Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Fetelor, de care storcator aveti voi? Caut sa imi cumpar un storcator pt fructe si legume si sunt atat de multe incat nu stiu care e mai bun in rap calitate/pret.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

oana ia un storcator cat mai mic, sa il speli usor, eu am unul mare de la philips si pana spal toate componentele..de multe ori ma las pagubasa si nu il folosesc.In carefour sunt cele mai ieftine raportat calitate /pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Oana legat de storcator in Carefour sau pe emag sunt preturi bune, sa aiba putere de stoarcere si gat mai larg sa nu fii nevoita sa tai bucatele mici si cat mai mic , cum zice si Mada

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Ionela felicitari pentru recuperarea rapida , ma bucur ca sunteti bine cu totii.
Si eu mai dorm cu bb David in pat cand ne paraseste tati si e mult mai comod .
Zilele trecute intreba cineva ce face daniela 209, acuma imi permit sa va zic ca eu citesc un site de "miresuca" si acolo e o viitoare mamica cu acelasi dr acelasi nume la bebe,acelasi DPN deci nu e coincidenta, ei si de acolo am aflat ce a nascut astazi la ora 12 si ceva prin cezariana la cuza. Cu Onofirescu dr nici eu nu as fi ales arcadia cred .
Daca ne citeste sper sa confirme sau sa ne infirme

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

poze cu noi: https://picasaweb.google.com/108578660653110075445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Va derajez si eu cu o intrebare... Ati auzit de pediatra/med familie Chiruta Roxana?

Mami fericita de strumfita si 28+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata tuturor,
As vrea sa va intreb cum ati stat cu somnul in ultima perioada a sarcinii , pentru ca eu dorm din ce in ce mai rau , ma trezesc foarte des in timpul noptii si sunt din ce in ce mai obosita .
Daca ma asez pe spate in pat sunt ca o broasca testoasa , de abia mai pot sa ma ridic ;cand e sotul acasa ma mai ajuta el ,insa e foarte des plecat in delegatie din cauza serviciului.
Incerc sa fiu calma dar parca oboseala nu ma lasa...

Asteptand minunea mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Nico eu cu somnul stau perfect" toata ziua imi este somn...cand doarme fata la pranz imi propun sa dorm si eu dar cum ma intind in pat cum imi sare somnul si ma apuc de facut treaba prin casa. Seara mai mai ca as adormi inaintea ei...dar ma prinde 12-1 si mie tot nu mi se inchid ochii...cred ca au inceput insomniile.

Mami fericita de strumfita si 28+ cu Motzata

Mergi la inceput

Neata fetelor, deci pana la urma Daniela209 a nascut la Cuza..oricum, o astepatm cu drag sa ne impartaseasca pov ei..

Ionela, ai 2 puiuti f frumosi, Mihnea, cred eu seamana cu tati si Tudor cel mic cu tine, si are si ochisori albastri, e tot un scump.Iar tu arati f bine,era sa nu te mai recunosc, iar alea 5-6 kg sigur se vor duce pana la primavara! Chair ca esti 100% ZEN!

Nico, legat de insomnii, creed ca toate burticile le-au experimentat in ultimele 2 luni, ca e modul natural de a te invata cu noul program ca mamica. Eu una eram o fire f somnoroasa, totul pana la somnul meu de noapte pe care nu trebuia sa il deranjeze nimeni cu nici un chip, era jale dac ma trezea cineva sa faca vreo gluma proasta..Si uite ca in ultimele 2 luni ma duceam de 3-4 ori pe noapte la baie, siasa m-am invatat sa ma trezesc noaptea...O sa fie nopti cand vei dormi mai bine, nopti poate albe, dar toate astea au un rost, asa cu inarmeaza-te cu rabdare si bucura-te macar de somnurile de pranz, eu asa recuperam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

remember me
eu am nascut pe 28.11 2011 din pacate a trebuit sa nasc la cuza voda fetita a avut doar 2,300 gr si baiatul 2650 gr chiar daca am nascut la 37 sapt copii perfect sanatosi fara probleme
pe scurt experienta nasterii groaznica in sala de nasteri tensiune 18, tub oxigen, si am vomat cu spasme de la anestezic, 2 zile ATI tensiune 16 bagat in mine medicamente de tensiune la greu fara nici un efect, toate trecand in lapte- eu am citit asta nimeni nu m-a atentionat
a trebuit sa arunc tot laptele pana sa treaca efectele medicamentelor de tensiune
eu am nascut luni sambata am plecat pe semnatura din spital, vroiau sa ma mai tina, am plecat cu conditia sa fac control cardiologic
copii au fost tinuti separat de mine la prematuri- unde eu cred ca ii infometa daca macau repede bine daca nu pa- fata e foarte sclifosita si dureaza pana mananca - am cotizat la alea de la prematuri de fiecare data si de fiecare data cand ma vedeau imi spuneau ca sunt cei mai rai copii de acolo ca urla mereu-ei plangeau de foame
luni ajung la Arcadia fac toate investigatiile posibile pt inima ies sanatoasa tun- nu am nevoie de nici un medicament pot alapta
pun baitul la sin trage asa frumos o placere, fata ii dau la biberon, nu vrea sa vada san dar ii place de manaca cat ai clipi ea care e f simandicoasa
bucuria alaptarii dureaza 2 zile - imi apar bubite mie pe piele-opresc alaptatul fugi la control nimeni nu-mi zice fix ce este reusesc in final sa fac esudat iese stafilococ , fac furuncul merg la Arcadia cica nu e o forma grava sa stau linistita nu e de operat furuncul trebuie in schimb sa iau antibiotic 10 zile - nu pot alapta , copii nu au luat stafilococul sunt bine si au luat f bine in greutate de cand sunt acasa
de cand am iesit din spital am fost o zi da una nu la Arcadia ma stiu aia ca un cal breaza ba am fost cu copii- singura pediatra care mia placut cat de cat de ea - am mai consultat alte 3 pline de prosti nu va mai plictisesc acuma cu ce ma puneau sa fac la copii ca vi se ridica parul pe spate
am nevoie de sfaturile lui Ionela poate ma ajuta sa nu pierd laptele, care s-a imputiat semnificativ de la stres, dar eu sper ca dupa 10 zile sa mai pot sa dau macar cate un pic de LM chiar daca principaul va fi LP, ce fac acuma e sa beau ceai de lactatie si sa ma mulg nu suficient de des din cauza lipsei de timp
scuze daca am facut multe greseli sunt pe fuga

36+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

remember me
eu am nascut pe 28.11 2011 din pacate a trebuit sa nasc la cuza voda fetita a avut doar 2,300 gr si baiatul 2650 gr chiar daca am nascut la 37 sapt copii perfect sanatosi fara probleme
pe scurt experienta nasterii groaznica in sala de nasteri tensiune 18, tub oxigen, si am vomat cu spasme de la anestezic, 2 zile ATI tensiune 16 bagat in mine medicamente de tensiune la greu fara nici un efect, toate trecand in lapte- eu am citit asta nimeni nu m-a atentionat
a trebuit sa arunc tot laptele pana sa treaca efectele medicamentelor de tensiune
eu am nascut luni sambata am plecat pe semnatura din spital, vroiau sa ma mai tina, am plecat cu conditia sa fac control cardiologic
copii au fost tinuti separat de mine la prematuri- unde eu cred ca ii infometa daca macau repede bine daca nu pa- fata e foarte sclifosita si dureaza pana mananca - am cotizat la alea de la prematuri de fiecare data si de fiecare data cand ma vedeau imi spuneau ca sunt cei mai rai copii de acolo ca urla mereu-ei plangeau de foame
luni ajung la Arcadia fac toate investigatiile posibile pt inima ies sanatoasa tun- nu am nevoie de nici un medicament pot alapta
pun baitul la sin trage asa frumos o placere, fata ii dau la biberon, nu vrea sa vada san dar ii place de manaca cat ai clipi ea care e f simandicoasa
bucuria alaptarii dureaza 2 zile - imi apar bubite mie pe piele-opresc alaptatul fugi la control nimeni nu-mi zice fix ce este reusesc in final sa fac esudat iese stafilococ , fac furuncul merg la Arcadia cica nu e o forma grava sa stau linistita nu e de operat furuncul trebuie in schimb sa iau antibiotic 10 zile - nu pot alapta , copii nu au luat stafilococul sunt bine si au luat f bine in greutate de cand sunt acasa
de cand am iesit din spital am fost o zi da una nu la Arcadia ma stiu aia ca un cal breaza ba am fost cu copii- singura pediatra care mia placut cat de cat de ea - am mai consultat alte 3 pline de prosti nu va mai plictisesc acuma cu ce ma puneau sa fac la copii ca vi se ridica parul pe spate
am nevoie de sfaturile lui Ionela poate ma ajuta sa nu pierd laptele, care s-a imputiat semnificativ de la stres, dar eu sper ca dupa 10 zile sa mai pot sa dau macar cate un pic de LM chiar daca principaul va fi LP, ce fac acuma e sa beau ceai de lactatie si sa ma mulg nu suficient de des din cauza lipsei de timp
scuze daca am facut multe greseli sunt pe fuga

36+ si

Hellen
, cum sa nu te tinem minte, doar esti singura mamica cu gemeni din grupul nostru! Felicitari pentru ingerasi, si ma bucur ca sunteti bine.Imi pare rau ca ai luat Stafilococul si ca ai trecut printr-o exp urata la cuza, poate pe viitor Arcadia va fi in stare sa faca fata si cazurilor similare cu al tau. sunt convinsa ca daca iti doresti din tot sufeltul sa alaptezi si dupa tratament se va putea. si stiu ca Ionela iti va da cele mai bune sfaturi.Curaj, o mamica are resurse nebanuite!!

Mergi la inceput