Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)
Raspunsuri - Pagina 8
pianna spune:
Cami m-am mutat inapoi in patul conjugal dar cu tot cu "anexa" si l-am exilat pe sot in camera piticei
. De fapt, s-a cam auto-exilat saracul ca dimineata cand pleca la servici arata ca un boxer trezit dupa un KO. A rezistat 5 saptamani cu noi in pat, dar pana la urma am convenit sa doarma separat pana terminam cu alaptatul, ca e toata ziua pe masina nu am chef de surprize. Acum ramane de vazut cat o mai lungim cu alaptatul, pana acum strategiile mele nu au dat nici un rezultat.
andreea88 spune:
buna seara fetele!!!
scriu si eu repede cat ma lasa mandra la laptop....
saptamana asta mergem si noi sa facem analizele sa vedem cumstam cu fierul,calciul....ca a trecut o luna de la vaccin...
in seara asta vreau sa fac bradul...
va pup o seara placuta!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
pianna spune:
Andreea sa ne zici cum reactioneaza Elenys la vederea braduletului. Eu inca sunt in dubiu daca sa-l fac sau nu, mi-e ca-l ataca![]()
andreea88 spune:
da pianna...va zic....sper sa nu traga de el...sa inteleaga....stie de brad ca am fost intr-un peco si acolo se uita la el fara sa traga:))...acum sa vedem acasa cum va reactiona
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
alynta27 spune:
Poze daca va era dor de noi! Am crescut!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Salutare!
Cami eu stiu cum e procedeul dar nu ma indur de fiicamea care abia acum ii ies dintosii si se alina cu sanul!![]()
Fiicamea are 10kg.
Pe FB este un grup secret de mamici de sept-oct 2010. Trebuie sa aveti cont si sa va invite cineva din grup. Histamina tu ai reusit sa intri? Eu nu stiu cum sa te bag...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
just_me31 spune:
Va spun eu cum sta treaba , bebe-brad
; D se serveste cu cate un glob ,il baga in gura apoi il arunca pe jos ,trage de margelute si ia funditele de pe crengute ,noroc ca sunt globuri de plastic .
just_me31 spune:
ALYNTA -cred ca e mare veselie la voi in casa 
. Ce frumose activitati fac la gradi , in special ca implica si parintii , e de stat gradi ?
Noapte linistita 
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui just_me31 ANAAAA - te-ai suparat pe noi ![]() parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 |

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Buna seara fetele! Am cam absentat ![]()
Maia e bine,merge,fuge ca un titirez,a mai slabit de cand cu mersul,avem cam in jur de 9,5 kg.
Are doar 2 mese solide pe zi si 2 de lp cu cereale. La pranz si dupa-masa papa destul de mult,cate un castronel plin
...bineinteles ca tot la TV ,la muzica ![]()
Nici nu i-am luat inca olita
,si nici de vb nu prea e vorbareata....cred ca suntem ultimile la capitolul asta...![]()
Inca refuza mancarea neblenduita,isi face greata,nici pufuleti,biscuiti,covrigi....nu vrea 
Ieri i-am dat cateva lingurite de budinca si i-au placut ...

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar