Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 25
andacos spune:
Pitzinuca si pentru nick si pentru povesti!Eu le citesc in fiecare seara sau a doua zi dimineatza,ca nu mai cui citi!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Ca sa fac un rezumat. V-ati calutit dupa care ati plans pentru ca v-ati calutit dupa care v-ati calutit din nou ca sa fiti siguri ca ce s-a intamplat prima oara a fost pe bune dupa care ati citit mesaje de la sotie dupa care din nou v-ati calutit dupa care v-ati decis sa mergeti la psiholog ( prea multa caluteala strica) iar asta e considerata de catre tine drept o mare pasiune si te intrebi daca o sa rezisti sau cum sa faceti ca sa nu raniti sotia prea tare. Dupa care banuiesc eu ca din nou ati dat-o pe caluteala. Parerea mea sincera e ca ai gresit din postare si ca ai vrut sa treci ginecolog nu psiholog. Nu de alta, dar psihologul trebuie sa aiba cu ce sa lucreze si sa aiba niste profunzimi de sondat iar din postarile tale singurul loc cu caracteristicile astea apartin ariei obstetrica-ginecologie. Si sa pare ca mai mult explorezi resursa asta decat ceea ce tine de emotii sau trairi. Nu-i mai bine sa nu irosesti banii contribuabililor si sa te duci tu din prima la medicul potrivit? +31 |
pe bune, asta e mesajul lunii!!!!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
ladyJ spune:
citat din mesajul lui andacos A fost acum 2 ani la psiholog,deci clar a realizat ce a e ceva ce trebuie "indreptat"apoi vine si ne spune ca de fapt vizitele la psiholog au transformat-o in persoana meschina care este acum,atunci...de ce nu face ceva in privintza asta?Ii place ceea ce este si cum este si a afirmat-o d emai multe ori,direct sau indirect! Dana |
Nu am citit faza cu psihologul care a facut-o sa devina meschina. A sustinut Dahriana asta?
Oricum, asta e o afirmatie de rezistenta , de genul ´´din cauza ta, tu esti de vina´´ -( in psihologie se folosesc termenii de transfer si proiectie.)
In rest, de unde stii tu ca ii place ceea ´´ce este´´? Ce este ea? Este un om. O femeie. Asa ca mine si ca tine.
Corect ar fi sa spui ´´ii place ceea ce face´´- adica ne referim la comportamentul unei persoane nu la persoana in sine. :)
Si nu, eu nu cred ca e fericita, am mai spus. Fericirea si pacea ei vor veni cand isi va fi rezolvat durerile.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
pe bune, asta e mesajul lunii!!!! _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Huh? Mesajul asta mi-a scapat.
Matzaila, n-am inteles-o pe aia cu banii contribuabililor. Explici, te rog?
andacos spune:
Lady,eu nu-tzi cunosc specialitatea,dar daca tu vezi ca psiholog mesajele Dahrianei,eu le vad ca si forumist!
Da,ea a afirmat ca a fost la psiholog si este cea ce este si simte cea ce simte, datorita lui!
Eu am spus clar ca nu o condamn,e viatza ei,timpul ei,insa nu intzeleg de ce nu trebuie avut o opinie negativa(cine o are,si e indreptatzit la o adica sa o aiba datorita comportamentului etalat de ea) la adresa ei,numai pentru ca r fi avut o trauma cindva!
Si daca esti atit de puternic,stapin si sigur pe tine,nicio trauima nu te doboara asa usor!
Parere tot de forumist!
Stau si ma intreb,oare pe femeia inselata,chiar o intereseaza traumele copilariei Dahrianei?
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui ladyJ Si imi place si manichiura lui Andacos.[/size=1] -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Si mie!Fascinata am fost de nuantza asta si...a mea a fost!
Dana
Yasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
jezz, tu te citesti pe tine? in textul de mai sus sunt cateva contradictii in ceea ce spui. cum spuneam, e liber la visare. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Aproape fiecare aliniat contrazice ceva ce a mai scris, mai mult, sfarsitul acestui post e in contradictie cu afirmatia ca e o femeie puternica.
ladyJ spune:
Dana, sigur ca vad lucrurile din alt unghi, prin prisma pregatirii mele si a experientelor de tot soiul.
Zici ca ´´Si daca esti atit de puternic,stapin si sigur pe tine,nicio trauima nu te doboara asa usor!´´
Dar cum crezi tu ca se dezvolta puterea asta si siguranta de sine? Nu vine din neat asa.
Este la subforumul psihologie un subiect deschis de Salcia, un articol mai exact. Poate o sa intelegi mai multe daca il citesti.