Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 23
giulia71 spune:
Atentie?! pai de ce n-a deschis frate un subiect pe alt site de profil sa-si spuie acolo victoriile si sa primeasca "like-uri" cate-o vrea.
Eu am in fata urmatorul tablou: o familie tanara cu o copil mic, cu o proaspata mamica incarcata de muuulta oboseala si nopti nedormite, cu o sotie cu mai putin chef de dragoste si cu un tatic care se simte dat la o parte datorita situatiei actuale, tatic si care si-a gasit alinarea de moment in bratele lui Dahri.
El ë cel afectat in situatia asta, si sufera enorm ca in loc de cina calda dáltadata intr-un cadru romantic, cu lumanarele, vin bun si dragoste pina-n zori e primit acu'cu scutece, dintisori care ies intr-una, pireuri, cereale, supici facute pe loc.
El suflet zbuciumat,se simte dat la o parte, devine vulnerabil si cade fara voa lui in acest amantlac , care-i convine de minune.
Eu stau si ma intreb, ca am si io un mic antecedent, de ce voi amantele nu aveti curaj sa va puneti cu noi in momentele in care suntem pe picior de egalitate, nu cand alaptam, suntem gravide sau ne ies primii dintisori,ai?
uneori gandesc prea mult....
AdiS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Na ma rog...imi pare rau ca n-am avut un tata care sa ma invete sa citesc barbatii . Al meu s-a dus cu amanta aia pe care o uraste mama si azi dupa 24 ani . Si care e tot cu tata . Asa rea cum a fost si lipsita de scrupule.. tot nu s-a intors la mama . |
Rautatea si gheata cu care te blindezi in fata celorlalti nu sunt ale tale. Sunt poverile altora si tu le duci cu mandrie si onoare in locul lor, fara sa iti dai seama.
Topicurile tale sunt de fapt pilde pentru altii despre asa nu. Despre cum sa nu impovarezi copilul cu ura fata de celalalt parinte caci uite cu ce sechele ramane. Si daca atunci cand copilul este mic responsabilitatea este a parintilor, atunci cand copilul devine adult, ei bine, atunci este fix responsabilitatea lui sa nu repete greselile adultilor din copilaria lui.
Amanta asta a tatalui tau a devenit asa ... o reduta, pare ca vrei sa fi si tu ca ea ca prea mult este urata dar totusi ajunsa bine. Dar stii, bebelusul acela de 9 luni nu este copilul ce ai fost ci altul si nu, nu are nici o vina fata de copilul ce ai fost tu.
Lali spune:
Dahriana, inca una si ma duc ...
Ai spus de mai multe ori in subiect ca el divorteaza pentru tine. Ca incearca sa se asigure ca vei fi acolo, ca il astepti, ca nu va "divorta pentru o himera". Tu ai legat gresit, dupa parerea mea ideea de divort cu "divortul pentru cineva" sa spunem.
Din nou ceva e putred in discutia asta. Motivele lui trebuie sa fie altele, nu neaparat legate de tine.
Eu vad divortul ca o oficializare a feptului ca o casatorie nu mai functioneaza. Indiferent daca exista amant/amante, disponibila sau nu, etc.
Pana la urma unei casatorii disfunctionale trebuie sa-i pui punct. Dupa care, ce face fiecare cu viata lui e cu totul altceva.
Asa ca, in locul tau as incerca sa aflu ce ar face daca tu nu ai mai fi in peisajul lui, din orice motiv: ar mai divorta ? Si m-as gandi bine de tot la raspunsul primit. Se vede ca iti place sa fii in centrul atentiei, dar, crede-ma a divorta doar pentru tine nu e ca si cum ti-ar aduce flori sau te-ar invita la munte.
ch_dana spune:
eimotto, mama a avut o astfel de colega de serviciu. cum era mai nedusa la biserica, mama zicea ca aleia i-ar trebui un scaun cu s...
in rest, e amuzant cum cineva se poate multumi cu resturile de la masa altuia si sa se mai si mandreasca cu asta
Dana & Amelia (21.06.2011)
diana_jors spune:
Stiu ca la topicul trecut cereai punct de vedere din partea masculina... asa ca am vrut sa ii spun sotului in cateva cuvinte situatia ta. Cand am ajuns la "e amanta, dar nu una ca oricare alta" l-a bufnit rasul, si nu s-a oprit vreo 2 minute... asa ca n-am apucat sa aflu alta parere
Am fost ironica la inceput, chiar m-ai distrat, in special din cauza sigurantei pe care te straduiai sa o afirmi la subiectul anterior. M-am vazut pe mine pe la 22-23 de ani doar ca eu n-am fost in stare sa ma cobor la nivelul la care ai facut-o tu, oricati ochi dulci mi s-au facut am considerat demnitatea mea ca fiind cel mai important aspect. E ceea ce tu ai pierdut in acest moment.
Luati o pauza. Recapata-ti demnitatea. Daca sunteti facuti intr-adevar unul pentru celalalt, veti fi la fel si peste 3-4-5 luni cand toate se vor fi pus in ordine pana atunci. Daca nu, atunci... practic nu pierzi/pierdeti nimic
Cu putin timp in urma, la un salon de infrumusetare (uite ca si nevestele de la cratita si cu copii atarnati de sorturi mai dau pe-acolo) era o carte, pe care o dadeau la citit clientelor in timp ce stateau la electrostimulare Se cheama ceva de genul "De ce barbatii se insoara cu scorpii". Interesanta Dar nu e vorba de scorpie in sensul de "fara scupule", ci in sensul de femeie care se iubeste si tine la demnitatea ei si la punctele ei de vedere. Ma rog, explicatiile ar fi mai ample. Poate, daca identifici cartea, ti-ar prinde bine sa intelegi diferentele...
Bafta!
kariguld spune:
cineva spunea ca nu avem toleranta si intelegere. fata de ce aspect? ca Dahriana si-a dat chilotii jos ptr un barbat despre care stia prea bine ca e insurat si are acasa copil mic? sa-mi fie cu iertare, dar a facut-o de buna voie, in deplina cunostiinta de cauza.
a, daca era o copila de 14, 15 ani sedusa de vre-un macho, sau daca nu stia ca are familie, atunci mai era ceva de inteles.
cand de buna voie se lanseaza in niste relatii, constienta fiind ca e gresit ce face -chiar ea spunea asta- noi ce trebuie sa facem? scoatem carnetelul si luam notite?
sunt atatea persoane care au nevoie reala de sfaturi si ajutor. si care chiar primesc ceea ce li se spune. si care incearca sa se schimbe.
se cunoaste omul care doreste sa schimbe ceva in viata lui. citesti printre randuri asta. dar la ea nu, din contra... o slaba licarire a aparut pe paginile trecute. insa nimik nu se va schimba fara vointa si lupta dura cu ea insasi.
viata nu ti se schimba dupa prima a doua vizita la psiholog. viata ti se schimba atunci cand iti faci ordine in interior si doresti schimbarea.
CorinaDani spune:
cineva o intreba pe dahriana de ce a deschis acest subiect, care este scopul si ce urmareste.
eu cred ca dahriana e atat de singura in viata reala, incat nu are pe nimeni caruia sa i se destainuie, sa-i arate adevarata fata, sa-si exprime toate indoielile, temerile si framantarile. a scris ea la alt subiect ca a apelat in trecut la serviciile unui psiholog, care se pare ca mai mult rau decat bine i-a facut, cel putin asa sustine ea, ca a inrait-o si a transformat-o in ceea ce este astazi.
aici pe forum, sub anonimatul unui nick-name, poate scrie tot ce-i trece prin cap sau ce simte, e un fel de psihoterapie daca vreti. iar raspunsurile noastre o ghideaza cumva intr-o directie sau alta, fiind oarecum echivalentul discutiilor cu psihologul.
dupa ce-si descarca aici emotiile si gandurile, revine in viata reala, isi pune iarasi masca si armura in spatele carora se ascunde acea fetita care inca nu si-a iertat tatal, cel care le-a parasit (pe ea si pe mama) in favoarea amantei...
dahriana, iti mai scriu ceva : amantul tau se comporta ciudat intr-o anumita privinta. cum adica insista atat si nu este sigur ca, daca va veti separa o perioada pana isi finalizeaza el divortul, tu nu-l vei astepta ? iti dai seama cat de banuitor si nesigur este de tine si de el ? pe de o parte e de inteles atitudinea lui, doar si nevasta l-a inselat, ba chiar si paternitatea ii este pusa la indoiala, asadar nu mai are incredere oarba in femeia de langa el, oricare ar fi aceea. ce te faci daca, dupa ce divorteaza si deveniti un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, incepe sa-ti scoata ochii cu toate relatiile pe care le-ai avut in trecut, sau te banuieste (pe drept sau pe nedrept) ca il inseli (ca tot spuneai ca ai destui admiratori la picioare, inclusiv acel "catelus" pe care il tii agatat de tine de mai bine de un an)?
ah, si inca ceva : te-ai gandit, in perspectiva, daca ramai cu el si veti dori sa deveniti parinti/vei dori sa devii mama, sa ai un copil cu el, ca acest vis ar putea fi imposibil, ca el nu poate avea urmasi (cel putin pe cale naturala) ? da, stiu, mai e mult pana atunci, poate nici nu te vezi in rolul de mama, insa ar trebui sa te gandesti un pic si la acest aspect...
babyblue spune:
pai dc el nu poate face copil, cum a ramas sotia gravida? aspectul asta l-am sarit...cum s-a ajuns la concluzia ca el nu poate face copii?
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
andacos spune:
Mie-mi place intorsatura pe care o iau de fiecare data subiectele Dahrianei!
Ea intra foarte trusfasa,mindra de ea,calca cu tocurile cui pe bombeurile forumistelorse fitzie trufasa pretz de citeva pagini,aratind cit de mare/tare este ea,apoi incet,incet lasa garda jos si devine sentimentala la ceva replici legate de copilaria ei!
Dupa care toata lumea incepe s-o mingiie pe crestet,cit de lezata psihic este vis a vis de copilarie/adolescentza,ea devine din nou un soricel speriat si cuminte in cusca lui aurita...asta pina la urmatorul subiect!Cind ,bineintzeles ca totul se reia ciclic!
Eu stiu ca fiecare face exact ce-i place si cum ii place,fiecare isi traieste viatza dupa anumite principii sau ma rog ,in lipsa lor,Dahriana face ceea ce face pentru ca asa ii place/convine ei,asa zisa legatura cu trecutul(de care cred ca s eabuzeaza uneori,sa nu uitam ca ea are niste cunostintze medicale deci...) este doar un motiv pentru a se ascunde de propiile fapte!
Asa ii place ei sa traiasca,e modul ei de a trai si a vedea viatza!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue pai dc el nu poate face copil, cum a ramas sotia gravida? aspectul asta l-am sarit...cum s-a ajuns la concluzia ca el nu poate face copii? _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
a scris dahriana cateva pagini in urma:
"Pai dc nu e sigur ca-i al lui ? Simplu : la o intalnire cu prietenii din discutii si glume au ajuns la test de paternitate . Ca si gluma ! La care sotia a sarit ca arsa , iar discutia a continuat acasa unde a intrebat-o ce a fost cu reactia aia . Si asa a ajuns sa-i spuna ca ea isi dorea f mult copil si nu ramanea gravida si a facut cu altcineva de teama ca la el e problema .
Dupa calcule zice el ca erau in concediu impreuna in perioada fertila , dar never say never...
Si de atunci lucrurile au degenerat total . Acum vreo 2 ani a fost asta. "