Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

e, eu am vazut si nu putini. dar am zis, trebuie sa fii deschis sa le primesti (asta nu inseamna ca se da liber la suturi, nu, doar cand e cazul), sa stii sa iti asumi vina atunci cand e cazul (pt ca este absolut normal si omenesc sa gresesti, dar nu toti au aceasta deschidere in a recunoaste asta), sa ai curajul sa spui iarta-ma persoanei fata de care gresesti, cu sinceritate si privind-o in ochi....si ar mai fi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

dahriana nu se poate gandi la fetita lui, pt ca ar trebui in primul rand sa se gandeasca la fetita din ea.
cum sa dai altuia ce tu nu ai?
si dc ea nu are grija pt fetita din ea, cum sa aiba grija de fetita altuia?

happy in to, ma bucur sa te "recitesc", imi era dor de tine!

dahri, o vei scoate la capat. esti fata desteapta. si TU nu esti rea.
si ca s o dau si eu in psihologisme: tu nu esti nici mama ta, nici amanta tatalui tau. tu esti TU si esti minunata! doar ca TU nu te cunosti cu adevarat.
ce ai spus tu despre tine, mai sus...apa de ploaie. nu te cred o iota!

tu nu vei fi nici parasita ca mama ta, nici rea ca amanta, nici nu vei sta o viata cu el, ca amanta, pt ca l vei dispretui, dupa ce divorteaza.:)

cred ca psihoterapia va face bine la amandoi. din toata chestia asta, pana la urma presimt ca va iesi ceva bun pt amandoi.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

babyblue , obiectiva ca intotdeauna.

Stii ca m.am gandit si eu la sentimentul care o sa-l am pentru el daca divorteaza ?!
M-am gandit daca o sa-l mai vad la fel .. sau nu ...

Cumva o s-o scot la capat , sunt sigura de asta . Sper cat mai usor si cat mai bine pt toate partile implicate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

da'eu nu-nteleg de ce o mangaiati pe cap pe Dahri, oricare ar fi motivele pentru care face asta?!

si mai beneficiaza si de psihoterapie gratuita, cand sedinta e peste 1 milion.

pe sotie cine o mai analizeaza atata

uneori gandesc prea mult....

Pentru ca aici majoritatea suntem mame. Si isntinctul matern se trezeste in noi cand citim astfel de povesti. Pentru ca dincolo de imaginea pe care Dahriana (vrea sa) o afiseaza, e un suflet nevindecat de copil.

Dahriana, parerea mea e sa pui tu punct relatiei; nu ptr. sotia lui si nici ptr. copil, ci pentru tine. Apoi sa continui vizitele la psiholog si sa-ti pui ordine in sentimente. Si abia apoi sa incepi o relatie frumoasa, bazata pe sentimente curate, in care nimeni sa nu insele, nimeni sa nu minta, in care sa fii cu cineva pentru ca vrei sa fi cu el pentru ca vrei sa fii cu el nu ptr. ca iti imaginezi tu ca furand barbatul altei femei/ tatal altei fetite, il vei avea pe al tau inapoi. Chiar, cati ani are amantul? Imi cer scuze daca ai mai zis, nu am retinut.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Nu stiu daca realizezi cat de usor vorbesti sa-mi gasesc pe altcineva..
De parca persoana cu care te simti pe aceiasi lungime de unda o gasesti pe toate gardurile.
De parca il poti gasi la comanda ...

Atunci luati o pauza, in care tu sa-ti rezolvi problemele de suflet si el problemele cu nevasta. Si apoi va reunitit, ne-legati de trecut, nici tu nici el si incepeti curat! Dahriana, vreau sa intelegi ca eu chiar vreau sa te ajut.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

La asta m.am gandit si eu , dar mi-e frica ca distanta asta sa nu ne faca sa nu mai comunicam .
Si distanta asta ce ar presupune ?
Ca de vazut ne vedem de 2 ori pe saptamana obligatoriu , datorita mediului .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Desiree...respectul se castiga, nu vine o data cu barza.
Happy...inaintezi si din suturi, crede-ma.....important este sa fii deschis sa le primesti, sa fii deschis sa ti le asumi, nu e cazul aici

din ce vad eu aici, si postarile ei, vine, ne pov, cica asteapta sfaturi, le primeste si cand le primeste vine cu contraargumente, cu chestii de genul 'n-ai inteles', 'nu stii'. ii explici mai pe larg, mai detaliat , te ignora....asteapta vizita la psiholog de parca ala e mama omida si-i va rezolva dilemele ( nu draga, stii cum e la psiholog, iti pune ala niste intrebari, se poarta dialoguri, din partea psihologului nu ai parte de nici o parere, nici o idee, te intoarce prin intrebari de te intreaba si de gustul laptelui de mama...nu crezi tu ca ala va "drege busuiocul" sau ii va zice aluia cum sa-si calmeze nevasta...si intrebarile astea te fac pe tine sa-ti gasesti calea, tu o gasesti, nu psihologul)

Stiu si eu cum e la psiholog ca am mai fost la consiliere acum 2 ani si m-a ajutat enorm . Dar am renuntat din cauza de prea multi km pana acolo .

Normal ca am contrazis niste pareri care il catalogheaza pe el asa drastic. Nu-l cunoaste nimeni , nu a vorbit nimeni cu el , dar e un nemernic doar pt faptul ca nu o mai iubeste pe ea.

Singurul lucru care il apreciez la mama este ca a bagat ea divort cand el a recunoscut ca are pe altcineva si l-a lasat sa se duca.
Eu nu eram nascuta atunci cand el a plecat. Deci nu am idee cum e sa ai tata , nu am o figura masculina in minte cand ma gandesc la asta si n-am zis nimanui tata.
Pt ca el a plecat definitiv atunci . L-am revazut de 3 ori , din care o data intamplator in 24 ani .

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

draga mea, nemernic ori ba, nu stiu cum e, ideea e ca ar trebui sa-ti pui tie niste semne de intrebare cu privire la tine, la ce faci, daca e bine, daca e normal, daca daca daca, nu la el. aici batem toate si tu o tii pe a ta in continuare, e, vezi ca pana la urma tu esti cea care nu intelegi???? ce-ti previziuni iti fac fetele, ca vei fi urmatoarea sedusa si abandonata, asa o fi, nu stiu, ai mari sanse insa...99% si inclina tragic spre 100%, fetele nu spun din invidie, ca nu mai pot ele acu ca tu-ti traiesti pov, nu, din experienta de viata pe care tu nu o ai, clar. sa invarti 4-5 barbati nu te face experta, nicidecum, ai de papat multa paine pana sa ai aceasta experienta de viata pe care o avem unele dintre noi. te intreba cineva cum te simti cand te privesti in oglinda....am sa despic firul, cum te simti tu, la 24 ani, incurcata cu unul care-si lasa nevasta si copilul, care si-a mintit nevasta si copilul....te simti realizata? implinita? fericita? linistita? sufletul tau ti-l deschizi sa privesti in el, tu cu tine si sa te intrebi, mai sunt ok cu mine??? nu tre sa imi raspunzi mie, nu vreau sa-mi raspunzi....tie raspunde-ti.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Desiree...respectul se castiga, nu vine o data cu barza.
Happy...inaintezi si din suturi, crede-ma.....important este sa fii deschis sa le primesti, sa fii deschis sa ti le asumi, nu e cazul aici

din ce vad eu aici, si postarile ei, vine, ne pov, cica asteapta sfaturi, le primeste si cand le primeste vine cu contraargumente, cu chestii de genul 'n-ai inteles', 'nu stii'. ii explici mai pe larg, mai detaliat , te ignora....asteapta vizita la psiholog de parca ala e mama omida si-i va rezolva dilemele ( nu draga, stii cum e la psiholog, iti pune ala niste intrebari, se poarta dialoguri, din partea psihologului nu ai parte de nici o parere, nici o idee, te intoarce prin intrebari de te intreaba si de gustul laptelui de mama...nu crezi tu ca ala va "drege busuiocul" sau ii va zice aluia cum sa-si calmeze nevasta...si intrebarile astea te fac pe tine sa-ti gasesti calea, tu o gasesti, nu psihologul)

Stiu si eu cum e la psiholog ca am mai fost la consiliere acum 2 ani si m-a ajutat enorm . Dar am renuntat din cauza de prea multi km pana acolo .

Normal ca am contrazis niste pareri care il catalogheaza pe el asa drastic. Nu-l cunoaste nimeni , nu a vorbit nimeni cu el , dar e un nemernic doar pt faptul ca nu o mai iubeste pe ea.

Singurul lucru care il apreciez la mama este ca a bagat ea divort cand el a recunoscut ca are pe altcineva si l-a lasat sa se duca.
Eu nu eram nascuta atunci cand el a plecat. Deci nu am idee cum e sa ai tata , nu am o figura masculina in minte cand ma gandesc la asta si n-am zis nimanui tata.
Pt ca el a plecat definitiv atunci . L-am revazut de 3 ori , din care o data intamplator in 24 ani .

draga mea, nemernic ori ba, nu stiu cum e, ideea e ca ar trebui sa-ti pui tie niste semne de intrebare cu privire la tine, la ce faci, daca e bine, daca e normal, daca daca daca, nu la el. aici batem toate si tu o tii pe a ta in continuare, e, vezi ca pana la urma tu esti cea care nu intelegi???? ce-ti previziuni iti fac fetele, ca vei fi urmatoarea sedusa si abandonata, asa o fi, nu stiu, ai mari sanse insa...99% si inclina tragic spre 100%, fetele nu spun din invidie, ca nu mai pot ele acu ca tu-ti traiesti pov, nu, din experienta de viata pe care tu nu o ai, clar. sa invarti 4-5 barbati nu te face experta, nicidecum, ai de papat multa paine pana sa ai aceasta experienta de viata pe care o avem unele dintre noi. te intreba cineva cum te simti cand te privesti in oglinda....am sa despic firul, cum te simti tu, la 24 ani, incurcata cu unul care-si lasa nevasta si copilul, care si-a mintit nevasta si copilul....te simti realizata? implinita? fericita? linistita? sufletul tau ti-l deschizi sa privesti in el, tu cu tine si sa te intrebi, mai sunt ok cu mine??? nu tre sa imi raspunzi mie, nu vreau sa-mi raspunzi....tie raspunde-ti.

O sa-ti raspund tie , ca mie mi-am raspuns demult.

Cum te-ai simti tu daca prin absurd ai fi in situatia asta ?!( si la mine era ceva imposibil pana mi s-a intamplat..de aia spun asa )

Nimeni nu se poate simti mandru ca e marul discordiei , ca e cealalta ( desi ai un oarecare sentiment de falsa bucurie ca te scoate pe tine in avantaj el ) , nimeni nu se poate bucura de viitorul sumbru al unui copil care va creste ca mine , oricat de meschin ar fi omul ala.

De ce ma impiedic asa mult si nu am renuntat demult ?! Pt ca nu m-am obisnuit cu ideea ca trebuie sa renunt la barbatul pe care il vad perfect pt mine , doar pt faptul ca am aparut prea tarziu !

Ma gandesc si la mine in toata povestea asta si imi e greu sa decid iar prin prisma altora si a regulilor si sa renunt la ce simt pt ceea ce-i corect !

Mergi la inceput

ultima mea interventie
raspunsul e subtire si naiv...sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

La asta m.am gandit si eu , dar mi-e frica ca distanta asta sa nu ne faca sa nu mai comunicam .

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Dahri, daca o scurta pauza (2-3 luni) va face sa va departati, inseamna ca ce credeti voi ca aveti acum, nu e real. OK, va vedeti de 2 ori / saptamana; pastrati relatia pur profesionala. In rest, fara intalniri, fara imbratisari prin colturi, fara apropouri, fara nici un fel de atingeri fizice. Nimic! 2 luni- 3 luni, pana va incheiati fiecare conturile cu trecutul. Si apoi, vedeti ce se intampla. Ca asa, cand sunteti impreuna, la 'conversatii pe perna' e greu sa spui "Gata, relatia asta se incheie aici."

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

...Dahri...

Dahri, daca o scurta pauza (2-3 luni) va face sa va departati, inseamna ca ce credeti voi ca aveti acum, nu e real. OK, va vedeti de 2 ori / saptamana; pastrati relatia pur profesionala. In rest, fara intalniri, fara imbratisari prin colturi, fara apropouri, fara nici un fel de atingeri fizice. Nimic! 2 luni- 3 luni, pana va incheiati fiecare conturile cu trecutul. Si apoi, vedeti ce se intampla. Ca asa, cand sunteti impreuna, la 'conversatii pe perna' e greu sa spui "Gata, relatia asta se incheie aici."

_

VICTORIA

Da , aici ai dreptate. Nu-i pot spune sa luam o pauza pana solutionam lucrurile cand ne tinem in brate.

O sa astept sa discut cu psihologul sa-mi dau seama spre ce tinde el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Dahriana nu am reusit sa citesc toate paginile,m-am ingraozit de ce scri tu aici

fetita lui de doar cateva lunite sa vina la tine??? NUNUNUNU

sunt sotie,sunt inselata,avem doi copii impreuna,m-am despartit de el de aproape un an de zile(inca nu divortati)
el vrea sa ne impacam, eu inca nu, dar stii ce face, isi inseala amanta cu nevasta ii spune ca vine la copii, nu la nevasta,ii promite ca va divorta,iar el cand vine incearca sa ne impacam
focul dragostei lor a fost atata timp cat era cu mine, atunci cand a fost liber s-a stins si focul dragostei dintre ei...
eu din nevasta am devenit amanta sotului meu

nimic nu ramane neplatit pe lumea asta, roata este rotunda, nu patrata...

carmen mami de adelina ioana 16.04.2010 si adolescent paul florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

barbatul pe care il vezi ACUM perfect pt tine.
peste 3 luni..cine stie.
peste 3 ani...nici atat.

ce ar presupune distanta??
nimic fizic- doar detasarea ta interioara. sa te vezi in rel asta, dintr-un colt din exterior si sa te judecti TU singura, obiectiv.

de ce te impiedici, de ce n ai renuntat demult, ce am face noi?
intrebari la care NU ai raspunsuri pt ca NU te cunosti pe tine.

e lupta ta interioara cu tine insati.
doar tu poti ajunge la acea stare in care ai singura toata raspunsurile, in care iti controlezi emotiile si sentimentele, stii ce vrei, pana unde, cand, cat, cu cine. oricat ti am spune noi, nu ne vei crede.
sau ne vei crede pana te vezi cu el, pana te razgandesti, pana se mai intampla ceva.

dc eu iti spun ca nu vei fi fericita cu el si nu e potrivit pt tine, ma crezi?
dc eu iti spun sa nu mai simti nimic pt el, o faci?

tu esti o fata buna! dc n ai fi buna, nu ne ai intreba pe noi ce sa faci. nu ai cauta ajutor la un psiholog.
n ai sa vezi adevaratii abuzatori, spargatorii de casnicii, ca se duc la psiholog.:)

vei reusi! e doar inceputul. esti ceea ce gandesti ca esti. se intampla ceea ce gandesti ca se va intampla. este extrem de simplu. doar acum pare complicat.

oricat de bine intentionati sunt toti de pe forum, calea de a ajunge la adevar, pace si liniste, iti apartine si e doar lupta ta. care e minunata. vei vedea! curaj!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput