Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
[catank, multumesc, slaba nu sunt ca mai am nevoie de dat jos multeeee kilograme, dar usor usor s-or duce ele... frumoasa si sexy... uhmm, nu ma consider rupta din rai , ok da, dar nu super frumusete, am simtul modestiei, se vede nu ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Nu e frumos ce e frumos, este frumos ceea ce vezi, simti...si iti place. Trebuie sa te simti tu bine in pielea ta. Si se vede asta... ma bucur ptr tine.
Eu nu sunt multumita de mine, nici nu am facut nimic ptr asta...dar odata si odata... voi lua ''taurul de coarne''.
Pup si o zi f frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vaiii catank...cum sa nu fi multumita de tine??? ai o frumnusete asa naturala....ochi superbi!!! si pe deasupra ai facut o minunatie de fetita!!!! frumoasa foc!

strumf astept!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

M-as apuca de abdomene, dar nu stiu sfatul cul sa-l urmez al lui bb_yasmi, sau roxy
Doamne mai fetelor, ...are tata socru o vorba...''va gadila hamu''...... Tocmai ce va spuneam in primul mesaj al meu...

Cred ca vb cu Mosu maine...sa vina musai cu nuieluse, pana una alta va alint cu cite o pe amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza dar am mers la ultima poza si nu am gasit nimic. de aia am intrebat

te-am vazut....arati tare, tare bine. si coafura, si tu daaa, ai slabit, se vede clar. pai acum cu pantalonii aia mulati arati beton sa porti sanatoasa si cizmele. are piscoata o mamica sexy

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna mamici vorbarete!

Noi tocmai am venit de la clinica. Tot despre neurodermita lui Julius e vb. Vestea proasta este ca de vineri ne internam in spital pentru o saptamana. Il vor urmari nishte alergologi plus ca i se vor mai face analize. Mi-au zis ca e foarte important sa ramana stationar, ca sa reushesc shi eu sa invat cum se comporta cu boala. Doctorita care ne-a primit m-a linishtit shi mi-a zis ca e foarte optimista ca vom reuhsi sa-i minimalizam simptomele la 10-15% ceea ce e suuuuper! Doamne Ajuta!

Sunt foarte trista....mi-am imaginat altfel primul Craciun al copilului.

mandreeac ma intrebai cite kg are J. E si acum un barosan de 12 kg. De lung, nu prea stiu cit e de lung....nu l-am mai masurat demult. Si Rares cite kg are?

Roxymerci pentru sustinere....Chiar avem nevoie

Strumpf vrem si noi pozeeeeeeee!!!!

catancimi pare rau prin ce-ai trecut...ai citit ceva despre "febra de trei zile", poate asta a avut Ioana. In ultima zi de febra apar bubite rosii pe corp, apare din senin shi tine 3-4 zile max. E specifica sugarilor pina la un an cred.

Va pup shi mai scriu!

Mergi la inceput

yvy si acum Larisa mai face febra? vezi, are si ea zile cand papa bine, cand nu papa...
Anastasia n-a mai facut febra , a inceput sa pape cat de cat dar tot putin, in jur de 100 gr. legumele mai putin.

Mergi la inceput

catank dar eu nu am nevoie de nuieslusa, nu vezi? eu nu ma contrazic cu nimeni, zic pas sau ignore si gata.
cum zicea si simona, te supara ceva treci peste, dai ignore si esti vesel si gata. pai ce merita sa te stresezi si sa te agiti? nuuu...
asa ca nu vreau nuielusa de la Mos.

dinora

Mergi la inceput

yvyana o mamica frumoasa

Eu in general nu congelez mincarea, dar mi s-a intamplat cind am fost plecata in deplasare. Daca fac 3 pahare de ex, unu il dau in ziua cu pricina, paharul doi il pastrez la frigider ptr ziua 2, iar cel ptr ziua 3 il congelez, si il va papa in ziua 3.

Viss sau mandrreac parca (sper sa nu ma insel)pregatesc ptr mai multe zile. Sigur te vor lamuri ele.
Sanatate multa! Offf dintii astia...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank dar eu nu am nevoie de nuieslusa, nu vezi? eu nu ma contrazic cu nimeni, zic pas sau ignore si gata.
cum zicea si simona, te supara ceva treci peste, dai ignore si esti vesel si gata. pai ce merita sa te stresezi si sa te agiti? nuuu...
asa ca nu vreau nuielusa de la Mos.

dinora

''Nebunatica mica'' ce esti tu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vaiii catank...cum sa nu fi multumita de tine??? ai o frumnusete asa naturala....ochi superbi!!! si pe deasupra ai facut o minunatie de fetita!!!! frumoasa foc!

strumf astept!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Ehe....si kg ce zic?! Multam mult mami, ...oricum, daca as minca dulciuri cite papi tu...

Mergi la inceput