Povestea de dragoste nu s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 2
diana_jors spune:
Mda, nu ma pot abtine:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Daca pana acum eram confidenta , acum sunt chiar amanta . |
Bravo! daca pana acum tu erai cea care ducea pe toata lumea cu zaharelul, s-a intors roata mama ei de demnitate
Dar daca ea ar mai avea demnitate , ar renunta ! |
Asta e cea mai tare chestie pe care o putea spune o amanta Esti absolut geniala!
sa-l ajute sa gaseasca o modalitate sa o faca astfel incat sa nu o distruga nici pe ea |
waaaaaay too late la asta trebuia sa se gandeasca probabil inainte. Acum probabil aveti nevoie amandoi de psiholog pentru voi, sa nu va mai simtiti voi asa vinovati... parerea mea. Ca sa n-o distrugeti pe ea, e pretext. Parca totusi avea si un copil?
Sper sa fac fata situatiei si sa nu cedez la un moment dat . |
Rectific ce am scris mai sus. Asta e mai tare tu, care esti cea mai si cea mai si cea mai si cu atatea principii, sa cedezi in aceasta situatie? Eu as zice ca e imposibil
E foarte dificil totul. |
Extrem. Sunt convinsa si ca suferi cu toata fiinta ta...
Cand o sa afle ea cine sunt , etc ..ma astept si la o intalnire intre 4 ochi sau cine stie ce alte manifestari ar face un om din disperare. |
Eu nu vad o intalnire intre 4 ochi ca pe ceva facut din disperare... tu esti chiar atat de disperata incat sa o eviti complet? la o adica, el are un copil, care poate va sta si cu voi dupa divort (daca va fi cazul), si mi se pare normal ca mama copilului sa te cunoasca... deci parerea mea e ca intalnirea intre 4 ochi s-ar impune chiar... ce educatie poate da amanta copilului?
Cert este ca , nu e 100% vina mea ca s-a ajuns aici . |
Nu. Chiar nu. Nici gand. Nu. Adica, nu. (tu pe cine incercai sa convingi aici? )
CorinaDani spune:
dahriana, dupa fapta si rasplata.
totul se plateste in viata, mai devreme sau mai tarziu. nu uita, roata se-nvarteste, azi esti sus, maine poti fi jos.
gandeste-te ca poate cu timpul vei fi exact in situatia in care e acum sotia lui.
legatura dintre ei nu se va rupe niciodata, pentru ca au un copil impreuna.
el o sa-si revina (poate) din furtuna asta hormonala si s-ar putea sa nu-ti placa atunci cand "il va trage ata" catre sotie si copil, chiar daca intre timp divorteaza si face partajul.
e urat ce ai/ati facut. stiam ca la asta vei ajunge mai devreme sau mai tarziu, ca tot cum vrei tu vei proceda, fara sa te intereseze de altii. si te mai si contrazici singura, acum fata de subiectul anterior, in care spuneai ca el nu te intereseaza, ca nu vrei tu sa fii motivul despartirii lor, etc.
Rufus spune:
Mai, mie imi place curajul de a veni aici si a spune ceea ce nu cu mult timp in urma sustineai sus si tare ca tie nu ti se poate intampla, pentru ca esti o fire tare si lucida.
Dar cam atat imi place. Lucruri ca astea se intampla si pe la alte case, nu sunteti nici singurii, nici niste ciudati. Dar cu aceasta ocazie va etichetati definitiv in oameni fara scrupule, cu care nu-i bine sa ai legaturi.
Si cat de simplu ar fi fost sa aveti o relatie corecta, chiar daca ar fi trebuit sa mai asteptati putin...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
eumada spune:
yami yami...subiect delicios...da` nu-mi bat gura cu tine...te bateai cu pumnul in piept ca nu simti nimic pentru el...ca a plecat si nu ai simtit nimic...iaca babele au avut dreptate......
Vezi ca esti copil?
Noi cu gura...tu BATMAN,BATMAN.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Matzaila_81 spune:
Ca sa fac un rezumat.
V-ati calutit dupa care ati plans pentru ca v-ati calutit dupa care v-ati calutit din nou ca sa fiti siguri ca ce s-a intamplat prima oara a fost pe bune dupa care ati citit mesaje de la sotie dupa care din nou v-ati calutit dupa care v-ati decis sa mergeti la psiholog ( prea multa caluteala strica) iar asta e considerata de catre tine drept o mare pasiune si te intrebi daca o sa rezisti sau cum sa faceti ca sa nu raniti sotia prea tare. Dupa care banuiesc eu ca din nou ati dat-o pe caluteala.
Parerea mea sincera e ca ai gresit din postare si ca ai vrut sa treci ginecolog nu psiholog. Nu de alta, dar psihologul trebuie sa aiba cu ce sa lucreze si sa aiba niste profunzimi de sondat iar din postarile tale singurul loc cu caracteristicile astea apartin ariei obstetrica-ginecologie. Si sa pare ca mai mult explorezi resursa asta decat ceea ce tine de emotii sau trairi. Nu-i mai bine sa nu irosesti banii contribuabililor si sa te duci tu din prima la medicul potrivit?
+31
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Dahriana Dar daca ea ar mai avea demnitate , ar renunta ! Am decis sa mergem eu cu el la un psiholog pt a expune situatia noastra si ca vrem sa fim impreuna si sa-l ajute sa gaseasca o modalitate sa o faca astfel incat sa nu o distruga nici pe ea si sa faca vreo prostie din disperare. ...Dahri... |
Nu.
El este cel care da dovada de lipsa de demnitate.
Si nu tu trebuie sa mergi cu el la psiholog pentru a o salva pe nevasta-sa!
Ci el cu sotia lui,deocamdata.
belleane spune:
Eu sunt convinsa ca sunt suflete pereche, sarmanul de el a rezistat eroic pana acum langa femeia aia care nu-l merita si copilul ei plangacios.
Matzaila_81 spune:
Corect! Si ce sa mai spunem de lipsa de demnitate a copilului care nu are rusine in a intreba de taica-su!!!!! Cum o fi rezistat bietul amarat langa asa oameni? Si sa vezi ca nu or sa se potoleasca, eventual ingrata aia de la cratita o sa aiba si pretentia de pensie alimentara pentru copil. Asta doar asa pentru ca e razbunatoare.
You go girl!!!!!!!
+31
eumada spune:
De mult nu am ras cu atata pofta......
Asta era barbatul pentru care sa simti zvacul?
Unu luat deja..da` ce maica tu iei resturile de la altele...ceva nou,proaspat si bun la nu ai gasit?
Iar revin...noi cu gura tu BATMAN,BATMAN...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Dahriana spune:
citat din mesajul lui eumada yami yami...subiect delicios...da` nu-mi bat gura cu tine...te bateai cu pumnul in piept ca nu simti nimic pentru el...ca a plecat si nu ai simtit nimic...iaca babele au avut dreptate...... Vezi ca esti copil? Noi cu gura...tu BATMAN,BATMAN..... Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... |
Ca a plecat unde ? Sigur despre mine vorbesti ?
Da stiu ca in final am lasat principiile si m-am aruncat in mare , dar e simultana aruncarea asta.
Si ma indoiesc ca el o sa traga toata viata la ea pt ca exista un copil. La copil o sa traga , dar nu la ea . Aia ma indoiesc.
Cand ea i-a trimis mesaj prin care ii zicea ca simte ca nu o mai iubeste ca nu s-a atins de ea de 2 luni ..nu stiu cat mai trage la ea.
Si ma indoiesc ca-i un foc de paie in conditiile in care noi ne asemanam f mult si inainte de toate suntem prieteni si pierdem nopti intregi povestind despre orice . Inainte de toate suntem prieteni .
Si nu e corect ca intai am inceput sa fim impreuna si pe urma a hotarat sa divorteze , dar cine ar fi renuntat la tot pt o himera.
El nici macar nu era sigur cum il vad eu . Nici eu nu stiam ce vrea el exact. Initial am crezut ca o fi vrand o aventura , dar ulterior mi-am dat seama ca tine mult la mine si nu e vorba de sex.
Iar referitor la fetita lui . Nu am absolut nimic cu ea. Sunt dispusa sa o primesc in viata noastra ( daca va exista o viata a noastra ) si in curand o sa o aduca la mine sa o cunosc. Are doar cateva luni si nu inteleg acum mai nimic din ce se intampla si consider ca nu poti ramane legat de o femeie pt un copil . El va fi tatal ei si daca ramane cu ea si daca nu !
Referitor la intrevederea cu ea. Nu stiu cum ar decurge. Ea momentan nu stie cine e cealalta , adica eu si nu stiu cum ar reactiona daca m-ar cunoaste .
Probabil ar fi in stare sa plateasca pe cineva sa ma calce cu masina.