ea plingea de emotii is sigura, cred ca pe toate ne dau lacrimile!Si Mirelush cu Angi, cel putin pe mine m-au "aranjat".LA MULTI ANI PATRICK!!
SA CRESTI MARE PUI SCUMP, SA FI SANATOS SI BUCUROS TOATA VIATA!
Dau o maaare pentru toata gasca de mamici!
Nu mai stiu ce am vrut sa zic, da mai vin io...
Wudy spune:
Buna dimineata!
La multe lunite inainte copilasilor care astazi mai adauga ceva in buchetel!
Irinuka, sa va traiasca baiatul, sa va bucurati de el! Pozele sunt superbe. Patrick este frumusel foc, si da, subscriu, tunsoarea il schimba...pupa mama baiat mumos
Si nu vreau sa-mi reamintesc prin ce emotii am trecut anul trecut pe vremea asta, parca nasteam eu
Angie, ai un bradut superb si globuletele m-au dat pe spate!
Fragrant,sanatate multa lui Sophic mic si voua putere si rabdare!
Piscotel, sanatate puiutei!
Ralu, frumos tortul, cred ca si gustos
Mirela, puii tai sunt cavaleri deja, mor de dragul lor cand ii vad, si cand ii vad ca se mai si iubesc ma topesc toata
Roxx, ti-a iesit super tortul pana la urma, ai vazut?!
Spor la facut bagaje!
Zumzu frumos tare Darius la intalnirea cu Mosu`. Si elegant mai mai ...
Pacat ca s-a speriat. Si ce i-a adus Mosul? Curiozitatea ma omoara, ce sa fac
Noi saptamana viitoare ne intalnim cu Mosul de la mami de la munca. Si mami se streseaza cu ce sa imbrace fata, na, ca este si ea Domnisoara de-acum.
Se vede ca sunt la munca si nu am sefa astazi, nu? De-asta m-am apucat sa citesc si sa spun ce alta data doar gandesc.
Noi suntem bine, fara bona cam de o luna, ne-am luat concediu pe rand, noi, bunicii, este tare greu. Nici nu-mi vine sa caut o alta persoana ca stiu ca cea pe care o aveam are nevoie de bani si este o tanti buna dar acum are o problema in familie. Sper s-o rezolve pana in ianuarie, daca nu, o sa-mi para rau
Acum fata a ramas cu tataia, ii este bine
Luni am lasat-o cu un var al meu, a plans saracutza...imi venea sa fug de la munca
hai sa mai muncesc si eu ceva
va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
eu am propus mesajul Mirelei ca mesajul lunii..e f emotionantsper ca va fi aprobat
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/deea_sav85/deea_sav85.jpg)
deea_sav85 spune:
La multe lunite si puiului meu mic, Raducu si la multe lunite si celorlalti pui mici.
Zumzu confirm si eu ce au zis fetele, Darius este un Zumzu mic
Ralu Foarte frumos tortul, esti foarte priceputa mamico, Roxx sunt sigura ca si tu esti, numai ca nenea Facebook nu ma lasat sa le vad pe ale tale.
Noi mai adaugam o noapte dormita ca dracu plina de foieli, nu stiu ce are dar se trezeste din ora in ora aproape plangand
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
anka-maria spune:
La multi ani Patrick!!!!!
Moama, ce de emoticoane, ce de lacrimi.
Io nu poci sa intru in atmosfera ca n-am timp nici sa mor. Am de lucru ca la balamuc, bubu ma tine in priza si ma simt sfarsita, se vede ca e final de an.
De oboseala si stres iar m-a apucat mancatul, parca vaz ca n-o sa intru in rochia de Revelion.