Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Hi-hi Lori, dar aici cum ti se pare? ![]() Irina ~ mamica norocoasa de ![]() www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi |
Ce simpatic e! Si cu si fara plete. Dar mie mi se pare mai simpatic fara
![](pupic.gif)
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Ah,si LA MULTI ANI NICULINELOR,NICOLETELOR,NICULAILOR!!!!
Fetelor,credeti ca am putea scrie 20 de pagini la fiecare capitol?Sa scriem mai pe particele asa,sa nu mai avem probleme cu moderatorii.
Vroiam sa ma bag in seama in legatura cu mersul la centrele pentru copii.Danina,nu-mi pot imagina ce-a fost in sufletul tau.De aceea eu n-as vrea sa merg intr-un asa loc,m-as umple de sentimente care nu-si au locul in viata mea in acest moment.Poate sunt egoista,dar in perioada asta sunt asa fericita,implinita,ca n-as putea sa merg la acei micuti,sa stau cateva ore maxim,iar apoi sa nu-i mai vad niciodata.Prefer sa dau hainutele unor prieteni cu bebelusi (si nu duc lipsa),intrebandu-i inainte daca au nevoie.Asa stiu ca intr-adevar vor fi folosite.Copiii din centre au nevoie de dragoste,iar 2-3 ore petrecute cu ei nu suplinesc aceasta nevoie.Just my two cents.
La torturi nu ma bag,nu-s fan dulciuri,as putea trai si fara,prin urmare nu prestez dulciuri.
Fetelor,eu va citesc pe toate.Si Andutza la fel.Asa-i Andutza??
Mama ANGI,da ce cuminti ati fost voi!Bravo sa va bucurati de cadouri!
Irinuko,Doamneee!!!Anu trecute pe vremea asta eram agitata rau.Tin minte ca nu-mi venea sa cred,parca trecuse asa repede timpu.
Ehhhh
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
ia uitati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159131
........."mesaj de la Irina:
M-au internat, e dr meu de garda - am noroc. A zis k e posibil sa nasc pana dimineata. va pup pe toate si va tin la curent. Tineti-mi pumnii. sper sa se termine cu bine si bb sa fie sanatos"
....."o intrebasem cat are dilatatie.si mi-a scris:
a zis k permite indexarea - fata de azi dim cand nu incapea nimic! cica mia trece pe la 3 sa ma consulte. pana acu l-a monitorizat p bb si contractiile. pup"
......"cred k in seara asta Irina ne va tine de urat pe forum dar prin mesaje pe tel
Durerile se intensifica din ce observ, tot cam la 5 min as zice, Eu vreau cu epidurala , dar parca vad ca ma duce cu zaharelu dr asta al meu. ce o fi o fi. numai sa se temrine cu bine imi doresc. ce plictiseala pe aici... era mai bine acasam pe forum cu voi! pup fetele"
......"floritunde:Sms trimis la Irinuka...raspuns nik...inca..s-o lasam un pik..poate scrie/cred ca e franta de oboseala./..astept cu nerabdare"la 6.52
apoi la ora 7.01 "MESAJ DE LA IRINUKA!!!!!!!!!
-N-am vesti momentan.La ora 4 aveam dilatatie 2 cm,acum astept dr sa vina la control.Durerile...AU-AU.s-au intetit taaare!Va pup cu drag"
ora 10.44 ....bebelu "DIlatatie 5. suntem in grafic. sa speram ca pana la 4 scapam sanatosi. pup fetele scumpe"
ora 12.04 ....bebely"TATATIE 6 JUMATE. VINE IN JUMA DE ORA SA RUPA MEMBRANELE! PUPICI LA TOATA LUMEA. P.S. FARA EPIDURALA"
ora 14.04....bebelu"S-A RUPT APA SINGURA. NU A MAI FOST NEVOIE SA RUPA MEMBRANELE. DURERILA LA MAXIM.DILATATIE 7. CONTRACTII LA 3 MIN, VA PUP. TINETI PUMNII CA AM NEVOIE!!"
"deci acu e acu!!!!!!!!Hai galerie mey!!!!!!!!
irinuka push push...respir adanc si iarasi...imediat il ti in brateeeeee" mesaj de la floritunde, recunoasteti stilul
si ora 15.42.26.tunde"a nascut irina!!!!!!!!!!!!!!bebe are 3 kg!!!!!!!
\ yupiiiiiiiii"
tot s a intins pe parcursul a 3 capitole, dar a meritat
sa cresti mare si sa fi sanatos copilas Patrik, pui de irinuka
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Aoleu Mirela!!!!M-am emotionat toata!!!!!
SA NE TRAISETI PATRICK!!!!DESCHIZATORUL NOSTRU DE NASTERI!!!
Fara suparare Mimo si Adhnana,da Irinuka a fost prima pe forum,voi bantuiati
roxx26 spune:
Wow...sunt atat de vii replicile astea...parca a fost ieri!
IRINUKAAAA...ce faci acolo??? sterge lacrimile repejor ca te vaaaad!
LA MULTI ANI PATRICK PUI, BEBELUSUL NOSTRU SPECIAL!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mimo spune:
La Multi Anisori, Patrick!
Sa fii sanatos si sa ai parte de ce e mai bun!
Shubulina, nici o suparare Stim ca Irinuka a deschis oficial nasterile la odiseea buburuzelor. Eu eram lesinata prin maternitate, nu prea intram des pe forum la vremea aia si am anuntat nasterea la vreo doua saptamani, adica dupa ce am ajuns acasa.
Luca Alexandru, mica mea comoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Eu ce sa mai zic???
Tocmai ce ma dusesem sa-l reaorm pe Patrick si am citit mesajul Mirelei... de piatra sa fi sa nu te miste, mai ales cand esti implicat direct! Multumesc Mirela!
Imi amintesc de parca a fost ieri, nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an. Prea repede dupa parerea mea...
A fost un an frumos, iar odata cu venirea lui Patrick pe lume, am inteles ca el era elementul cheie ce-mi lipsea din viata. Mi-a umplut inima de iubire, de bucurie, asa cum o face zilnic doar printr-un zambet. Nu credeam ca un pui de om iti poate aduce atata fericire, iar cand auzeam parinti vorbind despre copiii lor ca fiind cei mai importanti, nici nu visam ca voi intelege intr-o zi sensul acestei iubiri deosebite, unice.
Nu zic ca nu e greu sa fi parinte, asta o stie oricine, dar cei ce suntem parinti stim prea bine ca intr-adevar MERITA!
Te iubesc puiul meu drag mult-mult de tot si-ti doresc tot binele din lume... sa-mi cresti mare, sanatos, sa ai noroc in viata, sa iubesti si sa fi iubit!
Voua, mamici scumpe, va multumesc zilnic (recunosc ca mai mult in gand) ca existati, ca v-am descoperit, ca v-am cunosut mai mult sau mai putin! Fara voi cu siguranta nu as fi avut parte de sfaturi ori de cate ori am avut nevoie, nu as fi stiut atatea lucruri utile... ce mai... nu as fi fost o mamica relaxata, prea putin stresata asa cum m-ati invatat voi! Jos palaria fete dragi!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi