Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

nu ne-ai spus strumphy de piscotel ca sta in picioruse .Super!!! ....

Mergi la inceput

eu nu pling ca a disparut, pling ca nu ma pricep sa fac altu...abia l-am nimerit pe ultimul facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ally buna si carnea de baga si tu o ceafa la gratar si salata si gata-i pranzul, ce atata bucatareala multumim de urari fac cinste cu o feliuta de tort dupa ce il cumpar

Nu mai stiu cine se plangea de cucuie, parca yvyana ? foarte bun este gelul de arnica, face minuni daca il dai imedisat dupa ce se loveste bebe

Moulineta multa sanatate si baga multa vit C , ceai cu lamaie si miere si ai sa te faci bine repede sper sa nu ia si zanuta ceva de la tine, vezi sa n-o imparti, tine-o numai pentru tine

piscoata mea stranut... ia sa ii pregatesc un oscillo

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

eu nu pling ca a disparut, pling ca nu ma pricep sa fac altu...abia l-am nimerit pe ultimul facut

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

iti fac eu altu` , nu-i problema dar cine se joaca cu albumele ? asta-i problema!!

edit: hai baga poze ca ti l-am facut
_

Mergi la inceput

mai am si eu o intrebare silly

ai vostri copilasi suporta tin pe cap si pe maini , caciulita si manusele?

a mea nu deloc, nici una , nici alta... noroc ca la gecuta am gluguta si pe aia vad ca in ultimele 2 zile nu a mai dat-o jos, dar ce ma fac cu degetelele care ii ingheata pentru ca nu vrea manusele si nici sa tina manutele in sacul de la carut, in footmuff, care e super calduros, dar ea le tine pe afara in vant sa se joace

deci cum sa o pacalesc sa nu ii mai inghete gherutele ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - am vazut pozicile...iti sta super bine...esti o dulce si-o frumoasa...eu, intradevar mai rarut pe aici, dar nu ca-i mai dragut ci pentru ca nu prea mai am timp...
singurul moment al zilei cand pot sta fara gogo e dimineata, cand trebuie sa fac si mancare si curat si spalat...de cand se trezeste gogo nu mai pot ajunge la calculator ca nu mai are stare...ne-am luptat rau zilele astea cu dintocii...dureri multe, insa nici un dintoc...
pe mine nu ma mai dor maselele, slava domnului ca am scapat
poate scapa si pitica...am sperat ca mos 'culae ii aduce un dintoc, dar de unde...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui catank

iti fac eu altu` , nu-i problema dar cine se joaca cu albumele ? asta-i problema!!

edit: hai baga poze ca ti l-am facut
_

Multumesc mult!

p.s. Ioana este somnorici, dehhh a trezit-o Mos'Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - si noi ne lupta cu caciulita...e jale cand i-o pun...dar pana la urma sta cu ea pe cap...cu manuselele inca n-am testat, abia acum i le-a adus mosul si nici n-a fost asa de frig de manusele pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Eu am ajuns la concluzia ca nu este o persoana care sterge sau face cate ceva in contul nostru pe Picasa.Spun asta pentru ca imi gasesc foarte des pozele rotite...sau imi dispar comentariile voastre din josul paginii.Si nu cred ca acest aspect ar interesa pe careva.
Yvy,tu ma intrebai daca la cate nazdravanii face Eduard,cate cucuie are?sau ceva de genu....Pai nu prea mai da cu capul....cade in fundulet,sau pune imediat manutele in fata.In schimb ceea ce nu inteleg la el ete faptul ca ii place sa mai de.a cu capul de perete...si desul de tare.
Strumpitz,astept feliuta de tort...sa fie mica si subtire...ca am ganduri marete sa mai slabesc nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz,al meu sta cu,caciulita pe cap...manusi am cumparat dar, nu i-am pus niciodata.

Mergi la inceput