Aspirante optimiste (742) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Ylari, felicitari pentru dublu test! Am uitat sa iti scriu! Kimmy, as vota pentru gemeni! |
Subscriu si subscriu!!
Mi-am luat 2 teste, un SC si un Dr baby. L-am stricat pe Dr Baby (arata ca o barza-caseta)... l-am facut acum 40 minute si imi arata | curat, nici vorba de vreo alta liniuta. Deci e bun...deocamdata M-as descuraja si nu prea. Ce-i drept l-am facut in z25, cu pipi super diluat (aproape ca nici n-avea culoare)... dar picioarele-mi sunt sloi si spatele ma doare ca la PMS. SC-ul il sacrific vineri sau sambata
Wishing for rainbow baby dust !
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kammyL Buna fetelor, Ma inscriu si eu in randul aspirantelor la bebe! Muncim la un bebe din 2007 si minunea inca se lasa asteptata! Am schimbat vreo 3 medici si am facut zeci de analize, teste, tratamente si in cele din urma anul acesta am identificat una dintre probleme: foliculii nu se sparg singuri. Tratament recomandat: CLOSTILBEGYT z5-z9 1/zi; PREGNYL 5000 UI in z 13; DUPHASTON z16-z25 2/zi; FEMIBION1 1/zi. A trecut deja si a treia luna de tratament. Foliculii se sparg in urma injectiei cu PREGNYL insa din pacate tot nu am ramas. Luna aceasta chiar sperasem ca minunea s-a produs: ultimul CM il avusesem pe 01.11. Pe 30.11 trebuia sa apara; pe 01.12 am avut doar o usoara sangerare si atat. Asa ca aseara, 05.12, de urgenta la ecografie. Raspunsul: nu e sarcina: endometrul este 5.1 si tot trilamelar - deci, nu e sarcina.Plang....sunt trista; imi plange sufletul de durere... Mi-a dat sa iau 10 zile DUPHASTON, 2/zi si apoi sa revin la monitorizare. Incerc sa ma adun si sa o iau de la capat...vorbesc cu colegele de cadourile date copiilor lor de Mos Nicolae si imi spun ca poate la anul ma va binecuvanta si pe mine BUNUL DUMNEZEU cu un prunc... |
Kammyl,
bien ai venit, sa nu stai mult pe aici
si eu am schimbat o gramada de doctori dar pana la urma este vorba despre noi si despre ce credem ca e mai bine pentru noi
mai ai rabdare, daca abia ai depistat de 3 lun i
oricum...altceva ce ppoti face nu?
mult succes
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
valicutza spune:
si eu tot pt gemeni inclin...deci kimmy incearca sa stai linistita, si o sa vezi la eco cel mai bine.
nu te descuraja bob , tin pumnii pt cel de-al doilea test, fa-l in prima zi de intarziere daca e . te pup si bafta sa fie II
in curand
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Moni yo zic ca e de bine, ai mai intrat la fetele de la inseminare, ele ce parere au? In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Miky nu am scris nici la inseminare
am sa incerc sa scriu acum, iar am avut o zi nebuna
cat despre asteptarea asta de 14 zile...e crima...stiu
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
fetelor eu de 2 zile mai am si secretie f abundenta
secretia are densitatea albusului de ou, dar sa zic..poate un pic mai dispersata si mai lipicioasa
f abundenta adica am udat cate un absorbant de zi, in fiecare zi
scuze de detaliile 'picante'
ce parere aveti?
am scris si la inseminare
poate isi mai dau si fetele acolo cu parerea
Monique77 spune:
Kimmy si eu zic ca stai bine
nu cred ca e cazuls a iti faci probleme
mai rau ar fi fost sa fie valoare prea mica
ai sa vezi ca bebe va fi bine
sau cum zic fetele bebeii
MeAlex spune:
Bob, te bat! De ce te-ai testat seara, ihm? Cand ar trebui sa iti vina, ca nu mai stiu daca ai scris? Daca ar fi de la 11 dpo in sus, poti face si maine dimi.
4 weeks and 5 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui MeAlex Bob, te bat! De ce te-ai testat seara, ihm? Cand ar trebui sa iti vina, ca nu mai stiu daca ai scris? Daca ar fi de la 11 dpo in sus, poti face si maine dimi. |
Cred ca ma cocosezi Teoretic, ovulez in z17, deci azi sunt abia 8DPO si ar trebui sa vina CM in weekend
Trage si tu la cocoasa, ca fatza o mai folosesc
Wishing for rainbow baby dust !
Mihaelafalt spune:
Buna.
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua onomastica.
Am avut o zi proasta azi, sunt intoarsa pe dos, am avut probleme cu comenzile la mobila si mi-a stricat toata ziua care mi-o imaginam eu superba, nu am sarbatorit in nici un fel, astazi implinim vreo 9 ani de cand suntem impreuna eu si sotul dar nici nu am avut timp sa stam impreuna si acum nu imi arde de nimic, sunt ca un pachet de nervi care sta sa explodeze.
Bob imi pare atat de bine sa citesc ca esti bine, dar meriti bataita, nu trebuia sa faci testul seara.
Draguta si mirunita imi pare rau dar inca mai sunt sanse.
Ylari
Va trimit la toate si ne citim maine
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Bob deci e clar, iti trebuie o bataie, dar ai noroc ca eu zic ca e un bebe acolo si nu ma risc sa te bat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.