Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
asta cu nu bagati barbatii in aceeasi oala, e cea mai tare oricum !
cum s a zis la inceput, Mazel tov ! si apoi te asteptam aci after the party.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Happy_in_TO spune:
Fata, tu te incurci in povesti, eu am o memorie excelenta. Povestea de care iti spuneam eu nu era de acum un an ci de prin 2008 or 2009. In fine. Treaba ta. Viata ta. Nu imi este teama pentru tine, specimenele ca tine se descurca de fiecare data si cad in picioare ca matza. hai pa, si mult noroc!
Mickyyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana [quote] A zis ca o sa-mi demonstreze ca toata lumea se inseala si ca , ceea ce e intre noi e real ! Haideti sa nu bagam toti barbatii in aceiasi oala. Majoritatea poate inseala pt distractie , dar in cazul asta situatia e cu totul alta. |
Stii care e cea mai distractiva parte? In esenta ai dreptate, majoritatea inseala pentru distractie, cu mici exceptii. Problema aici e ca tu te potrivesti la fix profilului "majoritatii", e nevoie de un caracter aparte ca sa intri in categoria exceptiilor, caracter care nu ai dovedit pana acum ca l-ai avea.
Sau...o fi pe undeva bine ascuns...
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Dahriana Tu ai divorta pt o persoana despre care nu esti sigur ca te vrea cu adevarat si ca te potrivesti cu ea in mod sigur ?! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Hai mai bine sa asteptam pana chiar divorteaza. Sa vezi de-acu' cate scuze o sa-ti serveasca sa nu divorteze inca! Si pana sa divorteze o sa se sature de tine si te va lasa in gura lumii, singura si el se intoarce la ingrata care nu gateste si la copilul care poate nu-i al lui! Tu chiar crezi ca el va divorta???
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
diana_jors spune:
citat din mesajul lui Dahriana Asa ca am renuntat , preferand linistea asta decat sa imi asum toate riscurile pt el. |
Ah, deci situatia asta reprezinta linistea. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi putut fi atunci in situatia cealalta, cu atatea riscuri...
A zis ca o sa-mi demonstreze ca toata lumea se inseala si ca , ceea ce e intre noi e real ! |
Si cam ce altceva putea sa spuna, ca forumul are dreptate si de fapt te-a aburit? mai acceptai tu atunci "caluteala" dup'aia? ( (c)Matzaila, m-a amuzat teribil vorba asta, eu n-o stiam... deh, nevasta la cratita si cu plodul agatat de sort)
Pe mine m-a amuzat faptul ca nu ai constientizat cat din firul actiunii e generat de el si cat de tine: el ti-a povestit, el n-a fost sigur ca nu esti o himera, el a facut gesturi supraomenesti (sau ceva de genul asta), banuiesc ca si invitatia "departe" el a facut-o, el ti-a promis marea cu sarea etc, tu ai stat si ai asteptat ca lucrurile sa vina peste tine... dar nu, el nu te-a aburit nu, sigur nu
In rest, om trai si-om vedea probabil va fi totul doar lapte si miere, ca la cat pari de mandra, nu sunt convinsa ca o sa ne spui daca vei ramane cu ochii in soare asa ca, sa traiti fericiti pana la adanci batraneti...
Mickyyy spune:
citat din mesajul lui Dahriana Tu ai divorta pt o persoana despre care nu esti sigur ca te vrea cu adevarat si ca te potrivesti cu ea in mod sigur ?! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Normal ca nu, prost sa fiu sa dau vrabia din mana pe cioara de pe gard !! E cea mai buna dovada ca problemele din casnicia lui nu sunt atat de grave pe cat le infloreste domnu, ca altfel era plecat de mult!!
ladyJ spune:
Dahri, daca se intampla ca tipul asta sa ramana cu tine, tu vei fi foarte nefericita.
Nu din cauza ca ai avea ceva pe constiinta, nu. Dar din cauza ca tu nu stii si nu poti trai intr-o relatie, sa-i zicem normala.
Tu ai o imagine distorsionata despre ce inseamna familie, concluzie trasa din tot ceea ce tu ai povestit pe forum.
Omul asta reprezinta pentru tine o reduta pe care vrei sa o cuceresti, atat. Cand va fi gata divortul lui, te vei plictisi si vei cauta alta reduta. Tu vrei sa te razbuni, sunt sigura ca intelegi la ce ma refer.
Nici macar nu esti fericita reactionand atat de haotic. Daca incerc sa mi te imaginez, vad o persoana care atunci cand i se vorbeste se foieste pe scaun, isi intrerupe partenerul de discutii si aduce aceleasi si aceleasi argumente.
Poate este totusi o idee buna sa mergi la psiholog, dar pentru tine si numai pentru tine.
Matzaila_81 spune:
te rog mai spune-ne in continuare !
Ce ma face pe mine sa rad si sa te compatimesc este aviditatea cu care tu inghiti orice bazaconie de la individul asta si ti-o insusesti si pui suflet.
Ok, esti amanta, macar asuma-ti statul asta. Dar nu, tu esti amanta, iubitul tau e un sot si un tata care inseala si tot pe sotie dati vina. Asta e ce deranjeaza cel mai tare. Voi suntezi putrezi la suflet nu ea. Cu ce drept va judeca persoane necunoscute? Nu stiu, tu cu ce drept judeci tu o sotie si o mama doar pentru ca vine un neica-nimeni cu o droaie de minciuni? Nu numai ca ai judecat-o dar i-ai si dat sentinta si anume ca merita sa fie inselata si ai fost si calau ca ai executat-o. Tu cu ce drept ai facut asta?
Nu aveti curajul sa va asumati ceea ce sunteti. Iar daca erai atat de sigura pe tine nu mai veneai pe forumul asta incercat sa obti o aprobare tacita. Nu incerci sa ne convingi pe noi, incerci sa te convingi pe tine si pe masura ce tastezi ajungi din ce in ce mai mult sa crezi ca aberatiile insirate sunt reale.
Momentan se divorteaza in cateva zile cu tot cu copil. Daca dragostea ta intarzie mai mult de doua saptamani in a te lua la munte ca e liber si iti indruga povestea cu psihologul atunci e cazul clar sa o uschesti.
+31
BalMascat spune:
Oare de credem ca nevasta a fost infidela? doar pt ca sotul ei declara asta? dar oare nu ar spune el orice sa se bage in patul unei puicutze? dovada ca asta si face. orice spune, Dahriana crede, pt ca ea vrea sa creada orice. el face ce face orice barbat, si ea inghite galusca.
bineinteles ca cel mai bine ii sta sotului rolul de victima......vezi ce face sotia, il santaseaza emotional, nu se duce nici la lapte singura, pt ca are copil de 9 luni si toate stim ce inseamna cumparaturi cu copilul mic dupa tine...si multe altele.
eu vreau sa citesc subictul cand barbatul in cauza a divortat. hai sa o vedem si pe asta!!!
emanouela spune:
daaaaa, asta cu "calutzeala" s misto tareeeeee
am mai invatat ceva azi, ma simt mai bogata
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail