Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Happy_in_to, eu cand am fost mica nu am suferit neaparat ca mama a fost bolnava. Am suferit ca tata a inceput sa bea dar trauma mea nu a fost legata de boala mamei. Daca tata nu ar fi fost asa am fi putut chema o femeie sa ne ajute pe mine si bunica dar cu el asa nu se putea.
De ce trauma mea nu a fost boala mamei? pentru ca m-am nascut in situatia respectiva. Nu am rescut cu o mama sanatoasa pana la un punct si dupa am pierdut-o. Pentru mine normalitatea ca si copil a insemnat mama intr-un scaun cu rotile. Nu m-am razvratit, nu mi-a lipsit ceva legat de ea.
Dahriana s-a nascut fara tatal ei langa ea. Ca mai tarziu s-a intrebat cum ar fi fost si a putut face comparatie asta e partea a doua. Dar pentru ea normalul a fost asa cum a fost. Asta indulceste trauma foarte foarte mult. Practic nu e trauma, practic sunt intrebari, curiozitati, cum ar fi fost sa am tata care sa doarma cu mama???

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Matza, imi pare rau ca ai suferit in copilarie. Ai suferit pentru ca tatal tau s-a retras in bautura si te-a parasit emotional cind aveati nevoie de el. Probabil ca ai luat tu rolul lui dar si rolul de mama. Toate astea banuiesc eu ca te-au calit sa fii o femeie puternica, care se descurca in toate singura.

Te-ai maturizat fortat inainte de vreme dar acum cind lucrurile s-au asezat in viata ta, invata-ti rolul tau autentic si traieste-ti viata ta. Vei incerca sa sari sa ajuti lume care poate nu iti merita ajutorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Happy, ai dreptate in mare parte cu ce spui.

la partea cu maturizatul sotul meu ar avea ceva de comentat

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

O sa fii o maminca minunata.
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Matzaila pentru omul fantastic care esti. Si mie mi-a placut mesajul cu caluteala. Cind ajung acasa o sa-i spun sotului: hello darling, ne calutim si noi deseara? Super tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Matzaila, ptr ca ai reusit!

lady, eu inteleg ce spui tu, insa in acest caz nu sunt de acord cu tine. sa-ti spun si de ce. Dahrianei i s-a spus de catre noi ca face lucrurile gresit. si nu doar o data, de 'n ori. si sub multe forme. insa ea s-a incapatanat sa faca cum a vrut ea.

cand atatea persoane necunoscute iti spun ca gresesti, si, ooho stie si ea prea bine asta, macar cateva beculete ti se aprind si te opresti in drum sa te-ntrebi daca totusi "aia" nu au cumva dreptate. ca doar nu ne-am vorbit noi toti sa fim impotriva ei cum probabil crede ea.
deci stia ca e gresit ce face, stia ca nu e bine, stia ca va distruge in jurul ei pe altii, stia prea bine toate astea. si inca vine si se lauda in gura mare cum s-a calutit ea cu nea doftorul la mare departare de casa. ba astepta sa-i dam si binecuvantare.

cred ca exista oameni ce poarta traume si bagaje din trecut/copilarie in spinarea lor. dar cand zeci de persoane i-au spus pe forum ca nu e bine....sa-mi fie cu iertare.

si nu, ea n-a vrut sfaturi de la noi. n-am avut noi de lucru si ne-am apucat sa tocim tastele, ca poate poate.

tot ce a facut, actiunile ei le-a facut voit, dorit, in deplina cunostiinta de cauza. asta daca intradevar e real tot ce spune. oricum, si intr-un caz si in altul are nevoie sa-si puna ordine in viata.

o sfanta vorba din batrani, pe care o flutur eu pe forum din cand in cand spune :ce seamana omul, aceea va si secera!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cineva spunea ca nu avem toleranta si intelegere. fata de ce aspect? ca Dahriana si-a dat chilotii jos ptr un barbat despre care stia prea bine ca e insurat si are acasa copil mic? sa-mi fie cu iertare, dar a facut-o de buna voie, in deplina cunostiinta de cauza.
a, daca era o copila de 14, 15 ani sedusa de vre-un macho, sau daca nu stia ca are familie, atunci mai era ceva de inteles.

cand de buna voie se lanseaza in niste relatii, constienta fiind ca e gresit ce face -chiar ea spunea asta- noi ce trebuie sa facem? scoatem carnetelul si luam notite?

sunt atatea persoane care au nevoie reala de sfaturi si ajutor. si care chiar primesc ceea ce li se spune. si care incearca sa se schimbe.
se cunoaste omul care doreste sa schimbe ceva in viata lui. citesti printre randuri asta. dar la ea nu, din contra... o slaba licarire a aparut pe paginile trecute. insa nimik nu se va schimba fara vointa si lupta dura cu ea insasi.
viata nu ti se schimba dupa prima a doua vizita la psiholog. viata ti se schimba atunci cand iti faci ordine in interior si doresti schimbarea.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Kari, cum sa scrii, fratele meu, asa lucruri violente ?
Nu vezi ca Dahri s-a pus pe divan si ne spune povesti induiosatoare.

Acum on topic : Dahri, daca ai sa continui sa fii amanta, nici o problema, dar nu mai veni sa spui public intr-un forum de mamici. E complet deplasat, crede-ma.
Confirmarea/aprobarea la ceea ce faci nu o vei avea niciodata de la mamici, fii, macar, discreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Lady,itzi respect opiniile,totusi subiectul nu consta in portretul psihologic al Dahrianei!

Mie imi pare ca militezi ceva in genul...avetzi mai multa intzelegere pentru ea!

Eu am ,ca nu-s implicata,sund doar una care "croseteaza"(azi ca sunt libera)pe marginea subiectului,insa aveam daca eram eu sotzia inselata?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Dana, ´´portretul psihologic´´ care e defapt profilul psihologic al unei persoane , nu se contureaza spunandu-ti parerea la un subiect pe forum. Mda, e mai complicat de atat!

Subiectul de fata consta intr-o poveste pe care Dahriana ne-o prezinta si in raspunsurile care i se dau. Fiecare da raspuns in functie de cat poate intelege si in functie din ce unghi poate vedea problema.

Acum, ca tot ai pomenit de ´´portret psihologic´´, vad ca pe mine ma somezi ca nu-i vorba despre asta, deci ar fi cazul sa-ncetez ( ), pe cand multe postari la acest subiect o clasifica in fel si chip pe Dahriana. Asta ce profil e? Profilul ´´asa zic eu ca e deci am dreptate´´?

Eu nu iti cer tie sau altora sa aveti mai multa intelegere pentru Dahriana. Nu mi-ar ajunge toate ergumentele din lume sa va fac sa vedeti o alta fatza a problemei,si-n plus, n-ar avea rost.
Important e ca Dahriana constientizeaza problema si merge sa capete ajutor.

Happy a scris foarte frumos la subiect, si nici ea nu a avut pretentia ca face vreun profil psihologic. Pur si simplu, vede si ea o alta latura a problemei, o latura psihologica, si-si exprima parerea. O rugam si pe ea sa inceteze ca e off topic, si ne apucam mai bine sa o injuram pe Dahriana in cor, facand-o in fel si chip ?
E asta constructiv pentru cineva? Cu siguranta NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cineva spunea ca nu avem toleranta si intelegere. fata de ce aspect? ca Dahriana si-a dat chilotii jos ptr un barbat despre care stia prea bine ca e insurat si are acasa copil mic? sa-mi fie cu iertare, dar a facut-o de buna voie, in deplina cunostiinta de cauza.
a, daca era o copila de 14, 15 ani sedusa de vre-un macho, sau daca nu stia ca are familie, atunci mai era ceva de inteles.

cand de buna voie se lanseaza in niste relatii, constienta fiind ca e gresit ce face -chiar ea spunea asta- noi ce trebuie sa facem? scoatem carnetelul si luam notite?

sunt atatea persoane care au nevoie reala de sfaturi si ajutor. si care chiar primesc ceea ce li se spune. si care incearca sa se schimbe.
se cunoaste omul care doreste sa schimbe ceva in viata lui. citesti printre randuri asta. dar la ea nu, din contra... o slaba licarire a aparut pe paginile trecute. insa nimik nu se va schimba fara vointa si lupta dura cu ea insasi.
viata nu ti se schimba dupa prima a doua vizita la psiholog. viata ti se schimba atunci cand iti faci ordine in interior si doresti schimbarea.

Kari, cum sa scrii, fratele meu, asa lucruri violente ?
Nu vezi ca Dahri s-a pus pe divan si ne spune povesti induiosatoare.

Acum on topic : Dahri, daca ai sa continui sa fii amanta, nici o problema, dar nu mai veni sa spui public intr-un forum de mamici. E complet deplasat, crede-ma.
Confirmarea/aprobarea la ceea ce faci nu o vei avea niciodata de la mamici, fii, macar, discreta.

Mik.

cum? darea chilotilor jos e violenta? ma scuzati, dar din vocea mea ragusita asta a iesit, inteleg. promit ca nu mai fac. acum ma duc sa tusesc in liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Kari,recunoaste-tzi plagiatul/plagiatele!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput