Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crysacry spune:

Oiyoy imi place tare mult calendarul cu pozele fetei.L-ai cumparat?Cat costa?L-ai facut?Vreau si eu cadou tot pentru bunici, dar nu reusesc sa gasesc un program bun ca sa il fac.Ma poti ajuta cu un site sau un program?

Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

crisa calendarul e facut de tati .a costat 20 lei printatul.cred ca l-a facut cu fotoshop.am sa-l intreb daca se simte darnic in perioada asta si daca are timp sa mai faca unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Crysacry, si o mamica de pe forumul nostru, Leoredanar face calendare, uite adresa ei de facebook, sa te poti uita la modele, daca ai nev de adrsea de mess, iti dau eu. Ea mi-a facut si mie calendar.
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.327404340606832.95133.100000118077317&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata,
madline ce calendar frumos a realizat sotul tau...foarte frumos, imi place tare mult. Felicitari !

Asteptand minunea mea ... +33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna dimineata,
madline ce calendar frumos a realizat sotul tau...foarte frumos, imi place tare mult. Felicitari !

Asteptand minunea mea ... +33

Nico, cred ca ai confundat mesajul meu cu cel al llui Oiyoy :)), nu-i bai, ameteli de graviduta:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

declar un somn de 6 ore neintrerupte la ea in patut!. si-s tare fresh si incantata!
mandra mea iarasi nu avea somn ca e fan x factor, asa ca pe la 12 NOAPTEA LA noi era concert in casa, isi simtea si ea factorul...X. AM lasat-o in pace si m-am pus sa-i fac un piure de morcov cu iaurt(nimic fara iaurt am obs.). i-am facut un masaj pe burtica, picioare spate,ne-am mai alintat putin si am incercat-o apoi cu papica.a deschis gurita spre mirarea mea si a papat mai bine de 3 lingurite. SI a mea se foia ca rama si la 1ora maxim 2 se trezea plangand,eram terminata de vreo cateva saptamani ,mai ales ca dormeam si cu ea in pat. tind sa cred, dupa serile astea 2 in care mi-a papat bine si dormit, ca ei ii era foame de fapt. ma simt usurata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Iulia, eu mai am trei pastilute, doctorul mi-a spus 2 luni sa mai iau dupa nastere.

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena cum se chema fierul care il luam noi?? am un lapsus ca tre sa iau si eu din nou ca-s la lim minima cu Fe.

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

eu iau si acum la 7 luni aproape, iau calciu,asa mi-a zis doctorita ,pe toata perioada alaptarii sa iau o pastila la 2-3 zile.cand nu am luat vreo jumate de luna mi-a atacat dintii. fier iau de la doctorita de familie, gratuit, am facut si pauze de o luna , acum iau la 1 zi 2.nu am avut prb cu parul, ba din contra mi-a crescut repede si des,la unghii nu mai zic.
cumpar din farmacii calciu, magneziu si d3.sunt de la 8 lei in sus. magneziu m-a ajutat la oboseala,cand mandra mea nu dormea noptile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

sanda_babysi eu mai fac greseli stai linistita!E important sa faci ce e mai bine pentru puiutul tau.
Ce printese si printisori avem noi acolo la pozici mai,mai.Sa nu fi de ochi acum cu cat cresc parca li se schimba trasaturile si se fac din ce in ce mai frumusei bebelasii nostri.Adica incep sa semene a copii mai mari nu stiu cum sa zic...cresc!!!
Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Cori ai o Estera minunata!

Mergi la inceput