Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Am pus-o acum la somn dupa o tura de plimbare pe afara .
Eu nu ma omor cu mancarea de sarbatori , ca imi da mama ,oricum mergem la ea ca vine sora-mea .Cu praji nici atat ca nu stiu sa fac .De o luna in fiecare sambata caut pe net si fac cate un tort , chestii simple ,aseara am facut o rulada de ciocolata ,am lasat-o sub forma de prajitura .Mie copilul imi ocupa tot timpul , nu stiu ce am sa fac cand merg la munca .........mie imi place acasa decat sa-mi bat capul cu copii altora ...
Cred ca a adormit ,ma duc sa pap si eu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

va las o cafeluta cu fulgi de nea

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

1. am picat examenul,dar imi pastrez bursa.
pana in martie trebuie sa recuperez vreo 800 de pagini de germana si sa ma incadrez la un nivel superior.
o voi face.stiu ca pot si ca imi va ajuta Dumnezeu.
niciodata nu am fost mai puternica.

2.acum 2 ani am facut actele pt succesiune la toplita la o notorita ff faina.avea aproape 40 de ani,depresie si interdictie de la psihiatru sa faca bebe.
am tot insistat,am trimis-o la tg mures la ginecolog,apoi a inlocuit ttreptat psihiatrul cu preotul si...........azi m-a sunat.are o fetita de 4 zile,o superbitate,o cheama.....Nicoleta. si mi-a cerut sa o botez.
sunt in culmea fericirii.e superba toata povestea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

1. am picat examenul,dar imi pastrez bursa.
pana in martie trebuie sa recuperez vreo 800 de pagini de germana si sa ma incadrez la un nivel superior.
o voi face.stiu ca pot si ca imi va ajuta Dumnezeu.
niciodata nu am fost mai puternica.

2.acum 2 ani am facut actele pt succesiune la toplita la o notorita ff faina.avea aproape 40 de ani,depresie si interdictie de la psihiatru sa faca bebe.
am tot insistat,am trimis-o la tg mures la ginecolog,apoi a inlocuit ttreptat psihiatrul cu preotul si...........azi m-a sunat.are o fetita de 4 zile,o superbitate,o cheama.....Nicoleta. si mi-a cerut sa o botez.
sunt in culmea fericirii.e superba toata povestea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Felicitari!

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele!!
astazi am dormit la pranz cu fimea o ora jumate....acum stam ne jucam...suntem singurele...
si noua ne pregateste socrela de toate pentru Craciun...4feluri de prajituri,sarmale,racitura,salata boef,friptura...si ciorbita de pui fac eu....

am pus la semnatura poze si un videoclip cu elenys dansand ... e haioasa

va pup o seara frumoasa!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

noapte buna copilasi iubiti si mamici!!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

salutare,

fetelor bifez inca o noapte alba.
habar nu am ce sa ii mai dau sa pape seara.
ieri a mancat asa:dimineata la 8, 150 ml lapte cu miere si monogen,la 12 150 ml de consome(piure de carne,cartofi,dovlecei diluat in supa,dar gros), la ora 15 100 gr de crema de dovleac, la ora 17 cus-cus cu smantana si branzica de vaci, la ora 19.00 a ciugulit branzica de capra, paste,150 ml suc de mere.la ora 21 250 ml cereale cu lapte si miere.peste zi a mai papat 2 biscuiti si o jumatate de covrig.
iar noaptea a papat din ora in ora, de la 1 la 5 dim, inca 250 ml de cereale cu lapte.
ce pot sa ii dau peste zi sa pape ca sa nu se mai scoale noaptea????????????

Mergi la inceput

Wow Histamina, dar chiar mananca strumful tau.
Cineva m-a sfatuit sa-l impartasesc in fiecare duminica, sau macar de sarbatori.

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

suntem catolici.nu am cum sa-l impartasesc, ca nu i-am facut confirmarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

buna seara fetele,

noi am intrat in febra pregatirilor de sarbatori ... astazi am facut si bradul

gata nu mai pot sa scriu, ca vrea si T, la calc., poate mai intru deseara!

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput