Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata !!!
Incep ziua cu Gindul la madutza.. sper ca sunteti bine!!!

Imi indrept mai departe gindurile spre cei ce poarta numele de SF. NICOLAE... LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
nu pot sa nu nominalizez mica-mare familie a lui strumphy
La multi ani dragutilor, sa-ti traiasca...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank, Ioana ce face?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

LA MULTI ANI TUTUROR DE SF NICOLAE!!
SPER CA A VENIT MOSUL INCARCAT CU BUNATATI PT PITITCI SI PARINTI.

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

ai pm. sa nu afle strumphy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !!!!

Sper ca a trecut mosu pe la toata lumea incarcat cu bunatati si jucarii multe pentru copilasi

Va multumim tare mult la toate de urari I-am pupat mult de dimineata pe amandoi Nicolaii mei Dupa ce ii dau fructele si isi face somnul de dimi piscotel am sa merg pana in cartierul vecin la o patiserie buna , unde ne-am facut si tortul de la starea civila, si am sa cumpar un tort pentru sarbatoritii mei

Madutza sper ca e mai bine Cristi

Alexina , te-am ghicit iar ? cum as putea eu sa fac niste bani din ghicitu asta ?! Distractie placuta la hram si dupa, sa treci sa ne spui cum a fost si cate prajituri ai papat

cami la multi ani mamei si sa fie sanatoasa multi ani de aici inainte sa va bucurati de ea

ufff scriu de juma de ora la mesajul asta , ca piscoata mea se maraie si sufera de dinti, dar cred ca si de atentie , ca s-a cam invatat cocolosita sapt trecuta cand a fost nick acasa si acum nu ii mai place sa se joace singuri ca in patut maraie si plange de dupa gard ca un catel, sta cu manutele pe bara de sus si gurita molfaie si maraie/plange si se uita la mine cu jale sa o iau de acolo sa ii dau atentie si sa ma joc cu ea....

i-a iesit al 3 lea dintisor, cam stiam asa de cand s-a trezit sapt trecuta si nu a dormit bine intr-o noapte dar aseara am vazut bine dupa baita ca radea de se prapadea si s-a vazut bine, pana acum nu voia sa deschida gura sa ma uit , baga degetul si il sugea dar sa ma lase sa ma uit, nu

se cam trage de urechiuse de 2 zile, ma gandesc ca tot de la dinti ca asa a spus dr ... sper sa nu fie mai mult de atat, ca febra nu a facut deloc... eu nici nu stiu cum sa ii iau temp daca e sa faca , am un termometru cam ozn pentru mine, adica nu e cine stie ce, dar eu nefolosind asa ceva de multiiiiiiii ani, nu stiu ce si cum

Va pup si va urez o zi frumoasa Ma duc sa imi termin de papat cerealele si apoi sa imi beau cafeluta

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata
mada, cum ati trecut noaptea ?

noi suntem binisor, face febra tot mica, am reusit sa vorbim cu doctorul la telefon si suntem pe antitermice si niste picaturi de urechi..vechile noastre probleme..
ieri eram la el in camera si zice mami, cine bate ? era liniste..cine bate mami poc poc ? eu, unde vlad ? in urechea mea bate nenea poc poc..

va pup si sa aveti o zi minunata, sa va aduca mosul daca nu in ghetute, macar in suflete numai bucurii si impliniri
sa invatam din darnicia acestui Sfant si sa lasam de la noi, sa raspandim in jur bunatate si darnicie si recunostinta pt ce avem..numai asa sufletele nostre vor primi la randul lor mai multa bogatie..eu stiu ca mos nicolae ajuta pe cei credinciosi dar mai ales pe cei care se indreptau de la drumul rau..se spune ca daca dojenesti un om rau cu o "palma" pe drept pt ca te-a jignit, ranit sau pt ca a facut o fapta rea, intelept ar fi sa-ti ceri iertare tot tu asa facea mos nicolae
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi!

ufff...am reusit sa ajung cu cititul la zi...ati avut ceva spor zilele astea

strumphitza - sa-ti fie de bine coafatul

alehiam - sunt frumosi foc puiutii tai

catank - ma bucur pentru ioana ca este bine si ca te-ai linistit si tu dupa ce ai fost la dr...foarte frumoasa poezioara

madutza - esti tare dulce cu amr-ul pana la craciun.imi pare tare rau pentru cristi ca se lupta cu febra asta...cum ati fost azi-noapte?

scrish - sa va fie de bine excursia.si felicitari pentru "mama" si primul dintoc

moulineta - sanatate multa si sa te faci bine repede

strumph - vreau sa vad si eu o mami sexy...se poate un pm? felicitari pentru al 3 lea dintoc

yasmi - sanatate si voua si a treaca repede tusea

cami - la multi ani cu sanatate mamei tale

LA MULTI ANI DE SFANTUL NICOLAE CELOR CE POARTA ACEST NUME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata!

S-aveti parte de un Mos plin cu sanatate si bucurii in ghetute!!!

La Multi Ani pt toate sarbatoritele si pt sarbatoritii din familiile voastre!

Strumphy, La Multi Ani pt Nicolaii tai!

Cami, La Multi Ani pt mamica ta!

La noi e o vreme de somn , asa ca ma duc sa stau langa prichindelul meu care tocmai a adormit!
Va pup si vb mai incolo!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

va pup si sa aveti o zi minunata, sa va aduca mosul daca nu in ghetute, macar in suflete numai bucurii si impliniri
sa invatam din darnicia acestui Sfant si sa lasam de la noi, sa raspandim in jur bunatate si darnicie si recunostinta pt ce avem..numai asa sufletele nostre vor primi la randul lor mai multa bogatie..eu stiu ca mos nicolae ajuta pe cei credinciosi dar mai ales pe cei care se indreptau de la drumul rau..se spune ca daca dojenesti un om rau cu o "palma" pe drept pt ca te-a jignit, ranit sau pt ca a facut o fapta rea, intelept ar fi sa-ti ceri iertare tot tu asa facea mos nicolae
va pup

mami de 2 prichindei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

catank, Ioana ce face?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Multumesc mami de intrebare!
Acum aveam de gind sa scriu una alta...
I-am administrat aseara la orele 22 ultimul paracetamol sup, conform dr si nu numai... Temperatura nu mai are...un pic maraita si fara pofta de mincare DA!
A venit Mosul la ea....(pun poze un pic mai tarziu) am fost deja la biserica, am impartasit-o..acum doarme.Nu am apucat sa-i dau fructele.
Ieri, i-am administrat 2 pufuri de tantum verde inainte de piure la prinz.... Reactia a fost un zimbet...nu s-a speriat...Ei, cind a fost sa-i dau sa pape...nimic, buzele lipite. Bun... Desfac o banana (stiu ca nu o refuza)sa vad daca poate inghiti....i-am dat cam un sfert....a devorat-o...deci, nici urma de durere in git. A marait un pic cind am renuntat sa-i mai dau.... A papat sin pina la urma.
Iaurt seara...a facut ciocul de rindunica cam de 6-8 ori... sa fi mancat cam 50 ...sa zic.Iaurtul a fos cu cereale de orez cu mar de la milupa.Sa vad azi cum o fi....
Lapte am din abundenta, imi curg sanii mai ceva ca in prima luna...oare de ce? Dupa lichide nu ma omor....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

va pup

mami de 2 prichindei

Va pupam si noi, sanatate multa!

Mergi la inceput