Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

apropo de dormit la gramada.stie cineva vreun remediu impotriva sforaitului.avem o problemuta legata de asta.nu spui cine, persoana importanta si nu putem dormi cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

am si eu o intrebare ,cat timp trebuie spalat bebe in fiecare zi ,al meu are 3 luni (spalat adica facut baita ?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Multumim pentru urari!oiyoy asemenea!La multi ani sa-ti creasca fata mare si frumoasa!
Antonia "ragaie" singurica de pe la 5 luni.Adica nu ii mai scot eu aerul de atunci ca se descurca singurica.De sterilizat m-am lecuit de mult.Sterilizez doar 1 singura data pe saptamana pompa si toate recipientele ei.In rest spal foarte bine cu peria, apa fierbinte si detergent de vase le pun la scurs s gata.
O las sa isi faca anticorpi ca acusica o sa scape afara la joaca si o sa bage in gurita toate minunile.Sa se invete de acum.
Nici eu pana acum nu i-am combinat marul cu morcovul.Doar separat i-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

buna fetelor..chiar daca nu scriu des va urmaresc si am citit ceva cu diversificarea si vroiam sa intreb de ce nu se da mar cu morcov...eu i-am dat ca nu mi-a zis nimeni si chiar ii place...intai i-am dat separat fiecare fruct si leguma apoi am inceput sa le combin, iar eduard mananca acum destule..v-am mai zis ca ii gatesc cate ceva in fiecare zi. si apropo de ce scria acolo mie mi-a recomandat pediatra sa nu-i dau fainoase mai ales ca el arata bine si a zis ca nu e nevoie. i-am luat niste biscuiti speciali acum vreo 2 saptamani cand incepuse cu dintii de sus dar nu-i mananca mai mult se mozoleste el si e tot fascinat.

felicitari helen pentru gemeni sa-ti traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Dada,Oiyoy sa va traiasca bebelinele si la mai multa lunite!
Cat despre sforait pe sarcina la final am avut un episod urat de fugea sotul din patul conjugal. Am folosit apa de mare, dar poti incerca plasturi speciali.
Lena ai o domnisorica in toata regula, felicitari!
Ma uitam aseara la maruta si am prins scena in care facea Luciu masaj la bb,OMG,parca se zice ca masajul trebuie sa fie relaxant si sa le faca placere la bbei.
Iulia eu ii fac lui bb o seara da una ba, de fapt in 70% din cazuri in cea cu ba face innot in cada , deci tot un fel de baita
Ce scumpel era bebelosul meu aseara , statea in leagan, il pusesem pe masuta de cafea sa ma vada in timp ce eu calcam si el mititelul prins in leagan cu centura se tragea in fundulet, isi facea un vant cu o viteza, ajungea in sezut si cadea pe spate si se enerva, scotea niste sunete ce de delfinas si tot a tinut-o asa cateva minute pana a obosit.O scumpete
Akuma intrebare la mamicile cu vechime , al meu pui nu-i place sa doarma pe burta in patut, de fapt doarme dar trebuie sa anticipez cand se trezeste sa-l intorc din timp ca altfel plangeee, deci in 99% din cazuri doarme pe spate si isi freaca capul in stg dreapta si i s-a ros parul pe ceafa , oare ii mai creste sau cum sa combat chestia asta??

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

IONELA am o intrebare ,o prietena de-a mea a nascut acum o saptamana in CIPRU
si nu i-au zis de la spital ca bebe ar trebui sa ia vit D3? Are ceva daca nu ia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

clau nu neaparat ca doarme pe spate se toceste parul.Antonia doarme pe burta mai mult si tot a avut cheliuta la spate.Parul lor e fin si cade.Mai ales ca mamicile moderne ca noi nu mai tin bebelusii incotosmanati prin casa cu caciulite si bine facem.La unii bebelusi poate cadea chiar in totalitate, insa nu te speria.Acum la 7 lunite la Antonia nu se mai cunoaste.A crescut la loc perisorul!
Mai pun cateva pozici cu "falcoasa" mea prin casa in contul comun cam in 5 minute.Pupicei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Dada,Oiyoy sa va traiasca bebelinele si la mai multa lunite!
Cat despre sforait pe sarcina la final am avut un episod urat de fugea sotul din patul conjugal. Am folosit apa de mare, dar poti incerca plasturi speciali.
Lena ai o domnisorica in toata regula, felicitari!
Ma uitam aseara la maruta si am prins scena in care facea Luciu masaj la bb,OMG,parca se zice ca masajul trebuie sa fie relaxant si sa le faca placere la bbei.
Iulia eu ii fac lui bb o seara da una ba, de fapt in 70% din cazuri in cea cu ba face innot in cada , deci tot un fel de baita
Ce scumpel era bebelosul meu aseara , statea in leagan, il pusesem pe masuta de cafea sa ma vada in timp ce eu calcam si el mititelul prins in leagan cu centura se tragea in fundulet, isi facea un vant cu o viteza, ajungea in sezut si cadea pe spate si se enerva, scotea niste sunete ce de delfinas si tot a tinut-o asa cateva minute pana a obosit.O scumpete
Akuma intrebare la mamicile cu vechime , al meu pui nu-i place sa doarma pe burta in patut, de fapt doarme dar trebuie sa anticipez cand se trezeste sa-l intorc din timp ca altfel plangeee, deci in 99% din cazuri doarme pe spate si isi freaca capul in stg dreapta si i s-a ros parul pe ceafa , oare ii mai creste sau cum sa combat chestia asta??

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

da CLAU am urmarit si eu aseara emisiunea lui MARUTA si am vazut si eu scena cu masajul ,ai vazut ce tare le facea ?
oare asa e normal ?
eu fac mai usor ,si la mine face scandal cateodata dar cred ca mai mult de foame ,ca eu ii fac baita inainte de masa de la ora 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Buna fetelor, si pe mine m-a frapat cat de brutal le facea masaj, cred ca Luciu e invatata cu cel anticelulitic, la orice om ii palce un masaj usor, cat sa il faca sa adoarma, nu asa de sa scoata untul din tine:))

Lena, Estelei nu i-am mai dat nimic, doar san, vad ca nu vrea sa pape si o las in legea ei, eu iau fier, sa nu fiu anemica, sa am lapte bun.Am incercat si suc de morcv, apoi suc de clementine, nimica, il scuipa afara..macar testeaza diferite gsuturi.

Azi am fost in carefour, sunt reduceri la jucarfii, i-am luat Estelei cadou de Mos craciun, e cam generos cu ea anul asta, daoar e fetita cuminte!

Clau si Estela doarme pe spate, ea pe burta nu a dormti niciodata, lasa baiatul sa doarma cum vrea el, oricum are mult par in cap, din cate vad in poze

Oiyoy
daca treaba cu sforaitul e grava exista o operatie in acest sens, cu plsturii am auzit ca nu faci nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dada, ce mare a crescut Anto, aveti niste bentite tare frumoase, stiu ca ai dat la un mom dat adresa, dar am pierdut-o, daca mai poti sa o scrii o data..ms mult...aa si seamana cu tati 95 % si 5% cu tine, .

Mergi la inceput