Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Eu am avut intrerupt curentul
Katy de la operatie incoace am inceput sa mananc mai sanatos, mai ales am renuntat la cola, la mine era nelipsita... o stiu pe Kity atunci am intrat eu pe forum, mai stie cineva ceva de ea?
Yna sper din tot sufletul ca Moni sa reuseasca cu Dr Petca, cred ca Dumnezeu a vrut sa se intample asa.
Elenush ma bucur pentru tine, o sa vezi ca o sa fie bine.
Kmy oooooooo ce veste ne dai de verisoara ta, de abia astept sa se confirme ca sunt doi..... poceste-ma si pe mine sa am doi.... sau macar unul

Ieri z9 aveam 2 fuliculi pe ov drept de 1.91 si 1.65, luni pe la 11.30 merg din nou la monitorizare dr mi-a zis ca este posibil sa facem inseminarea luni, asa ca sa imi tineti pumnii.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Malina30, nu stiu ce sa zic decat ca sa faci un bHCG. E cel mai sigur iti va spune daca e bebe sau nu.
Ai facut test de sarcina(din urina)?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Hai miky!!! Tin pumnii pt maine la inseminare.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Buna dimineata fete dragi.
Deny, multumim de cafeluta.
Valicutza, se pare ca suntem cam in aceeasi perioada. Si eu aseara am incheiat oficial cu prestatul, acum asteptam resultatele. Azi, Z18.
Moni, bafta multa azi, tinem pumnii stransi, sa fie .
Kmy, ma bucur atat de mult ca esti printre noi. Ne insufli o stare buna si optimism. Bafta verisoarei tale, sa fie 2x
O duminica frumoasa tuturor.

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna dimineata,
sa fie un capitol numai cu II liniute !
bafta azi monique la inseminare, te asteptam cu vesti bune peste 2 saptamani.
noi oficial aseara am terminat cu prestatul pe luna asta, intram in faza de asteptare.azi z 18.

in curand

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Miki, draguta, tin pumnii pt. maine, sa se realizeze inseminarea si sa fie cu succes de data asta .
Problema cu Cola o am si eu. Incerc din rasputeri sa renunt la ea, ca sunt constienta ca nu e buna, dar e asa greu...

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Katy de la operatie incoace am inceput sa mananc mai sanatos, mai ales am renuntat la cola, la mine era nelipsita... o stiu pe Kity atunci am intrat eu pe forum, mai stie cineva ceva de ea?
Yna sper din tot sufletul ca Moni sa reuseasca cu Dr Petca, cred ca Dumnezeu a vrut sa se intample asa.
Kmy oooooooo ce veste ne dai de verisoara ta, de abia astept sa se confirme ca sunt doi..... poceste-ma si pe mine sa am doi.... sau macar unul

Ieri z9 aveam 2 fuliculi pe ov drept de 1.91 si 1.65, luni pe la 11.30 merg din nou la monitorizare dr mi-a zis ca este posibil sa facem inseminarea luni, asa ca sa imi tineti pumnii.

In curand

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina30 spune:

Buna DENYAND inca nu mi-am facut test de sarcina , dar sunt asa de dezamagita ma doare rau mijlocul ca si cum ar trebui sa i-mi vina CM-ul , cand am vazut aseara pata aia de sange eram asa fericita, dar cred ca ma trezesc cu urati pe cap ca , prea am durerile astea de mijloc, va doresc voua bafta fetelo si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor am ajuns si eu acasa
m-a cam pus pe ganduri ce a zis doctorita...
cu trompele...
a zis ca sunt prea intortocheate si sa nu cumva sa aiba si aderente.....
vom vedea
mi-a zis sa pun utrogestan de 100 incepand de joi seara
a zis ca imediat pus utrogestanul nu are un efect ok, nu e recomandat

ca sa stiti si voi fetelor

acum stau linistita
nu-mi pare rau ca mi-a taiat din avant....macar nu ma mai9 ambalez atat de tare

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Malina daca ai avut picaturi de sange e bine
eu am avut pete rozalii si se pare ca nu au anuntat sarcina....cine stie ce erau...
dar daca ai vazut sange sange, pete de sange...sunt sanse

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

In curand

eu n-am apa de nici un fel....
se fac n iste lucrair in cartier
sper sa nu tinas mult ca eu am centrala si ca atare...nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina30 spune:

Monik erau rozalii
eu am mai fost o data insarcinata dar din pacate am pierdut sarcina dar tot asa erau rozalii, dar de unde poate fii , daca nu e de la implantare? dar ma sperie rau durerile astea de mijloc I-mi doresc atat de mult un bebe chear nu am dormit absolut de loc aseara , am tot stat cu gandul ca poate sunt insarcinata.

Mergi la inceput