Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
off, nici nu stiu ce fac.
Delia tu zici ca a facut febra mare..pe net zice peste tot ca se face "usoara febra"
yvyana, ce nasol cu sotul, sarcutele gravidute...am citit ca perioada de incubatie este de 2-3 sapt ..pai atunci inseamna ca toata gradinita a luat
Maine dimineata ma gandeam sa incep cu antibioticul....sa mai astept?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
scrish spune:
offff mada sanatate multa multa lui cristi, imi pare rau ca treceti prin asta :( sper din suflet sa se faca bine repede
simo te cred ca nu ai timp, imi imaginez cat iti e de greu...nu ai pe cineva care sa poata sta cu ei cateva ore?
delia
la noi mos nicolae a venit cu primul dintisor si cu primul mama cu adresa doamne a fost fenomenal, stateam de vorba cu tata si luca intre noi si deodata ma apuca de mana si zice mama!!! am crezut ca lesin langa el de emotie
si ce voce frumoasa are, asa de diferita de chiuieli si de tipete
iar cu dintele, cand l-am vazut am zis ca imi imaginez, k nu e acolo
si cand am dat cu degetul si m-a intepat m-am emotionat cumplit, asa tare ce m-am bucurat ca ma simteam ca o gaina
oricum si al doilea de jos e pe drum ca se vede prin gingie dar cred ca mai are ceva pana apare si acolo...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Madutza Nu inteleg pentru ce ti-a prescris antibioticul??? Pentru rosu in gat??? In bolile eruptive ale copilariei, ma refer la cele virale (rubeola/rujeola/varicela) eruptia este atat la exterior (pe piele, deci vizibila) cat si la interior (peste tot incepand cu faringe=rosul ala in gat, stomac, intestin, deci tot ce inseamna epiteliu, numai ca in interior nu se vede - de aici greata, varsaturile, lipsa poftei de mancare, pentru ca sufera si epiteliul digestiv, e atacat de virus, se descuameaza etc.).
Oricum nu trebuie sa te sperie tot ce scriu firmele de medicamente la contraindicatii; klacidul face parte dintr-o clasa de antibiotice care e in general bine tolerata de copilasi (ca LEKOKLAR, SUMAMED).
.
moulineta spune:
buna seara
pup toti puiutii bolnaviori sa treaca repede iar mamicilor multa putere! cred ca este cumplit sa iti vezi puiul bolnavior
moulineta spune:
am reusit de am racit si eu; toata ziua am mucit si cu duere in gat; sper ca zana nu valua de la mine; i-am dat oscillo preventiv
moulineta spune:
Madutza antibioticul eu cred ca ti l-a dat atat pt traheo-bronsita cat si pt gatul f rosu; nu stiu ce sfat sa iti dau
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Madutza Nu inteleg pentru ce ti-a prescris antibioticul??? ![]() ![]() Oricum nu trebuie sa te sperie tot ce scriu firmele de medicamente la contraindicatii; klacidul face parte dintr-o clasa de antibiotice care e in general bine tolerata de copilasi (ca LEKOKLAR, SUMAMED). ![]() . |
asta imi aduce aminte de ce-mi zice mama mea... ca ei/lor le spune a dr. ceva de genul... vezi ca in 2 zile s-ar putea sa-ti faca stiu eu ce boala copilareasca... dupa ce vdeau la controlul periodic..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
offf mada! poop voinicul cristinel sa treaca cat mai repede!! mie imi spunea dr ca , Klacid se da cand sunt mai multe mai un loc: gen otita, rosu in gat...etc.
simo, cum sa nu ma contrazic atunci cand se afirma ceva cu care nu sunt de acord?? nu este acesta dreptul meu?? sau ar trebui doar sa fiu sa acord si sa aprob...
strumf, repet si eu ce au spus fetele:bravo!!!! si iti dau o si un
mare pt ca le meriti!
felicitari bebe Luca de mami cris!
mamica implinita cu 2 comori !!