Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 7
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Simo progesteronul se ia dupa ce ai ovulat, altfel inhiba ovulatia. Eu personal nu as lua decat daca ar fi deficiente de progesteron, nu e de gumit cu hormonii in exces. Elenush sper sa-ti mearga bine si sa ne dai vesti bune despre tine. Dana de-abia astept sa te vad la titlu. Asa e, ai dreptate, pana nu treci prin acest chin al asteptarii bebelului, nu ai cum sa le intelegi pe cele care isi doresc bebe si nu-l pot avea. Of... Eu am nadejde ca voi avea si eu o data copilasul meu - chiar daca ar fi sa ma indrept spre adoptie la un moment dat. Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
Katy pana la titlu mai am,acum sa vedem cand...nu mai fac planuri ca nu prea ies.Oricum sunt hotarata sa-mi schimb stilul de viata,sa nu mai pap decat carne de la tara,legume de la tarani si tot asa...sunt satula de toata alimentatia asta plina de hormoni,cred ca are o mare influenta in viata noastra.
Sa sumarizez dupa ce termin cu antibebe o sa iau acid folic,aspenter si mananc extra sanatos. Si evident prestamCu adoptia e greu,nu stiu daca as putea...dar poate iti da DD un bebelus al tau!Ai incredere!
Fetelor eu am renuntat la cola,mi-am bagat in cap ca e prea dulce si nu mai beau Ma rog,nu e asa usor dar in timp se poate.Zaharul e criminal pt fetele ca mine cu ovare polichistice.
Moni iti tin pumnii,acum asteptarea e foarte grea...daca ai avea cum sa iti tii mintea ocupata sa treaca mai repede depinde de tine,noi suntem aici pt suport.
MeAlex te simti ok? Ma bucur asa mult pt tine!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
dana0000 spune:
Fetelor vreau si eu detaliile de logare din picasa pe PM.
Asa nu vad decat ce e public.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
dana0000 spune:
Fetelor am primit,va multumesc mult!
MeAlex spune:
Dana, stii ca nu doar zaharul e nociv, am inteles ca la tine e mai rau pt ovarele polichistice, dar are numai otravuri in ea(apa+otravuri+zahar...sau as putea baga si zaharul la otravuri).
Noi incercam sa mancam cat mai sanatos de cativa ani, incet-incet am renuntat la prajeli, mezeluri (mai mancam doar niste carnati de casa, dar cumparati de la magazin, facuti de Sergiana)...nu bem sucuri, decat naturale si alea rar...Mancam cat mai mult peste, vom renunta total la pui pentru ca e plin de hormoni si antibiotice, preferam porc, mai rar (ca macar el creste in juma de an sau mai mult) si curcan. Vorbim pe tema asta daca vreti.
In rest, sunt OK, ma doare uneori burta ca si cum mi-ar veni dar trece repede, mai iau cate un nospa. Ma simt obosita si mi-e somn cam tot timpul, in rest e devreme pentru simptome. Ma injectez cu anticoagulant cu drag, e un adevarat ritual, parca ma droghez. Sunt foarte mandra ca pana acum nu mi-am facut vanatai, doar aseara nu am fost atenta si am facut o vinetica mica.
Va puuuuuup cu mult drag si va trimit baby dust cum zice americanul. Sf. Nicolae sa va aduca la cat mai multe II!
II II II II II II II II II II II II II II II II II II
II II II II II II II II II II II II II II II II II II
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dana0000 spune:
Moni am vazut imaginea trompelor, nu stiu ce sa zic, se vede lichidul imprastiat, deci a trecut asta e tot ce conteaza. Asa ca gandeste pozitiv si o sa fie bine!
dana0000 spune:
Alex ma bucur ca esti bine,e greu cu injectiile, eu am o fobie de ace dar deh...ce nu facem noi pt bebe.
Mie mi-e somn oricum,e starea mea naturala.
Nici noi nu mancam prajeli,mezeluri dar tot nu sunt multumita cu gratarul de piept de pui recomandat in cure de slabire sau salata verde "fosforescenta".Nu stiu cum sa fac sa fie totul cat mai natural,si e greu cu timpul.Eu lucrez f mult,nu apuc sa merg la piata si ma reped in supermarket.Au si acolo legume dar nu au nici un gust.
Recunosc ca dulciurile reprezinta cea mai mare problema a mea, ma abtin cu greu si nu imi trece pofta nicicum...eclerele sunt preferatele mele Dar repet,zaharul e criminal asa ca o sa-l elimin cat pot de mult!
MeAlex spune:
Eheee, si eu tot cu dulciurile. Incearca dulciuri cu miere, de ex baclava, eu o ador! Incearca sa iti faci un locusor in program si sa mergi saptamanal la piata, rezista legumele o saptamana. In loc de pui, fa gratar de peste. Pana si o sardina la conserva este mmmmult mai sanatoasa decat puiul. Eu am probleme cu kilogramele in plus, dar culmea e ca am slabit 2 kilograme in ultimele 2-3 saptamani.
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Deny, noi nu prea am prestat dupa ce s-a terminat menstruatia, doar in ziua 5 sau 6, cam asa si dupa aia in ziua 14 si 16 (in 14 si 15 am avut test pozitiv). Stiu ca perioada de abstinenta in care spermatozoizii sunt in numar maxim si de cea mai buna calitate este de 3-5 zile, asa cum se cere sa fie inainte de spermograma. Moni, tinem pumnii, fie ca perioada asta magica sa aduca bebele visat! Stai linistita, spermatozoizii au fost introdusi cu presiune, nu? Cu o seringa banuiesc, asa ca nu ies ei f usor. Nu stiu daca ai spus, poate nu am vazut eu, unde a fost introdusa sperma (sunt mai multe tipuri de inseminari). Malina, durerile ca de menstruatie apar si in sarcina. Fa un test! Stai linistita cu candida, unii medici dau tratament in sarcina (inofensiv pentru bebe), iar altii nu mai trateaza ca nu e mare branza (asta daca nu te deranjeaza). _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
alex a fost intrauterina
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
malina30 spune:
Va multumesc fetelor ca suntei aproape de mine , ma multumesc din suflet sa va ajute bunul Dumnezeu sa fiti fericite si implinite cu adevarat , se spune ca o femeie pana nu are copil nu e cu adevarat implinita miati fost de mare ajutor , mi-ati ridicat moralul, va doresc tot binele din lume la toate , in legatura cu testul de sarcina nu lam facut inca , nu vreau sa fiu iar dezamagita, mai estept totusi pana cand trebuie sa i-mi apara CM, cap pe 9-10 luna asta, miai am o saptamana pana cind ar trebui sa i-mi vina , petele alea roz le-am avut exasct la 3 saptamani de la ultumul CM, ce sa va spun , simptome ca i-mi apare CM-ul tot mai am , dureri de spate si de burta , mai mult persista cele de spate, ce sa spun ce o vrea bunul Dumnezeu eu cred in puerea lui , doar el poate sa ma faca si me mine cu adevarat fericita, fetelor ma rog si pentru voi , ca Domnul sa aiba grija de voi si de ingerasi vostri care aveti deja, si pentru cele care nu au inca , domnul nu uita pe nimeni , ne va face pe toate fericite va pup pe toate sa va multumesc din suflet inca o data la toate