Nasterea la Arcadia - Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dada, Estela a inceput sa semene si cu mine un pic, la obrajori, nasuc si buze, si cand pune botic..e asa scumpa, ba chiar seamana si la forma ochilor, si la urechi:), dar totusi nu inteleg de ce lumea zice ca seamana mai mult cu sotul.Noi nu avem inca nici un dintisor, si sper sa fac fata cu alaptatul cand ii vor iesi capsatoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

revin cu intrebarea,patut de lemn sau pliabil? trebuie sa-l schimbam pt ca e pana la6-7 luni care-l avem.stiu ca cel pliabil e ok pt deplasari dar multe mamici il folosesc in casa. sunt derutata si nu stiu cum sa-l aleg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

revin cu intrebarea,patut de lemn sau pliabil? trebuie sa-l schimbam pt ca e pana la6-7 luni care-l avem.stiu ca cel pliabil e ok pt deplasari dar multe mamici il folosesc in casa. sunt derutata si nu stiu cum sa-l aleg

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Cori
, dar pana acum ce aveati ca nu inteleg, nu am auzit de patut pana la 6 luni..PAtuturile fie de lemn sau de plasa au avantaje si dezavantaje.Noi avem de lemn, dar cu toate ca am protectie la el, tot se mai loveste de zabrele, ba isi mai scoate cate un picior..Cred ca cele de lemn sunt maio ok mai tarziu, dar pt un bebe inca mic crede ca cel de plasa e mai bun desi nu e atat de "fashion".Daca ar fi sa mai aleg o data i-as lua de plasa, iar daca se poate strange si mai bine.

anunt cu bucurie ca Estela nu e constipata si a papat azi mai mutl ca ieri!

Mergi la inceput

merci MADA PT RASPUNS.Noi avem unul de lemn,micut,latime 40 utila..a fost f bun pana spre 6 luni.acum nu mai merge pt ca ea cand se intoarce pe o parte da cu fata in laterala si se trezeste/sperie/plange si o iau de la capat cu adormitul.pe langa asta ii place sa se craceasca maxim si cand inceraca sa o faca da cu piciorusele in laterale,nu cred ca se loveste ca i-am captusit zabrelele dar se enerveaza ca nu se are loc sa se craceasca cum vrea ea,eu asa cred,pt ca pana sa creasca imi dormea cate 7 ore pe noapte in el. sunt patuturi pt copii pana la 6 luni sau zis altfel pana se ridica in fundulet/picioare siexista riscul sa cada din el daca nu e adaptat varstei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

madline a fost control ginecologic dar i-a masurat bebelui si frecventa cardiaca sa vada cum se prezinta . Eco a ramas pe maine la ora 9

Asteptand minunea mea ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

madline a fost control ginecologic dar i-a masurat bebelui si frecventa cardiaca sa vada cum se prezinta . Eco a ramas pe maine la ora 9

Asteptand minunea mea ...

Atunci te asteptam maine cu vesti proaspete

Mergi la inceput

MADA, am auzit ca cerealele provoaca sete,fainoase fiind, si trebuie incercat copilul de sete dupa ce le papa.noi le papam de vreo 2 sapt,dar treaba asta am aflatt-o zilele astea.si am incercat-o cu apa si a baut destul pt prima data.

Mergi la inceput

Citat:

MADA, am auzit ca cerealele provoaca sete,fainoase fiind, si trebuie incercat copilul de sete dupa ce le papa.noi le papam de vreo 2 sapt,dar treaba asta am aflatt-o zilele astea.si am incercat-o cu apa si a baut destul pt prima data.

cori, nu am stiut, dar instinctiv am pus-o la san imediat dupa ce a papat, a mai tras o gura de laptic si cam atat.A,,inainte sa ii dau cerealele i-am sa suga bine..Te sa caut si eu niste apa in magazine, fara sodiu prea mult, am avzut ca este si apa special, la raionul de cereale, dar era f scumpa, data viitoare incep sa ma documentez ce si cum despre apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:

cori, nu am stiut, dar instinctiv am pus-o la san imediat dupa ce a papat, a mai tras o gura de laptic si cam atat.A,,inainte sa ii dau cerealele i-am sa suga bine..Te sa caut si eu niste apa in magazine, fara sodiu prea mult, am avzut ca este si apa special, la raionul de cereale, dar era f scumpa, data viitoare incep sa ma documentez ce si cum despre apa

Mamica Estelei , 24.mai 2011

dorna, izvorul alb eu retin ca e buna, dar verificati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna seara, revin si eu cu o intrebare.Voi ati facut cursurile prenatale? La care participa si tati si apoi are 10 zile libere dupa ce nasc... si daca da, unde si cat au costat...
Multumesc.

Mihaela15+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput