Povestea de dragoste nu s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Dahriana, am glumit, am ironizat, am luat peste picior diverse afirmatii, insa la modul cel mai serios, te compatimesc.

Pacat, e tot ce pot spune vis-a-vis de modul cum ai ales sa-ti traiesti viata! E viata ta, tu singura vei culege peste ani roadele la ce ai semanat.

Si nu ma refer aici la casnicia pe care vrei sa o strici, ma refer la tine ca om. Va veni un moment cand il vei gasi pe acel fat-frumos (sau o fi chiar asta, cine stie), si il vei pierde doar pentru ca ai uitat sa te maturizezi! Si vei cauta pe cineva pe care sa dai vina, si nu vei mai gasi, si vei dori sa indrepti ce ai stricat, si nu vei mai putea, si poate iti vei aduce aminte de ceata de neveste cu principii de pe forumul ala pe care tu faceai misto cu ceva timp in urma, si vei regreta ca ai ales sa citesti doar printre randuri!

Eu am ramas cu un gust din ce in ce mai amar citindu-ti postarile, daca la inceput am crezut ca reactionezi asa doar pentru ca esti atacata, pe masura ce trec paginile imi dau seama ca de fapt tu chiar asa gandesti, si esti mandra de ceea ce ai reusit sa faci! N-are sens sa imi mai tocesc degetele butonand sfaturi, nu dai 2 bani pe ele!!

Traieste-ti viata asa cum vrei!! Dar te rog, nu ne mai lua de prosti si incerca sa ne convingi ca iti e bine, daca-ti era bine, nu apareai postand pe forum povesti de dragoste, stateai frumos tolanita in bratele iubitului, savurand un pahar de sampanie sau orice altceva!! Dar am uitat, iubitul tau are niste obligatii, asa ca pana isi rezolva el treburile....iti umpli timpul cu altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

hahhahahha... te lauzi de parca ai facut cine stie ce grozavie! Amanta e foarte usor sa fii: dai chilotii jos si gata, esti amanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Whauu... zici ca viitorul tau sot isi va petrece restul vietii alaturi de tine spunandu-ti zilnic "hai bagajele plecam la munte".
Suuper.

*Nu as zice ca e mincinos.
Este doar tipic masculin - deh doar n'o sa zica - sunt ocupat,azi nu ne intalnim ca am treaba, sau sunt cu sotia sau copilul. Ar fi culmea nu?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

acu ce faci??? iti discuti cu mine titlul pe care ti-l aloci singura???? din pctul meu de vedere nu esti amanta si m-am exprimat in alta pagina cum sunt adevaratele amante (cu stau pe forum sa barfeasca nevasta, sunt discrete, cu bun simt si alte chestii care nu sunt prezente la tine).

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Pai tocmai ..daca nu sunt amanta inseamna ca-s mult mai mult .
Vezi ..am ajuns la un acord

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

din pctul tau de vedere, realitatea insa daca ai vedea-o ar fi dezamaditoare pt tine....deci, viseaza in continuare. sweet dreams baby , macar visele sa fie dulci daca realitatea e amara rau

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Happy M-ai facut sa rad.
pe bune acum, m-am distrat copios astazi. Hormonii astia de sarcina m-au deprimat pana acum dar astazi Dahriana chiar a fost la inaltime. Imi vine sa o pup ca a deschis subiectul asta. E foarte foarte tare pentru ca e cineva care se joaca la calculator.
E bine ca-si testeaza imaginatia. Ok, nu are cine stie ce talent dar nici Sandra Brown nu are si uite cate carti a vandut. Mie mi-au placut comentariile voastre. La cratita la cratita dar inca nu ne-am pierdut originalitatea.
Uf, cat s-a mai chinuit ea saraca sa scoata un subiect incendiar si acum mai toate o compatimim. Nu dam cu ea de pereti, nu o uram, cred ca se intreaba unde a gresit abordarea.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

hahhahahha... te lauzi de parca ai facut cine stie ce grozavie! Amanta e foarte usor sa fii: dai chilotii jos si gata, esti amanta!

live and let live

Asta am s-o memorez. Scurt si cuprinzator. Iti rezerv dreptul de autor.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Vezi daca am viata de filme , ai incurcat borcanele . Respectivul de acum 1 an a fost un barbat prea departe de mine ca sa risc ceva . Asa ca am renuntat , preferand linistea asta decat sa imi asum toate riscurile pt el.

Apropo , i-am povestit si "amantului" cam ce se discuta aici si a zis ca nimeni nu stie ce simtit noi si ca nimeni nu are dreptul sa judece niste persoane pe care nu le cunosc .
A zis ca o sa-mi demonstreze ca toata lumea se inseala si ca , ceea ce e intre noi e real !

Asa ca , nu stiu care-i partea in care amanta ajunge sa fie parasita... dar nu figureaza si nu o sa figureze in filmul asta .

De ce ? Pt ca joc dur si pt ca il vreau pt mine . Initial am zis ca o sa fie ceva trecator , ca poate mi se pare , dar nu ni s-a parut si nu vrem sa renuntam , dar nici sa o ducem asa.
El nu-si doreste decat sa ma anunte intr-o zi : " Fa-ti bagaju plecam la munte pt ca sunt liber in sfarsit ! "

Haideti sa nu bagam toti barbatii in aceiasi oala. Majoritatea poate inseala pt distractie , dar in cazul asta situatia e cu totul alta.

Si nu o sa ma las doborata de parerile celor din jur niciodata pt ca doar noi 2 traim povestea

Eu ti-am citit subiectele pe diagonala, deci e posibil sa si fi inteles pe diagonala, dar corecteaza-ma de gresesc:

1. te declari o persoana puternica, ''joci dur''
2. ai avut o relatie unde tu aveai rolul de victima, deci stii prea bine cum e sa fii victima
3. in celalalt subiect parca ai zis ca nevasta-sa e membru DC.

4. Asta e o MIZERIE de subiect. Plecand de la faptul ca tot ce scrii tu aici poate fi citit de nevasta-sa denota clar intentiile de ''buna purtare'' vis-a-vis de sotie. Adica tu vrei totul sa fie bine si ok dar ii oferi pe tava calariile voastre vorba cuiva. Nu ai compasiune fata de suferinta cuiva, ceea iarasi zice ca tu stii foarte bine ce rau doare sa fii victima, atat de tare incat ti-ai propus sa fii pentur un moment abuzator, al de loveste.

5. Te lauzi ca joci dur... si EL joaca dur. Oare ce-o face el acum nu e nevoia aia stupida de razbunare pt. cele cateva aventuri (conform spuselor tale) ale sotiei? Oare nu esti iarasi o victima? Daca EL si-a iertat sotiea pt. inselat (grav in opinia mea) ce te face sa crezi ca brusc acuma s-a trezit ca nu-i mai place sotia, ca nu o mai vrea? Gandeste rational!

6. Cum naiba e atat de puternica dragostea asta a voastra daca cele cateva pagini de ocari te-au facut sa fii confuza si sa te simti instabila, incat ai simtit nevoia sa primesti confirmarea faptului ca voi doi traiti o poveste de dragoste. LOL. Adic' tu in tremurul sufltetului te-ai dus la EL sa ii zice ce crede lumea de voi , iar El ti-a zis ca lumea e rea si nimeni nu stie mai bine ca voi ce fain va iubiti voi? Asa arata o femeie puternica in opinia ta? O femeie puternica n-ar cere justificari si confirmari de iubire. Femeia puternica stie ce e real si ce e aievea. Iarasi esti o victima.

Ce e si mai nasol e ca pe langa victima mai esti si naiva. Brr...

Hai s-o luam schematic ca tine , ok ?

1 . Nu ma declar o persoana puternica, ci sunt o persoana puternica.

2. am avut o relatie in care am fost "victima" in cu totul alt context !

3. nevasta-sa nu e membru DC , sau cel putin nu stiu . Dar am evitat detaliile ca oras, nume , ore , specializari , locatii , pt ca nu am siguranta ca nu e membra .

4. Nu era intentia mea sa fiu calaul cuiva , dar nici nu-s persoana aia sfanta care ii pune pe altii pe primul loc. In primul rand ma gandesc la binele meu . Si daca binele meu sta intr-o anume persoana si sunt sigura de asta...si e reciproc...atunci..

5. Cum ziceam...dinafara lucrurile par altfel . Si situatia in sine e ingrata . De aceea inteleg parerile sotiilor si a sotilor care au reusit sa fie fideli o viata . Nu e greu sa iubesti si sa ramai fidel , dar e greu sa dai de persoana pt care sa faci asta o viata.
A iertat-o pt ca a iubit-o , sunt convinsa de asta , si pt ca ea a amenintat ca se sinucide. Ulterior a mai acordat o sansa pt copil . Care dupa calcule e al lui , dar faptul ca a existat o mica posibilitate sa nu fie...

6. Nu sunt confuza , dar amandoi tinem la imaginea noastra si nu o sa vrem nici unul sa iesim sifonati din asta .
Preferam sa nu facem valuri , sa nu alarmeze cunoscutii , familia . Lucrurile astea nu se pot face de pe azi pe maine .
Sunt totusi 6 ani de casnicie ! Au prieteni in comun , familie etc. Care toti il vor judeca pe el . Si nu vrem ca o data cu sotia sa il vada prietenii cu alti ochi .

Daca nu ar fi fost vorba de el si ar fi fost alt gen de barbat , te-as fi crezut la partea cu naiva. Dar in cazul de fata , n-am cum , imi pare rau .
Si crede-ma in general sunt mult mai indecisa eu decat el si mult mai repede abandonez eu situatiile decat ar face-o el .
Dovada 6 ani de casnicie trasa de par.

La mine in ultimii ani ..nici o relatie de lunga durata din cauza ca abandonez repede.

Asa ca , si daca s-ar termina sunt convinsa ca o sa vina din partea mea .
Dar nu vreau asta pt ca am gasit persoana pe care o cautam si care ma completeaza.
Am momente cand simt remuscari , am visat-o pe sotia lui de cateva ori, dar sper sa pot trai cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

As vrea sa vad si eu barbatul care vine la amanta si i spune:"buna,eu sunt insurat cu o femeie exceptionala,am un copil superb dar imi doresc foarte mult sa te......".Nu e absolut logic ca barbatul ala e in stare de orice ca sa te bage in patul tau si e la fel de logic sa i invetenze probabil multe defecte sotiei???
Nu vreau sa mi imaginez ce este in sufletul acelei femeie....
E insa clar ca esti o femeie fara scrupule,fara nici un pic de constiinta si iti meriti soarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

live and let live

Iar n-ai inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

interesant ca sotul cu pricina da prea multe din casa. amanta stie o multime de lucruri. pt ca textele astea pica bine si cu ele mergi la sigur!!! daca relatia era genuina, nu era nevoie de aceste detalii.
iar Dahriana posteaza doar cand se simte "insecure". incercand sa covinga un forum, se auto-convinge ca totul e minunat si e deasupra lucrurilor. are nevoie de forum sa se minta frumos, pt ca asa isi ridica ea moralul si stima de sine.

Nu esti o persoana puternica si o stii si tu, esti extrem de slaba si vulnerabila, de aici si nevoia de a posta mereu si a face valuri. ai nevoie de public, daca ai fi puternica, ti-ai trai viata cu bune si rele si nu ai cauta incontinuu aproabarea si atentiea celor din jur pt faptele tale.

Mergi la inceput