Antena 2 de la cablu RDS
pana mai ieri aveam programul antena 2 in grila de programe. de alaltaieri l-au scos si au bagat peste el RTV, acum am 2 realitati
cine are cablu de la RDS poate sa-mi spuna daca mai are antena 2 si pe ce frecventa? l-am cautat pe toate frecventele, dar nu l-am gasit.
si asa ma uitam din an in Paste pe antena 2, in seara asta era musai sa vad o emisiune si chiar acum l-au scos
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Raspunsuri
ellinia spune:
Problema asta am avut-o si eu, timp de cateva luni nu am avut Antena 2 si Euforia. Si eu chiar ma mai uitam la emisiunile lor si m-am suparat tare pe firma de cablu, respectiv RDS-RCS. Intre timp am aflat ca e o conspiratie la nivel national de prin cateva judete tot au scos cate unul sau doua posturi de la Intact. Am trimis un SMS, nu mai stiu la ce numar ca a fost acum cateva luni si le-am zis ca nu mai am Euforia si Antena 2. De vreo doua saptamani le-au introdus din nou in grila de programe si culmea, m-a sunat cineva de la Intact sa ma intrebe daca mai am probleme in receptionarea posturilor.
Am inteles ca s-au si judecat cei de la Intact Media cu RDS-RCS, in urma faptului ca ultimii au cam scos din grile posturi de-ale lor.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
ellinia spune:
Da, au conspirat cei de la RDS si au scos de prin diverse judete de pe unde au putut.
Oricum nu e o practica noua. In ultima campanie electorala, la posturile locale cand era vreo emisiune cu vreun candidat care deranja, brusc se lua semnalul, cu totul intamplator ...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Ramonika spune:
macar de scoteau antena 3, ca aia e cu politica, antena 2 e de divertisment...
zebra roz
capcaunul spune:
Divertisment va trebuie?
Pai vin alegerile. Au scos divertismentul si-au bagat politica. Pentru diversificare. Sau diversiune.
diannaalex spune:
Nici eu nu prind antena 2 tot de la RCS
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
Ramonika spune:
mda... de-acum nici nu-mi mai trebuie... a fost aseara emisiunea la care voiam sa ma uit...
zebra roz
ch_dana spune:
am zis c-am scapat... am scanat si digital si analog, dar degeaba, tot A2 am.
Ramonika, de unde esti? Aici (B, sector 2) inca nu au schimbat.
Dana & Amelia (21.06.2011)
Ramonika spune:
Iasi
am mai vb si cu altii din Iasi care au cablu de la RDS, aceeasi problema
zebra roz