Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

E cea mai puternica.
Serios, nu mai ai ce scoate din personajul asta.
Nu esti credibila in rolul de femeie puternica, nu esti credibila in rolul de amanta, nu esti credibila pentru ca inventezi in timp ce vorbesti si pentru ca imiti prea mult telenovelele de pe Acasa.
Incearca sa fi mai originala sau nu stiu, inventeaza pentru el niste replici mai originale pentru ca astea care le-ai scos ca fiind spuse de el sunt o parodie dupa cea mai proasta telenovela.

Nu ai cum sa-ti construiesti un personaj fara sa ai talent. Ori tu nu-l ai sau ai inceput ceva ce te-a depasit.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Fata draga, tu o pedepsesti de fapt pe mama ta pentru ca tatal tau v-a parasit...

live and let live

Se identifica cu ´´femeia rea-amanta´´ ca sa isi recastige ´´tatal´´.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui marius

Da de unde. Inseamna sa fi in primul rand corect! Dar ma rog chestia cu corectitudinea deja tine si de altceva.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Na ma rog...imi pare rau ca n-am avut un tata care sa ma invete sa citesc barbatii .
Al meu s-a dus cu amanta aia pe care o uraste mama si azi dupa 24 ani .
Si care e tot cu tata . Asa rea cum a fost si lipsita de scrupule.. tot nu s-a intors la mama .

Tu Dahriana, eu aud strigatul tau de ajutor. Tu esti in esenta o tipa faina, dar esti coplesita de ´´adevarurile´´ mamei tale

Uite, asa se intampla cand femeile divortate ( nu conteaza din ce motiv) isi intoxica copiii cu povesti de groaza si isi varsa sacul de frustrari fix in mijlocul relatiei tata-fiica. Trist, foarte trist! :(

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

"Mersi" ca m-ai atins la punctul sensibil si ai reusit sa ma faci sa plang.

Mergi la inceput

Citat:

Dar in general sotia nu vede cand greseste.

Happy, uite ce zice Dahriana.
ACUM sigur ca nu vom rezolva nimic daca ii spunem ca ´´sotie´´ e un statut social nu un comportament colectiv.
Ma bucur ca merge la psiholog, ca deja ii trece apa peste cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Sau se plictiseste
Sau in subconstient idealizeaza imaginea amantei pentru ca tatal ei s-a dus si a ramas cu una si atunci vrea sa fie si ea amanta respectiva.

Orice ar fi sufera de lipsa de talent sau de rotite tocite.

Mdea, sorry Dahri, tot nu te incadrezi la imaginea indragostitei sau a amantei puternice.
Te asteptai tu cand ai intrat aici pe forum sa ajungi la sfarsitul zilei si sa fi privita ca o copila cu grave probleme emotionale?

+31

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Fata draga, tu o pedepsesti de fapt pe mama ta pentru ca tatal tau v-a parasit...

live and let live

Se identifica cu ´´femeia rea-amanta´´ ca sa isi recastige ´´tatal´´.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Da , poate ca la un moment dat mi-am dorit sa fac pe cineva sa plateasca. Nici eu nu stiu pt ce.

Si mi-e frica si mie de lipsa asta de scrupule la care am ajuns si la faptul ca nu ma mai intereseaza de nimeni doar scopul meu conteaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Sau se plictiseste
Sau in subconstient idealizeaza imaginea amantei pentru ca tatal ei s-a dus si a ramas cu una si atunci vrea sa fie si ea amanta respectiva.

Orice ar fi sufera de lipsa de talent sau de rotite tocite.

Mdea, sorry Dahri, tot nu te incadrezi la imaginea indragostitei sau a amantei puternice.
Te asteptai tu cand ai intrat aici pe forum sa ajungi la sfarsitul zilei si sa fi privita ca o copila cu grave probleme emotionale?

+31

Pai orice actiune de genul asta are alte substraturi . Eu astept sa-mi spuna psihologul de ce fac asta.
Si daca in continuare o sa-l vreau tot pe el atunci raman tot la el.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Da de unde. Inseamna sa fi in primul rand corect! Dar ma rog chestia cu corectitudinea deja tine si de altceva.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Na ma rog...imi pare rau ca n-am avut un tata care sa ma invete sa citesc barbatii .
Al meu s-a dus cu amanta aia pe care o uraste mama si azi dupa 24 ani .
Si care e tot cu tata . Asa rea cum a fost si lipsita de scrupule.. tot nu s-a intors la mama .

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Tu Dahriana, eu aud strigatul tau de ajutor. Tu esti in esenta o tipa faina, dar esti coplesita de ´´adevarurile´´ mamei tale

Uite, asa se intampla cand femeile divortate ( nu conteaza din ce motiv) isi intoxica copiii cu povesti de groaza si isi varsa sacul de frustrari fix in mijlocul relatiei tata-fiica. Trist, foarte trist! :(

"Mersi" ca m-ai atins la punctul sensibil si ai reusit sa ma faci sa plang.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

E bine ca plangi, Dahri.
Inseamna ca ai puterea sa recunosti fata de tine ca exista o problema.
Asta inseamna defapt a fi puternica, sa privesti problema asta frontal si sa o rezolvi! Fara sa mai fugi de ea!

Ma bucur mult ca vei merge la psiholog. Ai sa vezi ce surpize placute iti poate oferi viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Da, LadyJ... E trista toata povestea asta vazuta din unghiul asta... Are o aversiune fata de mama ei (care nu a stiut sa isi tina barbatul linga ea), un sentiment total nedefinit catre tatal care a parasit-o (nu stie daca sa il urasca sau sa il iubeasca) si o admiratie total nefondata fata de amanta (care a cistigat... ce?!?)

Dhariana, ai mult de lucru cu tine si nu vei reusi sa relationezi matur si sanatos cu nimeni pina nu iti rezolvi problemele tale. Personale. Daca te duci la psiholog, ai rabdare cu tot procesul terapiei. Acel psiholog nu are o bagheta magica sa faca totul perfect in jurul tau dintr-o data. E proces lung si anevoios dar daca ii dedici tot efortul si atentia, in termen lung iti va rezolva multe dureri de cap. Te vei cunoaste pe tine asa cum esti, vei stii de ce reactionezi in anumit fel la unele chestii, vei stii cum sa cirmesti ghidonul vietii in asa fel incit sa ai un drum mai lin.

Emotional ai ramas fetita mica din trecut care plige dupa tatal ei. Ia-o in brate si ingaduie-i sa creasca emotional intr-o femeie adevarata, autentica si echilibrata. E alegerea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Dahriana: Da , poate ca la un moment dat mi-am dorit sa fac pe cineva sa plateasca. Nici eu nu stiu pt ce.

Si mi-e frica si mie de lipsa asta de scrupule la care am ajuns si la faptul ca nu ma mai intereseaza de nimeni doar scopul meu conteaza.

Wow, ce final apoteotic! Gata gagici, stringeti si mergeti acasa. Telenovela s-a terminat. Binele din Dahri a invins! Ura.

Mergi la inceput