Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
uitati ce am primit eu de la o amica pe mail"Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar se spune ca cineva l-ar fi intrebat pe Gandhi in legatura cu factorii care distrug fiinta umana si ca el ar fi raspuns:
Politica fara principii, placerea fara angajament, bogatia fara munca, intelepciunea fara caracter, afacerile fara de morala, stiinta fara umanitate si rugaciunea fara caritate.
Viata m-a invatat ca lumea este amabila daca eu sunt amabil; ca persoanele sunt triste daca eu sunt trist; ca toti ma iubesc daca si eu ii iubesc; ca toti sunt rai daca eu ii urasc; ca exista fete zambitoare daca eu le zambesc; ca exista fete amarate daca eu sunt amarat; ca lumea este fericita daca eu sunt fericit; ca lumea se supara daca eu ma supar; ca exista persoane recunoscatoare daca eu sunt recunoscator;
viata este ca o oglinda: daca zambesc, oglinda imi intoarce zambetul. Atitudinea pe care o am in fata vietii este aceeasi pe care viata o va lua fata de mine.
Cine vrea sa fie iubit, sa iubeasca!
Unicul motiv sa fii fericit este pentru ca tu hotarasti sa fii fericit.
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota uitati ce am primit eu de la o amica pe mail"Nu stiu daca este adevarat sau nu, dar se spune ca cineva l-ar fi intrebat pe Gandhi in legatura cu factorii care distrug fiinta umana si ca el ar fi raspuns: Politica fara principii, placerea fara angajament, bogatia fara munca, intelepciunea fara caracter, afacerile fara de morala, stiinta fara umanitate si rugaciunea fara caritate. Viata m-a invatat ca lumea este amabila daca eu sunt amabil; ca persoanele sunt triste daca eu sunt trist; ca toti ma iubesc daca si eu ii iubesc; ca toti sunt rai daca eu ii urasc; ca exista fete zambitoare daca eu le zambesc; ca exista fete amarate daca eu sunt amarat; ca lumea este fericita daca eu sunt fericit; ca lumea se supara daca eu ma supar; ca exista persoane recunoscatoare daca eu sunt recunoscator; viata este ca o oglinda: daca zambesc, oglinda imi intoarce zambetul. Atitudinea pe care o am in fata vietii este aceeasi pe care viata o va lua fata de mine. Cine vrea sa fie iubit, sa iubeasca! Unicul motiv sa fii fericit este pentru ca tu hotarasti sa fii fericit. mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
asta imi aduce aminte de ce-mi zice mama mea... ca ei/lor le spune a dr. ceva de genul... vezi ca in 2 zile s-ar putea sa-ti faca stiu eu ce boala copilareasca... dupa ce vdeau la controlul periodic.. mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Da Ailed, ai dreptate, pentru ca de obicei eruptia apare initial la interior, apoi se exteriorizeaza (epiteliul digestiv e mai sensibil decat tegumentul)
![](pupic.gif)
Madutza la copilasi traheo-bronsitele sunt cauzate in cea mai mare parte tot de virusuri si in mica parte de bacterii (doar daca sunt niste bacterii mai "speciale", sa zicem, adica luate de prin spital etc. sau copilasii au imunitatea deprimata); daca traheo-bronsita evolueaza de ceva vreme desi la origine a fost virala se poate suprainfecta bacterian (si atunci expectoreza la tuse secretii galben-verzui adica puroi). Antibioticul se da in afectiuni bacteriene, nu virale!
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
.... sper ca ati lustruit ghetutele si le-ati pus la usa sau la geam, cat de cat aproape, sa nu aiba Mos Nicolae mult de umblat pana le gaseste
Mosu`-i batran , da bun si darnic si nu cere prea mult, doar sa fiti cuminti si ascultatori, cine nu se regaseste in categoria asta primeste o nuielusa, sa ii fie invatatura de minte pe la anul
Va urez un Mos bogat si darnic, care sa va gaseasca sanatosi , bucurosi si impliniti pe toate planurile
La Multi Ani Nicolae!!! La multi Ani Nicoleta!!!
Ma duc la nani sa visez frumos la Mosu`
Va pup
Noapte buna!!!
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Mada, eu stiu ca rujeola, ca asta e pojarlul, poate avea ca si complicatii, bronsita, pneumonie, conjunctivita si chiar encefalita. Mai mult ca sigur, ca sa evite apariia vreunei complicatii, medicul care l- a consultat de- aia i-a dat Klacid. Si mare atentie ca in zilele 2-3 de laprima febra mare, febra scade pt ca in zilele 4-5 sa creasca iar si sa ajunga chiar la 40 .
Urmareste- l atent si fii pregatita sa actionezi.
Parerea mea este ca nu- i face rau antibioticul daca e pojarel, doar ca, el nu trateaza pojarelul ptr ca este infectie virala, iar antibioticul trateaza infectii bacteriene. Asta e toata treaba.
Da- i " linistita" Klacidul si fa asa cum a zis dr. Ca si daca nu- i pojarel o sa trateze traho- bronsita veche si ce mai are.
O noapte linistita!
Si lasa- l incolo de Mos Nicolae ca e mai imp Cristi sa fie sanatos.
Eu urasc luna decembrie de cand s- anascut Andrei, ca mereu se intampla ceva si e bolnavior . Acum e ok insa ne ucem ptr investigatii in Germania, deci tot chin, urlete si plansete,ca doar e dec nu?
Sanatate multa lui Cristi!
Stumph, te . Nici nu am plecat ca eu abia astept sa ne intoarcem.
Scrish, feliitari ptr mama si dintzoc. are mami baiat mare de- acum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Neata fete si La Multi ANi tutuor sarbatoritilor, nominalizez pe Strumpfitza mica
Eu n-am prins bucuria celor mari la ghetutze pt ca eram sus cu Arsenie....asa ca ramane pentru Mos Craciun...In schimb deja m-am infruptat din dulciurile lor
Mada, sanatate multa, nici nu stiu ce sa-ti mai zic si eu, yvyana ti-a vorbit cel mai bine. Arsenie mi-a facut si el pojarel in vara si a avut cam 39 jumate temp, putin rosu in gat, tusea din cand in cand. Febra 3 zile l-a tinut si cam 2 zile l-au tinut bubitele.Te pup si sa nu ia nimic Cata!
Lavi e imposibil sa fim de acord cu tot ce se scrie. Imposibil! De aceea am mai spus eu la un moment dat ca prefer sa las sa treaca anumite discutii si sa-mi vad de linistea mea. Ce castig am daca spun eu altfel, schimb parerea celorlalti?? Ma indoiesc. SI atunci...merita?Dar iarasi nu e obligatoriu sa facem toti la fel ca mine, fiecare e liber sa traiasca dupa propriile principii daca acelea ii dau satisfactie si fiecare isi canalizeaza energiile in ce directie vrea. Deci nu judec, nu condamn pe nimeni.
Scrish poate daca m-as chinui as reusi sa-i las cu cineva, totusi nu vreau sa stric programul celorlalti ...mai ales ca ar fi vorba de un program, ceva regulat de 2 ori pe sapt macar...Si cu unul mai stai cum mai stai, dar sa-i las pe toti 3...Cred ca o sa-mi iau ceva aparate in casa dupa sarbatorile astea, un ap de abdomene in special sa incep treaba
Va las cofeicile
tuturor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
LA MULTI ANI PISCOTEL si TATI de PISCOTEL!
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
simo, multam de cafea!
, Andra mea cred ca e schimbul 3 sapatamana asta
, sper ca urmatoarele 2 sa le ia pe rand...
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
neataaaaaaaaaaaa
LA MULTI ANI DE SFANTUL NICOLAE TUTUROR COPIILOR CUMINTI SI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI!
LA MULTI ANI MAMEI MELE CA E ZIUA EI DE NASTERE! A FACUT 61 DE ANI!
SA FII SANATOASA MAMICA DRAGA!