Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Nu e la prima infidelitate nici el . Si razbunarea a avut-o atunci cand s-a pus problema cu copilul. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
e la a doua ... deci inca nu sunt chit .... mai avem sanse sa prindem si continuarea: "sedusa si abandonata"
Lali spune:
citat din mesajul lui Dahriana PS : O fi amuzant subiectul pt voi , dar pana la urma s-ar putea sa vi se intample si voua ..si atunci nu stiu cine mai rade.. Nu prea e un subiect pe care sa-l luati in ras si sa va culcati pe o ureche . Ar trebui sa nu mai fiti asa increzatoare pt ca un act nu tine 2 oameni o viata si nici un copil. Dar ar fi asa..de ce au divortat atatea cupluri ? De ce au renuntat atatia la sotii pt amante ? |
Aici ai dreptate. A fost ca un dus rece pentru multe din noi. Multumim. Promitem sa fim mai vigilente. Adio specializari, delegatii si alte figuri de genul asta.
citat din mesajul lui Dahriana Sotia nu e o chestie perfecta . Nu stiu dc multi vorbiti de sotie ca de o zeitate . E o femeie ca oricare alta , care s-a culcat pe o ureche la gandul ca i-a pus verigheta sotului si il are pt totdeauna . Si nu e deloc ok asa.. Pt ca lucrurile se mai pot schimba . Si uneori apare o persoana cu care te simti mai compatibil decat ai fost vreodata cu sotia si nu stiu daca chestia asta o poti anula sau daca te poti preface ca nu exista. |
Sa-ti notezi asta. In caz ca susnumitul, dupa ce divorteaza, trece si pe la psiholog iti face vreo surpriza si te cere de nevasta.
Ori iti faci un plan bun de bataie ori nu te mariti.
Nu uita: ce azi pare suflet pereche poate sfarsi in sot/sotie ca oricare altul/alta.
viviana spune:
Dahriana, psihologul nu are ce cauta in ecuatia asta. Asta e un fel de abureala, asa...
Degeaba ii povestiti ce vreti voi si ce e intre voi.
Nu va poate da sfaturi cu privire la ce sa faceti si la ce sau cum sa simtiti. Sau cum sa reactionati in diverse situatii ipotetice. Asa ceva nimeni nu poate spune.
Nu poate sa-l sfatuiasca cum sa renunte "la casatorie fara sa iasa scandal". Nimeni nu poate face asta pana nu cunoaste toate persoanele implicate. Pana nu cunoaste si ce are de spus partea adversa.
Poate mergeti toti 3.
Ai facut-o, ai mers pana la capat acum trebuie sa-ti si asumi consecintele. Indiferent care sunt ele. Nu poti plati pe altcineva sa o faca in locul tau.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
diana_jors spune:
LOL. Ia uite Dahriana, am gasit intamplator niste replici mai vechi de-ale tale aici
Pot spune ca am retinut o idee, la care iti dau dreptate completa:
Compromisurile nasc frustrari ! |
Cu compromisurile ai inceput...
Mickyyy spune:
citat din mesajul lui viviana Dahriana, psihologul nu are ce cauta in ecuatia asta. Asta e un fel de abureala, asa... |
Hai mai, cum abureala?! Tu n-ai priceput ca aici nimic nu e abureala, totul e foarte serios!! Domnu' usa de biserica (un inselat, doua acolo, nu se pun la socoteala), suflet zbuciumat si neinteles, o intalneste pe domnisoara cu printzipii si-i cucereste inima cu gesturi iesite din comun. Fara abureli, vrajeli si texte de doi lei.
Sinceritate, domnule, asta e baza relatiei lor. In relatia cu ceilalti nu are nicio relevanta daca sunt sau nu sinceri si corecti, ca doar caracterul unui om e dat de comportamentul in cadrul unei singure relatii, in relatiile cu ceilalti, e irelevant cum se comporta, nu?!
Yasmine spune:
citat din mesajul lui Dahriana ... Nu e la prima infidelitate nici el . Si razbunarea a avut-o atunci cand s-a pus problema cu copilul. Pai dc nu e sigur ca-i al lui ? Simplu : la o intalnire cu prietenii din discutii si glume au ajuns la test de paternitate . Ca si gluma ! La care sotia a sarit ca arsa , iar discutia a continuat acasa unde a intrebat-o ce a fost cu reactia aia . Si asa a ajuns sa-i spuna ca ea isi dorea f mult copil si nu ramanea gravida si a facut cu altcineva de teama ca la el e problema . Dupa calcule zice el ca erau in concediu impreuna in perioada fertila , dar never say never... Si de atunci lucrurile au degenerat total . Acum vreo 2 ani a fost asta. Idee e ca intre noi nu a inceput totul ca o aventura , sau altceva . Noi ne-am mintit vreo 3 luni ca suntem colegi si prieteni f buni , desi gesturile pe care le facea el nu era de prieten . Dar nu stia ce vreau eu exact de la el si fiind in situatia lui nu mi-a spus ca vede in mine mult mai mult. Si nu , nu m-a aburit , nu e o minciuna si puteti sa spuneti ce vreti . Eu il cunosc personal si e o mare diferenta decat ceea ce percepeti voi din descrierea mea. Si razbunare pe sotie...ma indoiesc . Cred ca e ultimul lucru la care m-as fi gandit si poate si el . Nu e genul asta ! Pur si simplu si-a dat seama ca relatia a mers multi ani din obisnuinta si din cauza ca ea l-a manipulat , dar ei sunt f diferiti . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Deci stai asa, exista un copil sau mai multi? Copilul despre care se vorbea in postarile precedente are citeva luni, dar chestia cu testul de paternitate si discutiile au fost acum 2 ani? Ori eu nu inteleg ceva, ori e ceva putred aici.
Cit despre aventuri, inselaciuni, etc ele sunt de cind lumea, si voe mai fi ...
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Deci stai asa, exista un copil sau mai multi? Copilul despre care se vorbea in postarile precedente are citeva luni, dar chestia cu testul de paternitate si discutiile au fost acum 2 ani? Ori eu nu inteleg ceva, ori e ceva putred aici. Cit despre aventuri, inselaciuni, etc ele sunt de cind lumea, si voe mai fi ... >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Pai daca sarcina dureaza 9 luni si copilul are 9 luni acum , si discutiile au fost cand a ramas insarcinata la scurt timp , atunci cam cat timp e ?
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ioanaiub
a, interesant ... sa-l invete cum sa mai dreaga busuiocul Mamica de D&M _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
OMG!
Chiar ca interesant.
Psihologul nu e avocat. Unu la mana. Iar doi la mana, pentru ca cei doi, sot si sotie, sa isi rezolve problemele lor, n-au nevoie de a treia persoana adica amanta, care sa ia sfaturi de la psiholog in ceea ce nu o priveste, defapt.
Chiar daca casatoria asta nu se vrea a fi salvata, si daca tineti mortis sa va infatisati ( ) in fata unui psiholog, atunci , repet, lasa-i pe cei doi sot si sotie sa mearga. II va ajuta, ei au un copil impreuna, cred ca sunt foarte multe lucruri pe care cei doi le au de lamurit despre ceea ce au trait si inca mai traiesc, iar un psiholog ii poate ajuta sa inteleaga fapte si sa ramana parinti, asa cum se cade.
Te temi,Dahriana, ca daca cei doi vor merge la psiholog vor alege sa isi salveze casnicia? DE asta te bagi acolo unde tu nu ai defapt nimic de zis?
Lali spune:
citat din mesajul lui Yasmine Deci stai asa, exista un copil sau mai multi? Copilul despre care se vorbea in postarile precedente are citeva luni, dar chestia cu testul de paternitate si discutiile au fost acum 2 ani? Ori eu nu inteleg ceva, ori e ceva putred aici. Cit despre aventuri, inselaciuni, etc ele sunt de cind lumea, si voe mai fi ... >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Yasmine, ce scrii tu acolo e gandire exacta de nevasta, ele le au pe astea cu saptamanile inainte de nastere sau cu lunile dupa.
Dahriana e la faza in care lururile se masoara relativ si convenabil in ani.
Laura25 spune:
Dahriana, care e de fapt scopul acestui subiect? de ce ai scris? Ce ai avut in cap cand ai facut-o, ce ai urmarit? Ca parca nu as crede ca ai scris doar asa, de flori de mar, ca nu aveai ce face azi dupa-amiaza.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me