Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Madline !!!

Da nu ziceai ca ii dai cereale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Felicitari Madline !!!

Da nu ziceai ca ii dai cereale?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Am cump cereale bio de la Topfer, am gasit in Era, la un mag naturist, le-am luat cu red 10 %, am dat 10,2 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Felicitari Mada! Deci ai luat cereale fara lapte praf care se fac fie cu lapte matern fie cu lapte formula pentru copii care papa lp...
Super ca a mancat puiuta asa bine. Sa dea Domnul sa nu iti refuze prea multe alimente... e tare greu! Nu stii cat ma bucur ca a fost asa simplu!!!

Nico, asa cum spuneau si fetele... daca durerea nu cedeaza la no-spa ( de 40, maxim 3 pe zi) si la schimbat pozitia in care esti... relaxare... etc... suna medicul... NEAPARAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

felicitari ionela...ma bucur ca ai reusit sa nasti cum ai vrut tu si ca ai un bebe sanatos si frumos. Sa creasca mare si sa fie sanatosi amandoi puiutii tai.Sincer te admir ca ai puterea sa le dai piept la amandoi...eu sunt pe punctul de a-l intarca pe edy ca ma musca si ne chinuim noaptea, insa tati tot ma bate la cap sa-l mai las ca trage de mine tot timpul sa-i dau si lui ii e mila.nu stiu ce sa mai fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Mada felicitari pentru prima masa a Estelei!Sa ai grija cu cerealele...bine ca le accepta.Pana la urma ce fel de cereale ai luat tu de la Topfer?Cum scrie pe cutie ca se cheama?Sa ai grija ca sunt care au deja in componenta lapte formula si daca mai pui si laptele tau nu stiu cat e de indicat...
Eu astea i le-am luat Antoniei si nu papa din ele:
http://i972.photobucket.com/albums/ae203/sermonize/DSC08932.jpg
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

DADA, de care biscuiti papa ANTONIA, fara gluten pt bebe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

gravidacori gaza papa biscuiti de la Plasmon. Cei praf ii bag in piureurile din fructe (cate 1 lingurita - 2 lingurite, mica de a ei).Sunt super ca nu mai stai sa razi/macini la ei. Cei solizi ii moi in lapte de al meu si musca ea din el cate o bucatica mica.Ii dau vreo 3-4 pe zi din aia ca sunt mici cat jumate de deget aratator.Am luat de la farmacia Stejara de pe net.
Uite asa arata:
http://i972.photobucket.com/albums/ae203/sermonize/DSC08934.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

pus poze cu fata pe gmail.bicai i-a placut tare mult calendarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

smi se par super, merci DADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Fetelor ma bucur mult pentru ca am cu cine impartasi din momentele unice de mamica si va multumesc pt sustinere

Dada, eu am luat cereale simple din orez integral,Reis-Vollkornbrei fara adaos de lapte praf, uite aici un link, ele se fac cum zice si Ionela fie cu LM, LP, sau apa, depinde de fiecare mamik. Sper sa nu se constipe e la orez
http://www.preis.de/produkte/Toepfer-Bio-Reis-Vollkornbrei/1711707.html#pdp_preise

Mergi la inceput