Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pitzinuca si pentru nick si pentru povesti!Eu le citesc in fiecare seara sau a doua zi dimineatza,ca nu mai cui citi!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Ca sa fac un rezumat.
V-ati calutit dupa care ati plans pentru ca v-ati calutit dupa care v-ati calutit din nou ca sa fiti siguri ca ce s-a intamplat prima oara a fost pe bune dupa care ati citit mesaje de la sotie dupa care din nou v-ati calutit dupa care v-ati decis sa mergeti la psiholog ( prea multa caluteala strica) iar asta e considerata de catre tine drept o mare pasiune si te intrebi daca o sa rezisti sau cum sa faceti ca sa nu raniti sotia prea tare. Dupa care banuiesc eu ca din nou ati dat-o pe caluteala.
Parerea mea sincera e ca ai gresit din postare si ca ai vrut sa treci ginecolog nu psiholog. Nu de alta, dar psihologul trebuie sa aiba cu ce sa lucreze si sa aiba niste profunzimi de sondat iar din postarile tale singurul loc cu caracteristicile astea apartin ariei obstetrica-ginecologie. Si sa pare ca mai mult explorezi resursa asta decat ceea ce tine de emotii sau trairi. Nu-i mai bine sa nu irosesti banii contribuabililor si sa te duci tu din prima la medicul potrivit?

+31

pe bune, asta e mesajul lunii!!!!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Matzaila, parca tot tu ai fost si cu expresia "tiitoarea" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

A fost acum 2 ani la psiholog,deci clar a realizat ce a e ceva ce trebuie "indreptat"apoi vine si ne spune ca de fapt vizitele la psiholog au transformat-o in persoana meschina care este acum,atunci...de ce nu face ceva in privintza asta?Ii place ceea ce este si cum este si a afirmat-o d emai multe ori,direct sau indirect!

Dana

Nu am citit faza cu psihologul care a facut-o sa devina meschina. A sustinut Dahriana asta?
Oricum, asta e o afirmatie de rezistenta , de genul ´´din cauza ta, tu esti de vina´´ -( in psihologie se folosesc termenii de transfer si proiectie.)

In rest, de unde stii tu ca ii place ceea ´´ce este´´? Ce este ea? Este un om. O femeie. Asa ca mine si ca tine.
Corect ar fi sa spui ´´ii place ceea ce face´´- adica ne referim la comportamentul unei persoane nu la persoana in sine. :)
Si nu, eu nu cred ca e fericita, am mai spus. Fericirea si pacea ei vor veni cand isi va fi rezolvat durerile.

Mergi la inceput

Pitzinuca, mie imi palce nick ul tau. Si imi place si manichiura lui Andacos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Ca sa fac un rezumat.
V-ati calutit dupa care ati plans pentru ca v-ati calutit dupa care v-ati calutit din nou ca sa fiti siguri ca ce s-a intamplat prima oara a fost pe bune dupa care ati citit mesaje de la sotie dupa care din nou v-ati calutit dupa care v-ati decis sa mergeti la psiholog ( prea multa caluteala strica) iar asta e considerata de catre tine drept o mare pasiune si te intrebi daca o sa rezisti sau cum sa faceti ca sa nu raniti sotia prea tare. Dupa care banuiesc eu ca din nou ati dat-o pe caluteala.
Parerea mea sincera e ca ai gresit din postare si ca ai vrut sa treci ginecolog nu psiholog. Nu de alta, dar psihologul trebuie sa aiba cu ce sa lucreze si sa aiba niste profunzimi de sondat iar din postarile tale singurul loc cu caracteristicile astea apartin ariei obstetrica-ginecologie. Si sa pare ca mai mult explorezi resursa asta decat ceea ce tine de emotii sau trairi. Nu-i mai bine sa nu irosesti banii contribuabililor si sa te duci tu din prima la medicul potrivit?

+31

pe bune, asta e mesajul lunii!!!!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Huh? Mesajul asta mi-a scapat.

Matzaila, n-am inteles-o pe aia cu banii contribuabililor. Explici, te rog?

Mergi la inceput

Lady,eu nu-tzi cunosc specialitatea,dar daca tu vezi ca psiholog mesajele Dahrianei,eu le vad ca si forumist!

Da,ea a afirmat ca a fost la psiholog si este cea ce este si simte cea ce simte, datorita lui!

Eu am spus clar ca nu o condamn,e viatza ei,timpul ei,insa nu intzeleg de ce nu trebuie avut o opinie negativa(cine o are,si e indreptatzit la o adica sa o aiba datorita comportamentului etalat de ea) la adresa ei,numai pentru ca r fi avut o trauma cindva!

Si daca esti atit de puternic,stapin si sigur pe tine,nicio trauima nu te doboara asa usor!

Parere tot de forumist!

Stau si ma intreb,oare pe femeia inselata,chiar o intereseaza traumele copilariei Dahrianei?

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Si imi place si manichiura lui Andacos.[/size=1]

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Si mie!Fascinata am fost de nuantza asta si...a mea a fost!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Hai s-o luam schematic ca tine , ok ?

1 . Nu ma declar o persoana puternica, ci sunt o persoana puternica.

2. am avut o relatie in care am fost "victima" in cu totul alt context !

3. nevasta-sa nu e membru DC , sau cel putin nu stiu . Dar am evitat detaliile ca oras, nume , ore , specializari , locatii , pt ca nu am siguranta ca nu e membra .

4. Nu era intentia mea sa fiu calaul cuiva , dar nici nu-s persoana aia sfanta care ii pune pe altii pe primul loc. In primul rand ma gandesc la binele meu . Si daca binele meu sta intr-o anume persoana si sunt sigura de asta...si e reciproc...atunci..

5. Cum ziceam...dinafara lucrurile par altfel . Si situatia in sine e ingrata . De aceea inteleg parerile sotiilor si a sotilor care au reusit sa fie fideli o viata . Nu e greu sa iubesti si sa ramai fidel , dar e greu sa dai de persoana pt care sa faci asta o viata.
A iertat-o pt ca a iubit-o , sunt convinsa de asta , si pt ca ea a amenintat ca se sinucide. Ulterior a mai acordat o sansa pt copil . Care dupa calcule e al lui , dar faptul ca a existat o mica posibilitate sa nu fie...

6. Nu sunt confuza , dar amandoi tinem la imaginea noastra si nu o sa vrem nici unul sa iesim sifonati din asta .
Preferam sa nu facem valuri , sa nu alarmeze cunoscutii , familia . Lucrurile astea nu se pot face de pe azi pe maine .
Sunt totusi 6 ani de casnicie ! Au prieteni in comun , familie etc. Care toti il vor judeca pe el . Si nu vrem ca o data cu sotia sa il vada prietenii cu alti ochi .

Daca nu ar fi fost vorba de el si ar fi fost alt gen de barbat , te-as fi crezut la partea cu naiva. Dar in cazul de fata , n-am cum , imi pare rau .
Si crede-ma in general sunt mult mai indecisa eu decat el si mult mai repede abandonez eu situatiile decat ar face-o el .
Dovada 6 ani de casnicie trasa de par.

La mine in ultimii ani ..nici o relatie de lunga durata din cauza ca abandonez repede.

Asa ca , si daca s-ar termina sunt convinsa ca o sa vina din partea mea .
Dar nu vreau asta pt ca am gasit persoana pe care o cautam si care ma completeaza.
Am momente cand simt remuscari , am visat-o pe sotia lui de cateva ori, dar sper sa pot trai cu ele.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

jezz, tu te citesti pe tine? in textul de mai sus sunt cateva contradictii in ceea ce spui. cum spuneam, e liber la visare.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Aproape fiecare aliniat contrazice ceva ce a mai scris, mai mult, sfarsitul acestui post e in contradictie cu afirmatia ca e o femeie puternica.

Mergi la inceput

Dana, sigur ca vad lucrurile din alt unghi, prin prisma pregatirii mele si a experientelor de tot soiul.

Zici ca ´´Si daca esti atit de puternic,stapin si sigur pe tine,nicio trauima nu te doboara asa usor!´´

Dar cum crezi tu ca se dezvolta puterea asta si siguranta de sine? Nu vine din neat asa.
Este la subforumul psihologie un subiect deschis de Salcia, un articol mai exact. Poate o sa intelegi mai multe daca il citesti.

Mergi la inceput