Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 22
Mihaelafalt spune:
Testare:
-Draguta, asteptam un rezultat pozitiv la test
-gina pe 8 decembrie
-luciana 9 decembrie
-moni -18 decembrie
-miky, deny, corina, valicutza pe -25 decembrie
-mihaelafalt, cixinica pe 27-28 decembrie
Nu am stare si am mai intrat pe la voi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Testare: -Draguta, asteptam un rezultat pozitiv la test -gina pe 8 decembrie -luciana 9 decembrie -moni -18 decembrie -miky, deny, corina, valicutza pe -25 decembrie -mihaelafalt, cixinica pe 27-28 decembrie Nu am stare si am mai intrat pe la voi. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Katy82 spune:
Fetele si eu am ziua de testare tot pe 18, asta daca nu vine armata rosie. Oricum, tot ma bucur ca fac hsg-ul ala, deci tot nu o sa fiu f. suparata daca vin. Deja m-am obisnuit. Uf... Dar si cand o sa vin cu 2 liniute frumoase, sa va tineti!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Flavia85 spune:
Nu trebuie sa-ti ceri iertare Bob.Eu sunt ziua a 2 a,de maine incep iar injectiile cu puregon si trebuie sa prestez de sarbatori. In ian o sa avem 2 liniute frumoase Bob . A mai facut cineva stimulare cu puregon?
Katy82 spune:
Noapte buna fetele!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
MeAlex spune:
Flavia, ar fi trebuit sa incept stimularea cu clostylbegit luna viitoare, dar am ramas natural luna asta.
Stiu ca injectiile au un efect mult mai bun decat pastilele. Poate ti-ar fi de folos sa iei Aspenter, pentru ca stimularea are un efect de coagulare mai rapida a sangelui si Aspenterul ajuta.
4 weeks and 6 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Flavia85 spune:
Ms Alex. am luat si closty dar n-a avut rezultate si aqm sunt la a 2 a luna cu puregon si mi-a mai dat acid folic si utrogestan dar de aspenter nu stiu nimic.Mi-a zis k trebuie sa fac stimulare 3 luni apoi pauza dar nu stiu pe nimeni cu rezultate pozitive cu puregon din cauza asta tot intreb poate a reusit cineva
MeAlex spune:
Pai da o cautare pe google dupa puregon + stimulare si eventual + desprecopii si vezi ce iese.
4 weeks and 6 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!