Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 16
MeAlex spune:
Felicitari, Anne! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ce simptome ai?
4 weeks and 4 days
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru sanatos!
anne_marie79 spune:
Da ... am luat branca din prima zi a Cm pana la ovulatie . Asa scrie si pe prospect , pentru ca luata altfel ar inhiba o potentiala ovulatie .
Cu drag , haideti faceti si voi testul , pentru ca maine sa avem o mare sarbatoare aici.
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png
anne_marie79 spune:
Multumesc Alex... Simptome .. cele pe care le aveam si ieri: dureri abdominale ca de Cm , insa ce e ciudat este durerea de sani si in plus un fel de mancarime interioara la ei . Greturi nu am , desigur ca e prea devreme , insa am dureri de spate si de cap .
xdidi spune:
salutare fetelor,
m-am intors si eu in weekend din concediu, unde mi-a venit bineinteles cu o intarziere de 4 zile fata de luna trecuta, va dati seama ce ganduri bizare aveam in cap, de la intrat la menopauza si stres pana la o sagetica care zicea daca ai ramas...dar mi-am revenit in simtiri
felicitari alex cu toate ca n-am gasit posterea ta de mare anunt si felicitari noilor gravidute...scz n-am avut timp sa citesc din urma...va puuuup
cixinica spune:
Buna fetelor!
moni sa fie cu noroc IA, tin pumnii ca peste 2 sapt. sa vii cu vestea cea mare
miky tin pumnii sa fie cu noroc si la tine inseminarea
anne_marie felicitari! sarcina usoara si la termen iti doresc!
MeAlex imi place noua ta semnatura!
multi si se pare ca Mos Nicolae incepe deja sa imparta testele pozitive, deci va astept cu vesti bune!
Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Buna , scumpele! Sunt coplesita de emotii , nici nu am avut curajul sa intru pana acum sa va scriu : dar ... DA ... cred ca sunt insarcinata! Am facut la prima ora un test FR si s-au pozitivat rapid cele 2 liniute , iar acum l-am facut si pe al doilea si e la fel de dublu . Am doar o zi intarziere de CM , dar simptomele pe care le am duc spre aceeasi concluzie: sarcina . o sa merg maine sa fac si un beta , vreau sa fiu foarte sigura . Pentru mine e o adevarata minune , e prima sarcina si fac in curand 32 de ani ... Va doresc si voua sa vi se pozitiveze visul de a fi mamici cat mai curand si va multumesc pentru tot ce am invatat de la voi . Nu sunt cuvinte mari , nici gratuite , dar reuista mea vi se datoreaza in mare masura voua: pentru ca de la voi am citit despre testele de ovulatie , de la voi am aflat efectul plantei numita branca ursului si ceea ce este cel mai important ... de la voi am invatat sa sper! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png |
Anne mi sa facut pielea gaina la ceea ce ai scris.
Felicitariiiiiiiiii ....o sarcina usoara dusa la termen si un bebe sanatos si papacios!!!!!!!! Ce bucurieeeeee, Dumnezeu a inceput sa faca minuni, sper sa faca cat mai multe.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
anne_marie79 spune:
Cixinica , Moni ...va multumesc!
Aveti incredere in voi si in Dumnezeu si sigur va fi bine . Eu chiar o percep ca pe o minune dumnezeaisca , pentru ca viata mea nu a fost tocmai roz in ultimii ani , dar simt ca daca Dumnezeu ma ajuta sa am un bebe sanatos , toate celelalte aspecte negative vor ramane intr-un con de umbra.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica Buna fetelor! moni sa fie cu noroc IA, tin pumnii ca peste 2 sapt. sa vii cu vestea cea mare miky tin pumnii sa fie cu noroc si la tine inseminarea anne_marie felicitari! sarcina usoara si la termen iti doresc! MeAlex imi place noua ta semnatura! multi si se pare ca Mos Nicolae incepe deja sa imparta testele pozitive, deci va astept cu vesti bune! Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi |
Multumes mult, sper ca maine sa fac inseminarea, asa vrea eu, dar sa vedem ce o sa zica si dr.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza