Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 29
kariguld spune:
Dana, promit sa nu mai fac. data viitoare am sa spun "citez din".
off topic, imi plac unghile tale. albastrul e culoarea mea favorita.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld Dana, promit sa nu mai fac. data viitoare am sa spun "citez din". off topic, imi plac unghile tale. albastrul e culoarea mea favorita. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
dau detalii despre firma ,culoare,numar doritorilor indraznetzi!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Pai si cum,vindecarea Dahrianei trebuie sa se produca pe seama distrugerii si nefericirii unei femei si a unui copil? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dana...nu ai inteles. Iarta-ma dar nu mai am energie.
NU, nu asa se va vindeca sufletul Dahrianei, nu e vorba despre asta.
Si nu are nimeni asteptari nerealiste, ca de genul, nevasta inselata sa o compatimeasca!
Kari, eu si pe voi va inteleg, si nu glumesc sa stii. Am si eu perioade, ca orice om, si uite asa uneori ma enervez mai repede, alteori sunt mai intelegatoare.
Eu sper ca Dahriana sa merga la psiholog si in ciuda rezistentei pe care o va manifesta ( de exemplu acuza ca de la psiholog i se trage nu stiu ce), sa se regaseasca pe sine si sa capete o alta viziune asupra vietii ei.
Si sper sa mearga pentru ea, desigur.
Astea fiind zise, nu mai am nimic de spus ca incep sa ma repet.
babyblue spune:
oricum individul este varza.
cand se va trezi dahriana din orbire, o sa aiba maxima surpriza ca NU e deloc sufletul sau pereche.
cat de patetic sa fii ca barbat si sa i spui amantei: "as divorta si vreau sa o fac, dar mi e frica ca in acel moment tu mi vei da flit si vei fi cu altul"? chiar e timpul sa mearga impreuna la psiholog.
singura intreaga la minte mi se pare nevasta aluia, pt ca l a inselat de 3 ori (zau ca merita, la asa specimen!!), pt ca a facut copilul cu altul( auzi ce duma la individ: nu fac test ca nu vreau sa aflu ca nu e al meu!) si pt ca e tare n gura si nu asa diplomata ca dahriana. dahriana a zis ca e tare n gura. pai nu are dreptate femeia sa i porcaiasca? nu s o dea cotita in filosofii si psihologisme?
dahriano, cand o divorta, o sa te alegi cu o asa poama, de o sa ti plangi de mila, tot pe forum aici.:) zau, parca sunteti sacul si peticul!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
andacos spune:
Lady,era o intrebare retorica!
Bineintzeles ca nu asa se vindeca sufletul ei,dar trebuie ca ea sa-si doreasca sa se vindece!
Atita timp cit ei ii place asa cum este(spuse de ea),chiar daca recunoaste ca psihologul a adus-o in starea asta...vorbel noastre nu fac doi bani!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
J.D. spune:
cu ceva timp in urma Dahriana spunea
Mi s-a parut ceva ..socant si am stiut ca nu vreau o relatie niciodata cu el ! Nu accept un barbat divortat si cu un copil.E aiurea ce spun ? Suna egoist ?
nu cred ca are rost sa ne batem capul cu un asemenea specimen. se lauda cu fiecare ocazie cati barbati o plac si cum ii joaca ea pe degete, dar de fapt toti au probleme majore.
Dahriana, deschide ochii pana nu este prea tarziu!
Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor
pitzinuca spune:
la un moment dat, in tinereti, multi din gasca mea de prieteni au prins niste colaborari la o revista de mare succes atunci, ”Povesti adevarate”. Niciodata nu mi-as fi inchipuit ca le merge atata mintea la telenovele. Studenti la arhitectura, muzica, matematica, arte. Erau fantana cu telenovele. Stiau ce, cum si cand sa spuna.
Asa si cu mica noastra amanta, marea noastra scriitoare.
daniela_b spune:
pitzinuca, nici eu nu cumpar povestea.
p.s. imi place nickul tau, mult.
Si sa stii ca ai avut noroc... Daca mi se intimpla mie ma alegeam cu CA-CA-SSTA. Asa spune fiul meu GARGARITA - buburuza.
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
cristina_miruna spune:
Cred ca cele care gresim suntem noi. Ia sa nu-i mai r#259;spund#259; nimeni la subiect, sa vede#539;i cum se potoleste. Eu nu am avut nici timpul si nici rabdarea necesare sa citesc toate cele 29 de pagini in care nu spune decât un singur lucru: "vai ce fericiti suntem noi, mai ca plangem de atâta fericire" . Chit ca îmi iau avertisment, domnisoara in cauza nu este decât o .... Ieftin#259;., si noi ni#537;te proaste ca pierdem timpul cu minciunile ei
>>>Continuare